kud u maglu Simoviću Posted July 12 Posted July 12 (edited) On 10. 7. 2024. at 16:00, Drako said: Hmmm... Pre nego sto me je virus komirao zadnjih 5 dana, tokom voznje po gradu primetih da temperatura ide na 95 i tu stoji, mada nisu bile preterano dugacke deonice. Obzirom da to nisam primecivao do ovih toplih dana, a da sam danima vezan za krevet, bacih se na citanje e-uputstva za koriscenje auta u kome doslovno stoji da je potpuno normalno da pri velikim vrucinama, brzim voznjama ili dugotrajnom voznjom uz uspon temperatura ode i na 120 stepeni, bar za Gla. Da nije to mnogo, i jel podize temperaturu jos nekom? sve je to by the book. 95° je regularna t° ulja u motoru, a 120° hoće da nabije na usponima kada sam se prvi put susreo sa tim dizanjem t° na usponima blago sam se uspaničio, ali je bukvalno na 500m ravnog puta ili spusta temperaturu spustio na regularni nivo tih 95° bi trebalo da bude “na 12 sati” na pokazivaču, bar je tako bilo na analognoj tabli Edited July 12 by kud u maglu Simoviću typo
Peter Fan Posted July 15 Posted July 15 Vozio 10-ak dana po Portugalu i Spaniji, i bio prijatno iznenadjen sa svime osim spoljasnjim izgledom. Spoiler Ne znam kako se cjenovno kotira u poredjenju sa VW, Korejancima i Japancima, ali bas sam se iznenadio kako je dobar auto. Ova inachica je dosla sa full opremom, ukljucujuci i adaptivni tempomat. 1
Peter Fan Posted July 15 Posted July 15 1 minute ago, bags said: Forum i za rentacar skrenuo udesno. :-) Moj je prvobitni izbor bio manji segment i Ford Puma je bilo predvidjeno, ali kad smo dosli na LIS, ispostavi se da "nije spreman za rentanje". Ali da nebi cekali extra sat vremena, agencija puni "povoljan upgrejd". Majku im lopovsku :-) D Doduse, nije bilo nerazumno pa sam ga uzeo i ispostavilo se kao odlican izbor. Plus sam stavio preko 1500 km na njega. 1
borris_ Posted August 19 Posted August 19 Uzeli novog 2008 na godinu dana, hybridni (mild hybrid). Da vidimo kakav ce da bude. Nismo htjeli nesto vece, prvo smo htjeli elktricni 208 ali eto ispade ovaj. 1
Zli Gli Posted October 18 Posted October 18 A4 uzeli u zameni, 2.0tdi 170ks, dobar auto ali nizak kao formula a nemam vise 30 godina pa me smara saginjanje. X6 mi je uvaljen da ga nalickam za prodaju, presao 316 hiljada i sve plastike u njemu skripe i zveckaju a kostao je tipa 100+ hiljada nov, sramota. Jedino sto je gospodski kad ulazis i sedis, visoko, opusteno, ali osim toga nista posebno a i ovako mator vredi kao blizu 20ak hiljada. Astru K dizel vozim kao primarni a ove samo minimalno, pogotovo BMW koji i ne smem da teram jer je jos uvek na stranim tablama. Astra mamara. 2
Milosh76 Posted November 8 Posted November 8 22 hours ago, Moća said: Rikavela mi akumulator na Tojoti Koroli, neka preporuka? 2015.g. 1.6benz. Kako si zadovoljan Corollom?
Moća Posted November 8 Posted November 8 40 minutes ago, Milosh76 said: Kako si zadovoljan Corollom? Prezadovoljan! Dve godine je vozim i stvarno radi kao sat. Fale malo neke sitnice od opreme al to je Tojota. 2 1
dragance Posted November 8 Posted November 8 On 18. 10. 2024. at 19:29, Zli Gli said: A4 uzeli u zameni, 2.0tdi 170ks, dobar auto ali nizak kao formula a nemam vise 30 godina pa me smara saginjanje. X6 mi je uvaljen da ga nalickam za prodaju, presao 316 hiljada i sve plastike u njemu skripe i zveckaju a kostao je tipa 100+ hiljada nov, sramota. Jedino sto je gospodski kad ulazis i sedis, visoko, opusteno, ali osim toga nista posebno a i ovako mator vredi kao blizu 20ak hiljada. Astru K dizel vozim kao primarni a ove samo minimalno, pogotovo BMW koji i ne smem da teram jer je jos uvek na stranim tablama. Astra mamara. Tajkunski brate - ja cekam da mi dostave Audi Q6, pa cu da seirim i sirim fotke.
Zli Gli Posted November 8 Posted November 8 Znam za Q5 i Q7, evo prvi put cujem da ima i Q6. Pretpostavljam da se ceka nov, e tron?
jms_uk Posted November 11 Posted November 11 On 31. 3. 2024. at 22:59, jms_uk said: 1.2 benzinac automatic 130KS sa 29k km - od AVIS-a Isto i ovog puta, samo u drugoj boji i sa malo manjom kilometrazom (12k). 2
Eleniko Posted November 11 Posted November 11 ladno bi se razbio od para, ima štek astri na lageru i promoterke sa onim helankama koje su upale u bulju /i to ima štek sa temua/, meni to zvuči kao win win 2 1 2
Recommended Posts