Shan Jan Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Skinuli ga dok je prenosio uzivo sta radi... darvinova nagrada. Mada... pitanje je koliko je ovaj lud a koliko su mu zaista smestili. U Srbiji me nista ne cudi.
kurjak92 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 odgovor na to daje kratak pregled njegovog fb profila
gone fishing Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 ma da bio je duša od čoveka, sa 100 prijava kako kažu novinari, baš su ga namestili...
Mil@n Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Mada... pitanje je koliko je ovaj lud a koliko su mu zaista smestili. U Srbiji me nista ne cudi. Zar ova fotka sa instagrama ne govori dovoljno?
Shan Jan Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Govori da je glup. Sto bi rekli klingonci - bortaS bIr jablu'DI' reH QaQqu' nay'
Fakundo Sava Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Kao što je neko primetio,prilično pismen.Više od većine fejsbuk korisnika. Žalim ga na neki način.
Mil@n Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Inače, sinoć saznah. Dečko koga baš dugo poznajem sa poprilično tužnom životnom pričom, ran gubitak oba roditelja, verovatno usled toga postao poprilično depresivan, uvek nešto radio, borio se na svoj način da se izvuče iz sranja - konačno dobio posao na nekom kruzeru, ne znam tačno koji. Izašao sa drugom do parka da "proslave", naletela grupa grobara iz susednog mesta, išla po parku pitala ko za koga navija, oni rekli za Zvezdu. Posledice - mlaćenje šipkama, sjebana lobanja, kritično stanje, borba za život. :( Ako bih išao u dubiozu, cenio bih da je ovo direktna posledica šurovanja svih vlasti sa huliganima koje traje dan danas. Uvek sam govorio - taj sloj društva, krimosi, narkosi, alkosi sa tribina, tzv navijači su mi ubedljovo najveći šljam koji postoji. Treba ih potamaniti kao bubašvabe.
Sara Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 (edited) Sad pročitah članak u Blicu (što će reći da se klackam u busu) ništa ja tu ne kapiram, ni članak ni događaj, totalno sumanuto. Kad ima taoce valjda ima i neke zahteve, pizu bar?! Ili se žurka otrgla kontroli... Poludeo narod načisto Edited September 28, 2017 by Sara
kurjak92 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Po onome sto mozes da procitas(nasao sam mu i profil) , lik je neko vreme pretio policiji i slikao se sa bombom po fb, izgleda da su panduri odlucili da ga uhapse na autobuskoj stanici, on tada izvadi bombu,zaplasi pandure i pobegne. Policija ga zove, locira preko telefona, onda upadaju u kucu jer je on navodno pretio da ce baciti bombu(tako pise). To je jedini sumnjivi deo iovako sturog saopstenja mupa, jer nije jasno da li je pretio da ce baciti bombu na svoju porodicu ili na njih i zasto su odlucili da upadnu
kurjak92 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=303155
jms_uk Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Meni je u tom sturom saopstenju zapalo za oko da je imao devojku od 15 godina.
Recommended Posts