Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

treba osnovati fond za gazenje po govnarskim medijima. pakao.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

treba osnovati fond za gazenje po govnarskim medijima. pakao.

Slušaj, pričalo se o "metodama borbe" , ali eto npr. RAS vlasnik Bljuca ima takvu ekipu advokata da svaki takav pokušaj završava sa brutalnim odgovorom i kontranapadom....
Posted

Institucionalizovan progon žena. 21. vek u Srbiji.

Posted

@курјак и та дјевојка и тај младић требају помоћ.

Posted (edited)

Bakari Henderson je zadobio 19 udaraca u glavu, a umro je već posle 2. ili 3.

Novine objavljuju i detaljnije svedočenje devojke, ova priča ima više smisla od jučerašnje (verovatno naši mediji nisu dobro preveli) - nije samo Bakari bežao, već i ostali Ameri (na uličnom snimku se i vidi da jedan protrčava pre zaustavljanja Bakarija kod kola), a samo ona je na mesto zločina stigla tek posle 5 minuta. Amere je jurilo neverovatnih 30 ljudi.

"Amerikanac dobio 19 udaraca u glavu, bila kao lopta"

Grčke novine “Elefteros typos“, došle su do podataka iz istrage o ubistvu Bakarija Hedersona u Laganasu u kojima se navode tačni opisi njegovih povreda.

Na osnovu dokaza, snimaka i izjava svedoka i osumnjičenih u istrazi se navodi da je dvadesttrogodišnji Amerikanac primo 19 udaraca u glavu.

“Primio je 19 udaraca u glavu, koja je izgledala kao ’fudbalska lopta’, a većina udaraca je nastala kao da je neko izvodio ’penal’ - žestokim udarcima nogu. Između 20. i 30. 2. i 3. udarca je verovatno preminuo“, navodi se u dokumentima istrage, koje prenosi „Elefteros typos“.

U novinama se navodi i izjava dvadesetjednogodišnje devojke iz Srbije koja se zabavljala sa grupom Amerikanaca i koja je, navodno, bila povod svađe.

“7.7.2017. godine u 2:30 izašla sam sa ostalim kolegama u bar u kojem sam upoznala trojicu Amerikanca i sa kojima sam zajedno pila piće. Među njima je i bio tamnoputi mladić čije ime nisam tada znala. Oko 3:00 pala mi je čaša na pod i sagla sam se da je podignem. Kada sam se pridigla videla sam jednu osobu srpske nacionalnosti kako gura tamnoputog muškarca iz mog društva i njegov udarac pesnicom. Onda je tamnoputi muškarac uzeo flašu i udario ga po glavi. Nakon toga izašao je iz bara sa trojicom Amerikanaca, a za njima je krenulo otprilike tridesetak Srba, koji su počeli da tuku Amerikanca. Amerikanci su trčali, a ostali Srbi za njima. Ja ih nisam pratila jer sam primila udarac u nameri da ih razdvojim. Nakon pet minuta otprilike sam došla na mesto odakle su počeli da trče i videla sam tamnoputog muškarca kako leži na ulici, u nesvesnom stanju i kako mu ide krv iz očiju. Jedan Amerikanac je stajao pored njega i pokušavao da mu pomogne. Amir, koji je bio zadužen za lokal, me je pitao ko me je udario. Rekla sam da ne znam, a onda je on je otrčao za ostalima“.

Na pitanje policije da li je radila u lokalu dala je negativan odgovor, a na pitanje da li je poznavala nekog iz srpske ekipe i da li bi mogla da ih prepozna, mlada Srpkinja odgovara:

“Ne, videla sam ih prvi put. Ne sećam ih se jer sam i ja previše popila i sve se desilo jako brzo“, rekla je, ali je na fotografijama prepoznala žrtvu, tridesettrogodišnjeg Srbina sa britanskim pasošem i grčkog barmena.

“Elefteros typos“ citira i izjavu tridesetogodišnjeg bolničara koji je kolima Hitne pomoći došao na mesto zločina.

“U 3:18 smo dobili poziv da u glavnoj ulici u centru Laganasa leži čovek bez svesti koji ne diše. Odmah sam se sa kolegom uputio na mesto nesreće. Bio je bez svesti, nije disao, bile su očigledne povrede glave, ogrebotine i krv u desnoj polovini lobanje. Odveli smo ga u kliniku u koji smo stigli u roku od pet minuta. U kolima Hitne pomoći smo pokušavali reanimaciju“.

Amerikanac je ubijen na grčkom ostrvu Zakintos 6. jula, nakon toga uhapšeno je devet osoba, među kojima sedam srpskih državljana.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=07&dd=16&nav_category=16&nav_id=1283280

Original:

19 λακτίσματα (κλοτσιές) στο κεφάλι, που μετατράπηκε σε «μπάλα ποδοσφαίρου», τα περισσότερα χτυπήματα στον αυχένα ήταν σαν να «εκτελούσαν πέναλτι» με σφοδρότατες κρούσεις με τα πόδια, στο 2ο-3ο χτύπημα πρέπει να είχε πεθάνει.

Google translate:

19 kicks (kicking) in the head, which turned into a "football" most hits in the neck was like "performing shootout" with fierce strokes away, in second to third blow must have died.

http://www.eleftherostypos.gr/ellada/114170-apokleistiko-i-dikografia-gia-ti-dolofonia-sti-zakyntho-to-kefali-toy-metatrapike-se-mpala-podosfairoy/

3ο βήμα (3rd step)

https://books.google.rs/books?id=TY43dJzEhGEC&pg=PA6&lpg=PA6&dq=greek+third+%223%CE%BF%22&source=bl&ots=ljgFXVhgdl&sig=yGXguG5DCtzuar6QQ35FBMlQzjs&hl=sr&sa=X&ved=0ahUKEwiIx5Ox943VAhUK1xoKHZeIAVEQ6AEIOzAD#v=onepage&q=greek%20third%20%223%CE%BF%22&f=false

Edited by vememah
Posted

Ništa mi ovde nije jasno..

Ova baraka je neka radnička baraka, "zaostala" od ko zna kad na zemljištu koje bi trebalo da je javna površina (čitam sada ovaj deo objavljenog dokumenta koje navodi i neki kućni broj mada mislim da je to na ovoj strani ulice nemoguće). 

U dokumentu se pominje neki Tepeš ali se ne vidi kakvo pravo bi on mogao da polaže na ovu baraku.

Detalj sa navijačima je tek bizaran.

Ta baraka stoji tamo decenijama.. Godinama je bila "napustena", nije bilo nikog imala je neke resetke na prozorima i to je to. Mesto za grafite.

2009. godine nije bilo nikog tamo, recimo posle 2013 godine, da se doselila ta porodica Roma. 

Sad u subotu su već je bio "razvaljen" deo zida.

Baš sam se pitao da li je moguće da razvaljuju mesto gde žive, 

Kad ono, drugi im ruše smeštaj....

Živo me zanima kome su smetali?

Generalno na tom mesto, ništa ne bi trebalo da se "gradi" pošto je to na nekom "brdašcetu", za trafiku ili kafić nije mesto, mada šta ja znam....

Na žalost, dok neko ne "uzvrati" nema leba...

A to je tek stanje situacija onda...

....shit has hit the fan...

FB

Policajac Stankov (sredina, br. značke 101945) me je bezrazložno nasilno pretresao, ubacio u kola i krvnički mi stegao lisice na desnoj ruci. Shvatio sam koliko je sati pa sam ostao smiren i što se kaže kulturan. Mislim da mu se to nije dopalo. Pretio mi je da će mi pokazati da je "veći šmeker" od mene i udario me u glavu. Potom mi je pretio da će iscepati sebi košulju i namestiti mi napad na službeno lice, uperio prstom u Tepeša i rekao da će mu on biti svedok. U vožnji mi je drugi policajac na terenu, Beljinac (levo), pretio da će me goniti i službeno i privatno zato što sam ga snimao. Pre toga je kao argumente protiv snimanja rekao "nisam na svadbi" i da je "zbunjen" zbog prisustva kamere (imam sve na snimku).

Posted (edited)

http://www.politika.rs/scc/clanak/384936/Spektar/Zivot-i-stil/Medejina-osveta

Свака савремена трагична прича, укључујући ону у којој је отац бацио пред мајку задављено дете, након чега ју је усмртио ножем, има своју историју и свој контекст. Да мајка није игнорисала више одлука суда и спречавала оца да виђа дете, можда се ова трагедија не би десила.

Mislim da je potraga za najvecim govnetom svemira zavrsena i da je Vucicevic izgubio...

Edited by Prokleto Djubre
Posted (edited)

jbt... nema, mi kao...društvo, ne znam ni ja šta, mora loše da završimo, drugačiji ishod je skoro nemoguć. 

Edited by MancMellow
Posted

Zatvaraj topic, makar na 48h, da ispari ovaj otrov.

Posted

ja nemam rijeci. ovo je van svake civilizacije.

Posted (edited)

govno. veoma precizno napisan tekst, tako da prosecan srbenda prihvati plasiranu 'istinu', sto ipak ne bi moglo da je napisao direktno ono sta misli.

edit

govno ne preblaga rec. u pravu je radisa ovo ne vredi ni vredjati.

Edited by nenad
Posted

Jel' to onaj smrad koji je objašnjavao koliko je poželjno tući decu ili sam ga pomešao sa nekim?

Posted

Otkud ta potreba da se sve relativizuje? Zasto?

Da li ima neka knjiga o tome? Malo je nesto pomenuo Halvard juce, ali neko ozbiljno stivo ako neko zna?

Posted

@weenie

Taj...

Zbog BM slučaja, apelujem da pazite šta pišete...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk