Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Užas. Jedan život imaš i tako da ga živiš da bi neke jajare mogle da iznose džakove para.

• Replies 41.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

962

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iskreno mene čudi kako ovoga nije bilo više...

I sama potreba da ovi radnici naglašavaju da "ovo nije politički skup"....

I da se preskoči priča "šta su čekali do sada..."

....shit has hit the fan...

Posted (edited)

....

Edited by Lezilebovich
Posted

Iskreno mene čudi kako ovoga nije bilo više...

I sama potreba da ovi radnici naglašavaju da "ovo nije politički skup"....

I da se preskoči priča "šta su čekali do sada..."

iskreno, mene cudi da su ljudi poceli da dizu ruku na sebe a ne na njih. cenim da je to sledeci korak. a onda smo najebali kolektivno. 

s druge strane, ja nekako tajno ( i u strahu) bas to prizeljkujem. jebo me pas. 

Posted

u kom se ono filmu miki manojlović obesio jer nije imao pare za WC šolju? u onom odvratnom bednom vremenu.

Posted

u kom se ono filmu miki manojlović obesio jer nije imao pare za WC šolju? u onom odvratnom bednom vremenu.

U Ranama...

Posted

davno gledao pa se izmešalo u malom mozgu. hvala

Posted

mali off

Interesantno da je Miki Manojlovic prosao sva ova nasa sranja od vremena duplo, sto u zivotu, sto u filmovima koji upravo govore o tim sranjima i kakav apsurd, danas je poklonik Vucica. Zesci patos od coveka.

Posted

A kakav je to sudar titana bio na Podzemlju... Nije ni čudo što nisu pričali njih dvojica...

Posted

jel divanimo negde o ovoj svinjariji?

Precizno sortirani podaci, podeljeni u 222 tabele iz gradova i sela širom Srbije. U dokumentima su ispisane kolone koje se odnose na lične podatke, ali i napomene, koje ukazuju na to da su podaci korišćeni u stranačke svrhe

7382: Žena od Ramiza. Kaže da se pre glasanja da malo ulje, brašno itd. pa će glasati svi Šiptari iz Adica za nas. Puno zna.

34142: Veliki protivnik ove vlasti. Ne kontaktirati.

U opštini Savski venac većinu čini Srpska napredna stranka, ali najveći broj napomena u tabelama ukazuje na to da ih je prikupljala Demokratska stranka, što našem sagovorniku ukazuje na to da su ti podaci u nekom trenutku prešli u ruke drugog političkog tabora.

"Po nekoj našoj verziji, i informacijama koje su dostupne nama – davnih dana je neka politička stranka krenula to da radi, međutim, to je preletelo u drugu političku stranku, verovatno u periodu kada se smenjivala vlast, gde je, opet po nekim našim zaključcima i analizama, dopunjeno sa JMBG-om i određenim napomenama", naveo je izvor N1.

Posted

Interesantno je videti da je sa "analizom" DS krenuo :fantom:, a onda su SNSu samo preneli znanje i sa njima dalje razradili...

Posted

tacno

sledeci se seca da je i ds skupljao sigurne glasove, od vrata do vrata, identicno kao sns (utoliko manje koliko su izbori bili redji), samo sto su se dodatno isticali deljenjem debilnih poklona

1 preskordicija  :fantom: