kurjak92 Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Ja se iskreno nadam da je ovo samo pumpanje hajpa pred pocetak i da je upitanju fejk njuz
MancMellow Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Sva sreća da immo jaku i pravnu državu, pa će socijalne službe preduzeti korake i uzeti dete, a protiv neodgovornog roditelja će biti pokrenut postupak za oduzimanje deteta... pa ako će uči u taj rijaliti onda je dete već oduzeto...i to uz pristanak
Lezilebovich Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Sva sreća da immo jaku i pravnu državu, pa će socijalne službe preduzeti korake i uzeti dete, a protiv neodgovornog roditelja će biti pokrenut postupak za oduzimanje deteta... Ali da se ceo taj proces prenosi na Pinku 2.
Weenie Pooh Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 pa ako će uči u taj rijaliti onda je dete već oduzeto...i to uz pristanak Čiji pristanak? Ž. Mitrović je dao pristanak Ž Mitroviću koji je dete usvojio radi rijalitija?
Lezilebovich Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Koliko se pise o tome, garantovano ce neko dete da se pojavi, ali verovatno na sat-dva. A i ako ostane par dana, nista nece da joj fali, a samo ce biti jos ociglednije gde smo sta smo
Time Crisis Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Marić da uradi eksluzivni intervju sa bebom
Lezilebovich Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Upravo tako. I da ide kod Lee Kis i one druge sto ima magazin. Sve ide svojim tokom .
Demonquill Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Navodno patka, za dizanje hajpa oko tog rijalitija. Svaka reklama je dobra reklama i to... Jel' sme link na Espreso, ili su i oni na listi? U svakom slucaju, ima tamo.
gagilija Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 pricalo se da ce da udje marko bulat sa zenom i detetom, ali posto su pali zbog kokaina, valjda nece. u svakom slucaju, ne verujem ni da je usvojio a jos manje da ce je uvesti u rijaliti. u tekstu pise da beba ima 8 meseci i da je prohodala ali nije progovorila.
nisam ja Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Ja bih boldovao oo posle tvog bolda, a i ono da su pali zbog kokaina :D.
Eraserhead Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Brat Bulat svaki put kad oce da se provede padne.
Joshua Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ja bih boldovao oo posle tvog bolda, a i ono da su pali zbog kokaina :D.
ToniAdams Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Zar nije brt grobar reko da je strejt edz? Otkud sada paja? Ciganjska moderacija
Recommended Posts