gospa buba Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 njihov zakon njihova srbija. bice toga sve vishe.
Weenie Pooh Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Po kom se to zakonu nasleđuju roditeljske pozajmice, i to na reč?
Lancia Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Bezveze stavljate rec zakon, u vezi sa ovim i bilo cim, sto se desava u Srbiji. Sto kaze Buba, bice toga sve vise.
James Marshall Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Pa rješenje je da se svi učlanimo u SNS, valjda neće svoje da diraju
Lancia Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Pa rješenje je da se svi učlanimo u SNS, valjda neće svoje da diraju Zar nije ono cupanje grkljana onomad bilo unutar stranke? Kad im ponestane neprijatelja van granica, van stranke, morace da se vija po sopstvenom dvoristu.
Filozof manijak Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Zar nije ono cupanje grkljana onomad bilo unutar stranke? Kad im ponestane neprijatelja van granica, van stranke, morace da se vija po sopstvenom dvoristu. ima da iz'edu sami sebe kao Uroboros
Krošek Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Zar nije ono cupanje grkljana onomad bilo unutar stranke? Kad im ponestane neprijatelja van granica, van stranke, morace da se vija po sopstvenom dvoristu. pa nismo mi toliko impotentni da nama cupaju grkljan, valjda cemo mi kad se uclanimo momentalno nekom drugom da iscupamo grkljan.
gospa buba Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Po kom se to zakonu nasleđuju roditeljske pozajmice, i to na reč? republika nema veze, njen zakon. mogu kako hoce, bukvalno. Pa rješenje je da se svi učlanimo u SNS, valjda neće svoje da diraju zamishljam to reshenje i sebe u toj situaciji no bolje dedu da pustimo nanjih, to bi bilo shtogod neshto ^_^
Joshua Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Pa rješenje je da se svi učlanimo u SNS, valjda neće svoje da diraju multilevel država. oni koji su se poslednji učlanili ima da pazare mirišljave jelke sa sns logom za 3k dinara i da nekako pokušaju da ih utrape od vrata do vrata, a pare da idu u stranačku kasu budžet..
Frank Pembleton Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Sad procitah...Pa jbte! Znam da se dugovi valjda naplacuju "kroz ostavinu" ali to su valjda ozbiljni dugovi ka drzavi i firmama, bankama itd... Ovo "na rec" ...pa jbte. Jos i prica ovog brata... Ima ovde pravnika, jel ovo realno?
Sara Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 multilevel država. oni koji su se poslednji učlanili ima da pazare mirišljave jelke sa sns logom za 3k dinara i da nekako pokušaju da ih utrape od vrata do vrata, a pare da idu u stranačku kasu budžet.. znaci kasno nam je sad, e da znas da mi je laknulo
Uskebasi Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Sad procitah...Pa jbte! Znam da se dugovi valjda naplacuju "kroz ostavinu" ali to su valjda ozbiljni dugovi ka drzavi i firmama, bankama itd... Ovo "na rec" ...pa jbte. Jos i prica ovog brata... Ima ovde pravnika, jel ovo realno? Nije realno da pitas da li je u srpskom pravosudju nesto realno. Pravosudje je ubedljivo najveci horor u beskrajnom nizu naopako postavljenih institucija i to se nikada nece promeniti. Pri tom, korupcija u pravosudju nije najveci problem, vec je problem potpuna nezainteresovanost sudija za posao i posledice svojih odluka.
vathra Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 ima da iz'edu sami sebe kao Uroboros Само ако неко окрене одговарајућу славину. Иначе ће да страдају сви други ;)
gagilija Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 koje su ovo konstrukcije sa slucajem ubijene pevacice kome su se muz i porodica zamerili ne znam kad ih ovako masakriraju svaki dan, ali zaista aman vise. te neki bivsi policajac rekao to i to, te neki forenzicari iz hrvatske sa nekim cica glisa programom, toma fila, maric, evo sad i dacica pominju.... pojavila se i navodna ljubavnica sa nekim fotosopiranim slikama, zasto laminat umesto plocica u studiju, satanisticki obredi :ziga: samo jos fali dimitrije pastuovic da prica o crnoj ruzi i umakanju zuzu peciva u krv ubijene
Recommended Posts