ToniAdams Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) a koksi. jbg, secam se da su ga prosli put isto tako lazno optuzili za paju. jebeni startrekovci. Edited September 1, 2017 by ToniAdams
Filozof manijak Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 i prošli put je bilo za lobe, nikad se paaj nije pominjala. i oba puta je njegova žena preuzela krivicu.. gde se mogu naći takve žene, 'oću i ja da se oženim tak'om.
James Marshall Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 On je provajder, ako on padne neće biti za lobe ni u tvorza
Desmond Bojčinski Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Teši upalo na kuću, tražilo neke intervjue sa bivšim SNSovcem. Za doom je da mi ga žao
gagilija Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 e bilo je neko saopstenje, ali sad nema. zbog onog visekrune. visekruna u izbeglistvu, a tesa isao u amsterdam da naprave intervju i sad nema tog snimka, navodno bia je zaplenila sve i naterala ga da obrise i sa neta. navodno je sad i tesa napustio zemlju. a visekruna se sa fejsa obraca naciji. malo sam nesto slusala, ali posto je saradnik mise brkica....to je vrlo diskutabilno, no dobro je potkacio sve funkcinere po novom sadu. imenom, prezimenom, ko sta ima odnosno nema od skole, kako je dosao do funkcije, rodbinski i kumovski odnosi, malverzacije, ugradjivanja.....you name it.
Čutura Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 (edited) ... Edited September 2, 2017 by Čutura
gospa buba Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 ne znam. sa vishekrunom, kurotresinom i kornjachom imam odma egzistencijalni problem crni tesha.
Mil@n Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Treba odgledati Višekrunino gostovanje u tom balkan infu, izneo je stvarno gomiletinu nekih detalja što rekoše, ime prezime kako šta koliko preko koga i sl. Bio i urednik tabloida, neki čile koji je imao sličan nastup, sve u meso. Sad, ne mora sve da bude istina da bi bilo zanimljivo, nešto kao filmovi o vanzemaljcima, dobri su i ako ne znamo da postoje...
Desmond Bojčinski Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Kanda i Čuturu pozvalo na razgovor, bio link a sad više ne.
Čutura Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 izbrisao sam zato sto sam kasno video da to nije video o kom se prica, ovaj je iz maja i sniman u beogradu.
Desmond Bojčinski Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 ček, ima nešto novije od ovog koji ostavih?
Mil@n Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Pre nekih 7-10 dana je taj Teša bio kod Višekrune (ovaj crni sa snimka) u Holandiji (tamo je u izgnanstvu) i snimili su neku ludilo emisiju zbog koga je Teši upala BIA, pokupila mu materijal i zabranila da isti objavi.
Mil@n Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 To je sve izneo u jednom live-u sa face-a pre tipa 2 meseca.
Recommended Posts