Sara Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 'lišen života' koliko to nenormalno i strašno zvuči
Hamlet Strašni Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Pravna terminologija - opis radnje izvršenja u krivičnom delu ubistvo
gospa buba Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) ne sudim o ovom sluchaju, ali i narod nachelno mnogo laze, i to mnogo vishe od kako su se pojavile masovne a anonimne komunikacije sa iskazivanjem mishljenja i znanja. Edited October 4, 2017 by gospa buba
namenski Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 ne sudim o ovom sluchaju, ali i narod nachelno mnogo laze, i to mnogo vishe od kako su se pojavile masovne a anonimne komunikacije sa iskazivanjem mishljenja i znanja. :P
nisam ja Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 masovne a anonimne komunikacije sa iskazivanjem mishljenja i znanja. Ovo je zapravo 1 fundament dooma kao takvog.
Sara Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) Komunikacija načelno nije bazirana na istini samo sam ja to kasno ukapirala, zato sam obećala sebi da ću od sad da lažem i kad ne moram Edited October 4, 2017 by Sara
kurjak92 Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 To sam samo stavio usput, ono sto je cinjenica da je stefanovic u javnom obracanju na pinku lagao bezocno i spinovao, na sta se msm i neka lokalna stranka i osvrnula saopstenjem.
April Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Branislav Paunović, vlasnik ketering firme koja je potrovala decu na Zvezdari
April Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Da imamo neku opoziciju, a ne ove retarde, imali bi bio volej za pamćenje.
Tihajeza Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Dosta je neobicno sto je uhapsen.Nije im previše bitan lik. Sitni lokalni partijski muljator, ima ih stotine koji pretenduju da ulete tu gde je on sad.A hapšenjem se malo uvuku roditeljima potrovane dece.
Lezilebovich Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Da imamo neku opoziciju, a ne ove retarde, imali bi bio volej za pamćenje. šta znam, pipavo je koristiti trovanje dece, a i ovi su ga na vreme skembali
Mil@n Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Dosta je neobicno sto je uhapsen. Biće čudno kad bude osuđen. Na ova marketinška hapšenja smo valjda navikli.
Frile Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Dosta je neobicno sto je uhapsen. ma sve je ok, pustiće ga posle i nagraditi što je podneo žrtvu za dobrobit partije
James Marshall Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Ne kapiram zašto se opozicija ili bar ovi pokreti (NDB) ne bave makar nekim gerila marketingom, tipa da lijepe naljepnice "Ovo vam je direktor BIA" uz sliku helikoptera ili neku stock sliku stana sa napisom "Jedan od stanova Siniše Malog". Mislim, kao što reče neko na drugoj temi, ovi makar prave nedeljno jedan gaf koji je dušu dao da se odigra na volej. Ima tu mnogo gadnih momenata od kojih se svakim pristojnom okreće stomak, ali ne bleje svi na PPP ili Fejsbuk stranicama sa opozicionim sadržajem. Jebote, SNS izmišlja afere i laži o protivnicima, a opozicija ne širi ni istinite stvari o ovim govnarima. I onda se pitaju što ljudi budu u čudu kad se sazna da Vulin ima tetku sa 200k evara.
Recommended Posts