kud u maglu Simoviću Posted March 17 Posted March 17 9 hours ago, Milosh76 said: I jos vozi mecku 119 na sat... Spoiler išla je i 198kmh 1
Tpojka Posted March 17 Posted March 17 Spoiler 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: išla je i 198kmh 9 hours ago, Milosh76 said: I jos vozi mecku 119 na sat... Hehe, kalkulant. 1 2
dragance Posted March 19 Posted March 19 Ima li ko kakva iskustva sa full elektricnim autima? Imam dil preko firme da nabavim (skoro) sta hocu, pa se mislim izmedju KIA EV6 ili ix bmw...
Ras Posted March 19 Posted March 19 24 minutes ago, Eleniko said: Šta je sledeće posle Bele Reke i AMG mečke, gajba u BNV? Šentilj?
jms_uk Posted March 31 Posted March 31 1.2 benzinac automatic 130KS sa 29k km - od AVIS-a Od petka presao 350km, imam ga jos nedelju dana. nesto mi deluje tromo… 1
jms_uk Posted April 7 Posted April 7 Skupa zanimacija - 840 predjenih kilometara i potrosenih 65.5 litara benzina.
kud u maglu Simoviću Posted April 7 Posted April 7 47 minutes ago, jms_uk said: Skupa zanimacija - 840 predjenih kilometara i potrosenih 65.5 litara benzina. manje od 8l/100km ako je bila mahom gradska vožnja, podnošljiva potrošnja 3
Desmond Bojčinski Posted April 30 Posted April 30 Došao Auris. Spolja lep i bezličan u isto vreme, toliko da Golf ima više karaktera kad stoje jedan pored drugog. Unutra mesta za nas četvoro. Gepek onako. Oči mi izbija što nema gde telefon da se ostavi nego u držač za čaše. Na struju i na niske obrtaje tih do nečujan. Na jača ubrzanja 1.8 njače kao magare. Smešno je kad se pusti gas pa opet drži visoko obrtaje, čim se malo pipne opet tišina. Ide baš fino, stabilan i ubrzava i vrlo lepo leži na putu. Po selu i okolo, između 30 i 100 troši 3 ipo litre maks, na autoputu između 80 i 160 ne pređe 6(nije baš reprezentativno, nisam prešo 200km) Osvežilo softver i iz nekog razloga nema fabričke navigacije, reče Švabo da ga doteram da reši. Inače fabrički nema šanse da se zakači android auto tj nema gugl mape tj nema krštenu navigaciju sa praćenjem saobraćaja. .Svetla mu Održavanje(servis i provera) 350 evra neparne, 450 parne godine. Platio 15k, dobio 8 novih guma na 8 felni, dve godine besplatnog održavanja, i ful kasko za oko 90 evra mesečno. Garancija moguća do 2033. ili do 250k km. Inače prešao skoro 80k. tldr, radiće posao neko vreme Spoiler 9
Desmond Bojčinski Posted April 30 Posted April 30 (edited) Inače u zadnjih 5 nedelja, iz razloga nemilog i do kraja nezavršenog događaja kupovine prvog auta u Njemačkoj, vozali se u dva VW T Roc, jedan automatik i ful oprema, drugi manuelac, Seat Ibiza, Hyundai Kona i Škoda Fabia rentiranima. Sve od par hiljada do par desetina hiljada km prešlo. Ful razočaran u Trok. Seat smešan. Kona cirkus. Ali Fabija zato pokidala na prvi utisak, bogami i na drugi i treći. I izgled i unutra i ide kao zmaj, ima mesta ima sve. Jedino potrošnja prosek 7 litara. Edited April 30 by Desmond Bojčinski 1
Mel Posted April 30 Posted April 30 6 hours ago, Desmond Bojčinski said: Inače u zadnjih 5 nedelja, iz razloga nemilog i do kraja nezavršenog događaja kupovine prvog auta u Njemačkoj, vozali se u dva VW T Roc, jedan automatik i ful oprema, drugi manuelac, Seat Ibiza, Hyundai Kona i Škoda Fabia rentiranima. Sve od par hiljada do par desetina hiljada km prešlo. Ful razočaran u Trok. Seat smešan. Kona cirkus. Ali Fabija zato pokidala na prvi utisak, bogami i na drugi i treći. I izgled i unutra i ide kao zmaj, ima mesta ima sve. Jedino potrošnja prosek 7 litara. Ja imam shkodu fabiju. 1 1
askeladden Posted April 30 Posted April 30 6 hours ago, Desmond Bojčinski said: Inače u zadnjih 5 nedelja, iz razloga nemilog i do kraja nezavršenog događaja kupovine prvog auta u Njemačkoj, vozali se u dva VW T Roc, jedan automatik i ful oprema, drugi manuelac, Seat Ibiza, Hyundai Kona i Škoda Fabia rentiranima. Sve od par hiljada do par desetina hiljada km prešlo. Ful razočaran u Trok. Seat smešan. Kona cirkus. Ali Fabija zato pokidala na prvi utisak, bogami i na drugi i treći. I izgled i unutra i ide kao zmaj, ima mesta ima sve. Jedino potrošnja prosek 7 litara. Koji motor?I ako je samo gradska voznja,trosi malo vise nego sto bi ocekivao TSI motori sa turbo.Prednost Vidis kod mesane voznje i po autoputu ,obicno prosek bude 5,2 ..5,5.Benzin.Dizel ne bih znao. 1
Recommended Posts