Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

njihov zakon njihova srbija. bice toga sve vishe.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Po kom se to zakonu nasleđuju roditeljske pozajmice, i to na reč? :unsure:

Posted

Bezveze stavljate rec zakon, u vezi sa ovim i bilo cim, sto se desava u Srbiji. Sto kaze Buba, bice toga sve vise.

Posted

Pa rješenje je da se svi učlanimo u SNS, valjda neće svoje da diraju  :unsure:

Posted

Zar nije ono cupanje grkljana onomad bilo unutar stranke? Kad im ponestane neprijatelja van granica, van stranke, morace da se vija po sopstvenom dvoristu.

Posted

Zar nije ono cupanje grkljana onomad bilo unutar stranke? Kad im ponestane neprijatelja van granica, van stranke, morace da se vija po sopstvenom dvoristu.

ima da iz'edu sami sebe kao Uroboros

Posted

pa nismo mi toliko impotentni da nama cupaju grkljan, valjda cemo mi kad se uclanimo momentalno nekom drugom da iscupamo grkljan.

Posted

Po kom se to zakonu nasleđuju roditeljske pozajmice, i to na reč? :unsure:

republika nema veze, njen zakon. mogu kako hoce, bukvalno.

zamishljam to reshenje i sebe u toj situaciji :lolol:

no bolje dedu da pustimo nanjih, to bi bilo shtogod neshto ^_^

Posted

Pa rješenje je da se svi učlanimo u SNS, valjda neće svoje da diraju 

multilevel država. oni koji su se poslednji učlanili ima da pazare mirišljave jelke sa sns logom za 3k dinara i da nekako pokušaju da ih utrape od vrata do vrata, a pare da idu u stranačku kasu budžet..

Posted

Sad procitah...Pa jbte!

Znam da se dugovi valjda naplacuju "kroz ostavinu" ali to su valjda ozbiljni dugovi ka drzavi i firmama, bankama itd...

Ovo "na rec" ...pa jbte.

Jos i prica ovog brata...

Ima ovde pravnika, jel ovo realno?

Posted

multilevel država. oni koji su se poslednji učlanili ima da pazare mirišljave jelke sa sns logom za 3k dinara i da nekako pokušaju da ih utrape od vrata do vrata, a pare da idu u stranačku kasu budžet..

znaci kasno nam je sad, e da znas da mi je laknulo

Posted

Sad procitah...Pa jbte!

Znam da se dugovi valjda naplacuju "kroz ostavinu" ali to su valjda ozbiljni dugovi ka drzavi i firmama, bankama itd...

Ovo "na rec" ...pa jbte.

Jos i prica ovog brata...

Ima ovde pravnika, jel ovo realno?

Nije realno da pitas da li je u srpskom pravosudju nesto realno.

Pravosudje je ubedljivo najveci horor u beskrajnom nizu naopako postavljenih institucija i to se nikada nece promeniti. Pri tom, korupcija u pravosudju nije najveci problem, vec je problem potpuna nezainteresovanost sudija za posao i posledice svojih odluka.

Posted

ima da iz'edu sami sebe kao Uroboros

Само ако неко окрене одговарајућу славину.

Иначе ће да страдају сви други ;)

Posted

koje su ovo konstrukcije sa slucajem ubijene pevacice  :isuse: kome su se muz i porodica zamerili ne znam kad ih ovako masakriraju svaki dan, ali zaista aman vise.  te neki bivsi policajac rekao to i to, te neki forenzicari iz hrvatske sa nekim cica glisa programom, toma fila, maric, evo sad i dacica pominju.... pojavila se i navodna ljubavnica sa nekim fotosopiranim slikama, zasto laminat umesto plocica u studiju, satanisticki obredi  :ziga:  samo jos fali dimitrije pastuovic da prica o crnoj ruzi i umakanju zuzu peciva u krv ubijene