gospa buba Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) na zene smo navikli da su navikle na ove terete shto im savremeno drushtno mece prednjih -_- a ovi sad moraju da nahvataju chopor manekenki, ubiju pedera, ozene poshtenu, ulove bizona, promene pelene bebi, obogate se, oslobode kosovo i shta sve ne. a kapitalizam im kljuca iznad levog uveta - ogulicu te pojeshcu te, a patrijarhat kvoca iznad drugog - seronjo jadniche junachino i ko zna shta josh. pa ti izdrzi sve to normalan ^_^ Edited July 15, 2017 by gospa buba
Krošek Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 izbacivač je ladno u fazonu "nemam ja ništa s tim, ovo što sam ga udario par puta se ne računa " .. živo me zanima kako će da prođe na suđenju ako ima nebeskosrpske pravde, traljavo i korumpirano bratsko balkansko pravosuđe će mu progledati kroz prste, da ne bi slučajno američki uticaj učinio da bude kažnjen
SNARC Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 na zene smo navikli da su navikle na ove terete shto im savremeno drushtno mece prednjih -_- a ovi sad moraju da nahvataju chopor manekenki, ubiju pedera, ozene poshtenu, ulove bizona, promene pelene bebi, obogate se, oslobode kosovo i shta sve ne. a kapitalizam im kljuca iznad levog uveta - ogulicu te pojeshcu te, a patrijarhat kvoca iznad drugog - seronjo jadniche junachino i ko zna shta josh. pa ti izdrzi sve to normalan ^_^ Konacno neko ko razume
đorđe geprat Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 a ovi sad moraju da nahvataju chopor manekenki, ubiju pedera, ozene poshtenu, ulove bizona, promene pelene bebi, obogate se, oslobode kosovo i shta sve ne. a kapitalizam im kuca iznad levog uveta - ogulicu te pojeshcu te, a patrijarhat iznad drugog - seronjo jadniche junachino i ko zna shta josh. pa ti izdrzi sve to normalan ^_^ kako si ovo lepo napisala, gospo. a ja, kao mladac ništa od tih muka nisam imao. jadna ova današnja mladež.
Halvard Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Pa to što ova Sara piše savršeno ilustruje mentalitet koji je ovde poprilično uhvatio maha i koji dovodi do nastanka ovakvih situacija. To je ono, jeste, dobro, nije da nisu baš nimalo krivi, ali zašto baš tako, zašto baš njima, zašto ne nekim drugima, a šta ako ovo, a šta ako ono, pa jeste li možda pomislili kako bi bilo da je bilo ovo umesto što je bilo ono; i tako sve u tom stilu. Odatle nas samo još jedan malecki korak deli od toga da zaključimo da su zapravo svi krivi, što dalje znači da u stvari niko nije kriv, osim "društva", a društvo, je li, ne možemo kolektivno da osudimo. I tako odrastaju generacije bez ikakvog osećaja odgovornosti, jer nikada ni za šta nisu bili odgovorni i bez ikakve svesti o posledicama, jer nikada nikakve posledice nisu snosili. Pa na kraju bude, juuuuuu, vidi, neko može i da umre ako ga dovoljno stručno išutiramo po lobanji, pa kako to???!
gospa buba Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Konacno neko ko razume pa jesi pocheo?! si vido koliki spisak ^_^
SNARC Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Ma ne smem ni da procitam jos jedared..a ne da krenem sa realizacijama :(
April Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Ne preporučujem za gledanje, ali svakako pročitati komentare: Ljudi su skoro unisoni u osudi ovih govnara. Zanimljivo kako niko ne koristi odijum javnosti ka huliganima da dovede Vučića u škripac, već se zabavljaju temama koje im on nabaci.
Frile Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 a ovi sad moraju da nahvataju chopor manekenki, ubiju pedera, ozene poshtenu, ulove bizona, promene pelene bebi, obogate se, oslobode kosovo i shta sve ne. a kapitalizam im kljuca iznad levog uveta - ogulicu te pojeshcu te, a patrijarhat kvoca iznad drugog - seronjo jadniche junachino i ko zna shta josh. pa ti izdrzi sve to normalan ^_^ ovo je bez zezanja tačno ono što po fejsbukovima govore oni što "imaju razumevanja" za ovu dvojicu što pobiše žene i decu ispred centara za socijalni rad
pt 2.0 Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) Zašto ih se zgražavao nad američkim rasizmom? Njihov problem. nisam te prozivala lično, nego me prosto deo tvoje izjave ("ona živi tamo") asocirao na tu prastaru uspomenu čija je poenta da olako sebi pripisujemo vrline kada govorimo o stvarima koje nisu zasnovane na neposrednom iskustvu koje bi to testiralo. no biggy. edit. bogo moj, ja tek sad vidim koliko je ljudi loše interpretiralo izjavu mog profe. kakav antiamerikanizam, kakvi bakrači, čovek je samo rekao da gledamo u svoje ogledalo kad se hvalimo da smo ovo ili ono, a ne u tuđe. Edited July 15, 2017 by pt 2.0
Redoran Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Ne preporučujem za gledanje, ali svakako pročitati komentare: Ljudi su skoro unisoni u osudi ovih govnara. To je odlično jer pokazuje da udbaški šljam, zaglavljen u svojim retro metodologijama, nije više u mogućnosti da kolektivno urniše um Srbalja. Ostaje im samo još varijanta da na svim nivoima državne uprave i medija drže najveće moguće imbecile i kretene ali kao što je mnogo puta rekao jedan legendarni učesnik FB92 - ilovača je zakon, ilovača je neumoljiva i ilovača sve rešava.
halloween Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) Ime devojke nije otkriveno, ali je ona prema pisanju "Ola Deke" izjavila da su joj momci iz Srbije prišli i pitali je "zašto se pored toliko Srba fotografiše sa crncem". Ovi su na jedvite jade skupili novac da odu na Zakintos autobusom, a tamo su prvi put u životu videli crnca uživo, pri čemu su sliku o njima stekli na osnovu viceva. Koliko god gedža iz Velike Drenove vapio za rodoljubljem, SFRJ je za njega bila daleko bezbednija, makar su išli na letovanje u Crnu Goru i tamo bili gotovo jedini turisti. Edited July 15, 2017 by halloween
Redoran Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 Zar polivanje benzinom nije, ono, teško ubistvo u pokušaju ili nešto slično? Zar nije moguće odmah podneti krivičnu prijavu? Mada, poznajući srpske tužioce i sudove, i ja svašta pitam...
aram Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 ma moguće je sigurno, samo mora devojka da se ohrabri prvo da to uradi.
mustang Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 (edited) da covek kaze ovde da je govno braon, vini bi rekao da je belo. potpuno skucen mozak zakljucivanja ili obican kontras ...however, komunikacija mu je iskljucivo napadanje i izvrtanje misli sagovornika i samim tim nebitan za ozbiljniji razgovor. inace dosta ljudi ovde primecuje ozbiljne stvari koje se desavaju u drustvu, pogotovu odnos odgovornosti zao mi je sto nemam vise tu energiju da cepidlacim oko crnaca americkih..jbga mislim da sam privilegivaan dosta bila sto sam bila u tom okruzenju. nisam rasista (po milioniti put) ali izbegavam da ulazim u njihove drame jer to nije odraz moje kulture i vapsitanja niti mi odgovara. evo poslednjeg primera od srede, moja prijateljica dornisha se potukla sa bejbi mamom njenog prijatelja (verovatno su se dovatili malo uradjeni a bejbi mama dosla u potragu za njim. btw nisu vencani i svi imaju oko 22-24 godine) i tako se moja dornisha potukla sa bejbi mamom oko muskarca, da ne spominjem sto dornisha pokusava geto da bude jer je polutanka i crnkinje je konstatno provociraju zbog toga...a klinci su pri tom naoruzani do zuba. dzabe sto zivi u holivudu....kad je odrastala po projects i sto je vuce taj zivot iako nema sta da trazis tamo, dete je super talentovano i duhovito i ima predivne vrline i razmisljanja iako ne zna ko je na primer bio george michael :) ...jbga. nekako je dozivljavam ko moju, ne znam to da objasnim...ali tu sam kad mogu. za devojku sa polivenim benzinom...jako je tesko takvim zrtvama objasniti i dati nadu da mogu nesto da promene. to samo ozbiljni programi i psihoterapeuti mogu nesto da ucine ili poslednji tracak nagona za samoprezivljavanjem. ti su ljudi u mentalnoj klopci. zajebano bas bas. svaka rec se tu pazljivo meri i preracunava. Edited July 15, 2017 by mustang
Recommended Posts