May 22, 20159 yr One of Sweden's most famous ice hockey stars, Mathias Tjärnqvist, is set to play Prince Charming to an 18-year-old schoolgirl with Down's Syndrome after agreeing to go to prom with the pupil, who had been struggling to find a date.
May 22, 20159 yr pa ništa posebno, osim da se slične stvari i na drugim mestima skoro isto tretiraju...
May 22, 20159 yr Da li jos neko nalazi ovaj retardirani tekst odvratnim i uvredljivim? što uvredljiv? ti bi kao išla s paraplegičarem na matursko...
May 22, 20159 yr i ja sam jednom vodio tonija na exit pa šta jest, a to sto me umal nisi vratio kuci jer nisam imo martine :(
May 22, 20159 yr Univerzitet Факултети Спремне за почетак наставе, на сва три нивоа, артикулисали смо и следећих 14, УКУПНО 17- СЕДАМНАЕСТ ФАКУЛТЕТСКИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА: * Академија привредно пословног права; * Академија социолошко -историографских студија; * Факултет за геополитику и стратегијски менаџмент; * Академија антропокарактеролошких студија; * Психијатрологија за здраво друштво; * Академија славо- србистике; * Академија лепих уметности и старих заната; * Еконимијски факултет; смерови- агроекономија и економија екологије; * Академија учитељства; * Студиј геофизике, математике и астрономије; * Академија словенских језика и књижевности; * Академија православља; * Академија евроазијских студија; * Академија дефектолошко- безбеднoсних студија; Сенат Универзитета Аврамов, проф.др Смиља, почасна председницаРакочевић, проф.др Милоје, председникАмфилохије, митрополит црногорско- приморскиАтанасије, епископ захумско-жички,(не)умировљени ЈефтићБубањ, проф.др РадославВасилије, епископ сремскиДавид (Перовић), епископ крушевачко-расинскиДраговић проф.др БранкоИларион, митрополит волоколамски,руководилац иностраних послова Руске православне црквеЈован (Пурић), епископ нишкиКрестић, академик ВасилијеМаројевић проф.др РадмилоМетодије, игуман хиландарскиПеровић,академик СлободанРакочевић, књижевник и издавач,ТомиславСтриковић проф.др ЈованТанасковић проф.др ДаркоТерзић проф.др Славенко
May 22, 20159 yr Meni je ovo najbolje Академија дефектолошко- безбеднoсних студија Kako se uopste spoje ova dva? :D
May 22, 20159 yr Meni najbolja psihijatrologija za zdravo drustvo :D Edit, pa njima je adresa www.ssss. U nazivu primecujem samo tri 's' Edited May 22, 20159 yr by nera
May 22, 20159 yr Meni ovo Услови Студирања ЦЕНЕ И БЕНЕФИТИ СТУДИРАЊА НА НАЈБОЉЕМ УНИВЕРЗИТЕТУЈедноставнозахваљујући благодети да је Научна књига (један од најстаријих и најпознатијих издавача универзитетских уџбеника у овом делу Европе) оснивач универзитета “Симпозион”,цена основних и мастер студија:-код свих других универзитета 1500 односно 1900 евра, без уџбеника;-“под нашим кровом” биће “иста”, али са свим уџбеницима бесплатно, писаним из пера најбољих аутора и објављеваним од најугледнијег издавача...Посебно, доследно бринући о социо-економским могућностима својих студената, изузетним бенефитом излазимо у сусрет својим докторандима , тиме што докторске студије, које су, на огромној већини факултета, чак и 9000 евра,на свим студијским програмима нашег Универзитета (укључив и биоинформационе системе и Студиј геофизике, математике и астрономије!?!) биће 5000 евра, чиме обезбеђујемо да не мора докторирати “само” који “може да плати студије”, но, пре и изнад свега, ОНАЈ КОЈИ ТРЕБА ДА ДОКТОРИРА...- у атар и на ползу својега народа, породице и државно друштвене заједнице.
May 22, 20159 yr pa bog te jebo, sta je ovo Parvo blago nepismenosti, vrljavosti i ljudske pohlepe, začinjeno sa malo gluposti...