Bujodrag Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 jel divanimo negde o ovoj svinjariji? Nadam se da imaju nešto konkretno o meni pa da ih pitam, jer i sam sam sebi sve manje jasan. <_<
Joshua Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Interesantno je videti da je sa "analizom" DS krenuo , a onda su SNSu samo preneli znanje i sa njima dalje razradili... naravno, niti je ovo jedina stvar koju su preuzeli, nafilovali govnima i digli prvo na kub a onda i u vazduh. aj i da razumem ovo popisivanje u kojekakve stranačko-pilićarske svrhe, ali je neviđena svinjarija to okačiti na pjacu tako, po principu valjda neće. najmanje je zlo ovde podatak ko za koga glasa. jebali ih glasovi više... doduše bilo je i pre koji mesec reči o nekoj banci koja je tamo u materini nonšalantno pored kontejnera ostavila gomilu papira sa podacima klijenata, pa je opet bilo nikom ništa. majmunarnik.
pt 2.0 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Moje bivše kolege u nemilosti partijskog i neznalačkog šljama.
Bujodrag Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Uh, jbt. Ni ja nemam reči a ni suza nemam dovoljno Svi da se truju i kolju!
Mil@n Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 12 od 23 nastavnika glasalo da ostanu. Toliko o stanju društva.
copkillah Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Video sam da je par medija pisalo o tome, nadam se da će da se digne frka. Stvarno ne znam šta bih uradio da sam na mestu roditelja.
Lezilebovich Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Dobro skola, ali sta je sa policijom i tuzilastvom ?
Nesh Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 (edited) - To je dečje glupiranje, ne možemo reći da su to namerni trovači. Međutim, tu važi ona narodna - od igračke plačka. Znaju škole kako mora da se postupi u takvim situacijama - rekao je Šarčević novinarima u Beogradu. Sta reći? Edited March 29, 2017 by Nesh
Time Crisis Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Znaju škole kako da reaguju, u prevodu zataškajte kako znate i umete.
Dagmar Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Znaju škole kako da reaguju, u prevodu zataškajte kako znate i umete. Upravo. Klasično zataškavanje.
Frile Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 (edited) One koje sud izriče mlađim (?) maloletnicima i njihovim starateljima za pokušaj ubistva. Edited March 29, 2017 by Frile
Recommended Posts