Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

odgovaram u istom maniru u kome je meni odgovoreno u postovima iznad mog, ali ne trolujem, medjutim, to sto pisem se u postu koji prati mojkrakterse kao histerija. Mozes da sanjas o podjebavanju ovde. i o tome da nisam informisana.

U stetne posledice konzumiranja marihuane se ubraja vise od protracenog vremena, gubitka poverenja ljudi, gubitka prijatelja, veze, vere u sebe, fokusa, prihvatanja strahova, apatije i/ili depresije kao realne svakodnevnice. Posledice su i fizicke, kao i kod dugih droga i ne moraju nuzno da se manifestuju vremenom. Videces. :) prioriteti se moraju znati, sto se tice rasporeda budzeta.

Ja sam vec videla sto se mene tice, hvala na brizi. Posle 24 godine konzumiranja jos su svi delovi funkcionalni i na mestu, materijalna dobra rakodje, prijatelji i familija takodje.

Da posledice mogu biti ozbiljne i koliko mozemo diskutovati ali ne sa tim stavom.

Sto se tice depresije i slicnog, noviji radovi ukazuju da ljudi sa postojecom depresijom, anksioznoscu i svim ostalim mentalnim izazovima potezu da opijatima ne bi li sebi olaksali ili bar zamaskirali stanje, obrnuto je dosta redje.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ankaa, ja imam 53 godine, duvam svaki božji dan najmanje poslednjih 10+ godina. Pitaj šta te interesuje, imam sigurno bolje informacije od tog društva.

Edited by braca
Posted

Koliko narkomana na jednom mestu :puke:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Ladan beton, ovo-ono...

Ja slusam starije, ne sedim na ladan beton no se drogiram

Posted (edited)

Jede se premija, ali se a bar 1 buksnu dnevno mora naci. Toliko je bitno, da je sramota ne duvati. Apsolutno je drustveno neprihvatljivo ne duvati ili komentarisati bilo sta negativno o tome. Toliko da se momentalno mora napadati svako ko cak spomene bilo sta na tu temu. I ti doktori i psiholozi sto lazu da je to ozbiljan problem, ko zna ko ih placa. Kina prosperirala od opijumskih ratova.

e, ovako, ima par lepih stvari u životu, ja nisam kriv ako su štetne:

alkoholna pića (40-55%), cigarete, cigare i tome slično, razne sintetičke/prirodne droge i seks (i normalan i u vaginu)

daj mi jedan jedini razlog zašto čovek da ne provede život 100% odvaljen

Edited by Braća Strugacki
Posted

zato što ga ne provodi navaren

to je za pičkice, skupi muda i izađi na crtu

Posted

može i tako

gde si bio, nigde

šta si radio, ništa

Posted

može i tako

gde si bio, nigde

šta si radio, ništa

Ih, gde sam sve bio i šta sam radio...:D

Posted

može i tako

gde si bio, nigde

šta si radio, ništa

Cist daoizam, delanje nedelanjem

Posted

e, ovako, ima par lepih stvari u životu, ja nisam kriv ako su štetne:

alkoholna pića (40-55%), cigarete, cigare i tome slično, razne sintetičke/prirodne droge i seks (i normalan i u vaginu)

Bil neko bio ljubazan da ovo stavi i na minijature i na bitne postove, ne mogu sa smobilnog, a treba.

Braćo :Hail: