Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zato što imate katastrofalan muzički ukus.

Mada, kad bolje razmislim, to i nije samo pitanje ukusa.

Ne čitaj me baš skroz jednosmerno, meni nije ni lepa nit volim njen tremolo nit predmetni žanr.

Na Ušću će svakako biti sto hiljada duša sa mnom  ko i bez mene, nego neke fenomene popularne kulture ne možemo dokučiti ako sa malo više empatije ne proniknemo u mozak i osećanja ciljane publike pa bile one i žrtve ozbiljng projekta državne meke meći.

btw Pink Flojd tjah ;)

Posted

Ceca je prividni ideal balkansko-bliskoistocne zene: lepa/zgodna a dovoljno podatna i slaba da se moze manipulisati njom, svesno i namerno se stavlja u podredjeni polozaj lista na vetru sto ocigledno silno nadrazuje muzjake zeljne dokazivanja kolike su muskarcine... ono, sutne je u cosak a ona jos place i moli da joj udelu paznju, cist SM.

Plus, zivot u pasivu, nije ona nego su je naterali, namamili, prevarili, itd. Fantastican poslovni model ako mene pitas.

Napomena: naravno da ne mislim da su svi koji slusaju cecu u istom fazonu

Posted

zemni ostaci gospodina giske.

Neće se raspasti ni oni koji budu jeli moju turšiju

Posted

Ceca je prividni ideal balkansko-bliskoistocne zene: lepa/zgodna a dovoljno podatna i slaba da se moze manipulisati njom, svesno i namerno se stavlja u podredjeni polozaj lista na vetru sto ocigledno silno nadrazuje muzjake zeljne dokazivanja kolike su muskarcine... ono, sutne je u cosak a ona jos place i moli da joj udelu paznju, cist SM.

Plus, zivot u pasivu, nije ona nego su je naterali, namamili, prevarili, itd. Fantastican poslovni model ako mene pitas.

Napomena: naravno da ne mislim da su svi koji slusaju cecu u istom fazonu

+1

S tim što nije samo muški ideal s obzirom na veliku većinu publike na njenim korcetima koju čini mahom mlađa ženska populacija. Emotivno manipulisanje  tradicionalnim rodnim ulogama koje su na ovim prostorima recimo pa nešto još tradicionalnije.

Posted

Slazem se, zato rekoh odlican poslovni model. Dokle god ima publike za to, bice i izvodjaca.

Posted

Ceca je popularna iz istog razloga zbog kog je popularan Azis u Bugarskoj. Previse ucitavate.

Posted

Ceca je popularna iz istog razloga zbog kog je popularan Azis u Bugarskoj. Previse ucitavate.

Ne poznajem lik i delo gosn Azisa, ali iz ovoga mogu da zaključim da ima izrazito velike mošnice zbog kojih je dobio nadimak "bugarski otac".

Posted

Aj, lebati, objasni vezu izmedju debelog trandze I sisate zene krimosa
Posted

Ne poznajem lik i delo gosn Azisa, ali iz ovoga mogu da zaključim da ima izrazito velike mošnice zbog kojih je dobio nadimak "bugarski otac".

a sto je onda Ceca srpska majka?

Posted

Cekaj, Azis zaista nosi nadimak ‘bugarski otac’ ili opet zezate?! I zasto on i Ceca nisu vec snimili duet za Evroviziju?

Posted

Cekaj, Azis zaista nosi nadimak ‘bugarski otac’ ili opet zezate?!

Opet zezamo :fantom:

Posted (edited)

Aj, lebati, objasni vezu izmedju debelog trandze I sisate zene krimosa

Nema apsolutno nikakve veze, to i jeste poenta. Popularni su zbog svoje muzike.

Takodje, Ceca je bila megapopularna i pre Arkana.

Edited by Meazza