Jump to content

Šta vozite?

Featured Replies

Pa da, to je tzv. trenutna potrošnja prema board computeru (ne znam za šta je ovaj podatak releventan)Čak i kod 2,0 dizela ide do 18l.
Pa da. I nije ni bitan podatak, više onako kao kuriozitet.

Punto '97god, 1.7 TDI. Prezadvoljan potrosnjom i ne kvari se skoro uopste. Ali mi uzasno ide na zivce sto je jako nestabilan pogotovo na klizavijem terenu i mali ajnslag.A za ubuduce planiram nekog iz familije VW, po mogucstvu IV 1.9 GT TDI, ako bude srece i para... :inn:

Citroen, oduvek...Trenutno matorog ZX 1,6i u toku "zamena" za nešto novije.

novi autic za firmu... B)buba.jpgEdit: attachment zamenjen linkovanom slikom.

Edited by nesha taxista

...

Edited by nexus13

• Author

Baš poslovno deluje ...

zagued_1064515960_er5.jpgNisam valjda jedini lonesome cowboy ovde?
  • Author

Nisi, Trn je položio A kategoriju, sad merka šta će da kupi.

Baš poslovno deluje ...
:P trebalo mi nesto malo i guzno za guzenje po gradu...
  • 4 weeks later...

Zastava 101 comfor 1979. ITA FIAT motor shljaka ko svajcarski sat

Edited by John Coltrane

Ovde u USA dodge ili ford ili ne daj boze chraisler, saturn i chevy voze samo povratnici sa Azijskih ratista, japanski veterani i slicni. Svako normalan ko ima para vozi evropsko auto a ko nema kao ja japansko

• 2 weeks later...

ne vozim ništa, ali bih da pohvalim Ford fiestu sa grejačima šoferšajbne. Vlasništvo jednog ovdašnjeg forumaša.

ne vozim ništa, ali bih da pohvalim Ford fiestu sa grejačima šoferšajbne. Vlasništvo jednog ovdašnjeg forumaša.
Pa šta radi čovek sa time kad ozebe guza? Say "Hallo" to my butt?
  • Author

Za to to služi grejanje sedišta. Imao sam to na jednim kolima. Dobra stvar.

• 4 weeks later...

Ford Mondeo 2.0 TDDi 115 KS. Odlican auto, do sada od kvarova samo par sitnica. Voleo bih da je TDCii to 130 ks, ali zadovoljan sam i ovim motorom. Kazu da je malo manje osetljiv na lose gorivo...img1448ws5.jpg