nera Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 odgovaram u istom maniru u kome je meni odgovoreno u postovima iznad mog, ali ne trolujem, medjutim, to sto pisem se u postu koji prati mojkrakterse kao histerija. Mozes da sanjas o podjebavanju ovde. i o tome da nisam informisana. U stetne posledice konzumiranja marihuane se ubraja vise od protracenog vremena, gubitka poverenja ljudi, gubitka prijatelja, veze, vere u sebe, fokusa, prihvatanja strahova, apatije i/ili depresije kao realne svakodnevnice. Posledice su i fizicke, kao i kod dugih droga i ne moraju nuzno da se manifestuju vremenom. Videces. :) prioriteti se moraju znati, sto se tice rasporeda budzeta. Ja sam vec videla sto se mene tice, hvala na brizi. Posle 24 godine konzumiranja jos su svi delovi funkcionalni i na mestu, materijalna dobra rakodje, prijatelji i familija takodje. Da posledice mogu biti ozbiljne i koliko mozemo diskutovati ali ne sa tim stavom. Sto se tice depresije i slicnog, noviji radovi ukazuju da ljudi sa postojecom depresijom, anksioznoscu i svim ostalim mentalnim izazovima potezu da opijatima ne bi li sebi olaksali ili bar zamaskirali stanje, obrnuto je dosta redje.
braca Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 (edited) Ankaa, ja imam 53 godine, duvam svaki božji dan najmanje poslednjih 10+ godina. Pitaj šta te interesuje, imam sigurno bolje informacije od tog društva. Edited October 26, 2017 by braca
Moća Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Koliko narkomana na jednom mestu Sent from my Le X620 using Tapatalk
nera Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Ladan beton, ovo-ono... Ja slusam starije, ne sedim na ladan beton no se drogiram
Sestre Bronte Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 (edited) Jede se premija, ali se a bar 1 buksnu dnevno mora naci. Toliko je bitno, da je sramota ne duvati. Apsolutno je drustveno neprihvatljivo ne duvati ili komentarisati bilo sta negativno o tome. Toliko da se momentalno mora napadati svako ko cak spomene bilo sta na tu temu. I ti doktori i psiholozi sto lazu da je to ozbiljan problem, ko zna ko ih placa. Kina prosperirala od opijumskih ratova.e, ovako, ima par lepih stvari u životu, ja nisam kriv ako su štetne: alkoholna pića (40-55%), cigarete, cigare i tome slično, razne sintetičke/prirodne droge i seks (i normalan i u vaginu) daj mi jedan jedini razlog zašto čovek da ne provede život 100% odvaljen Edited October 26, 2017 by Braća Strugacki
kud u maglu Simoviću Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 daj mi jedan jedini razlog zašto čovek da ne provede život 100% odvaljenzato što ga ne provodi navarento je za pičkice, skupi muda i izađi na crtu
kud u maglu Simoviću Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 može i tako gde si bio, nigde šta si radio, ništa
JozoMujica Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 može i tako gde si bio, nigde šta si radio, ništa Ih, gde sam sve bio i šta sam radio...:D
nera Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 može i tako gde si bio, nigde šta si radio, ništa Cist daoizam, delanje nedelanjem
aram Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 e, ovako, ima par lepih stvari u životu, ja nisam kriv ako su štetne: alkoholna pića (40-55%), cigarete, cigare i tome slično, razne sintetičke/prirodne droge i seks (i normalan i u vaginu) daj mi jedan jedini razlog zašto čovek da ne provede život 100% odvaljen Bil neko bio ljubazan da ovo stavi i na minijature i na bitne postove, ne mogu sa smobilnog, a treba. Braćo
Recommended Posts