aram Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 One of Sweden's most famous ice hockey stars, Mathias Tjärnqvist, is set to play Prince Charming to an 18-year-old schoolgirl with Down's Syndrome after agreeing to go to prom with the pupil, who had been struggling to find a date.
aram Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 pa ništa posebno, osim da se slične stvari i na drugim mestima skoro isto tretiraju...
Hella Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) i ja sam jednom vodio tonija na exit pa šta Edited May 22, 2015 by Hella
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Da li jos neko nalazi ovaj retardirani tekst odvratnim i uvredljivim? što uvredljiv? ti bi kao išla s paraplegičarem na matursko...
ToniAdams Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 i ja sam jednom vodio tonija na exit pa šta jest, a to sto me umal nisi vratio kuci jer nisam imo martine :(
Eraserhead Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Univerzitet Факултети Спремне за почетак наставе, на сва три нивоа, артикулисали смо и следећих 14, УКУПНО 17- СЕДАМНАЕСТ ФАКУЛТЕТСКИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА: * Академија привредно пословног права; * Академија социолошко -историографских студија; * Факултет за геополитику и стратегијски менаџмент; * Академија антропокарактеролошких студија; * Психијатрологија за здраво друштво; * Академија славо- србистике; * Академија лепих уметности и старих заната; * Еконимијски факултет; смерови- агроекономија и економија екологије; * Академија учитељства; * Студиј геофизике, математике и астрономије; * Академија словенских језика и књижевности; * Академија православља; * Академија евроазијских студија; * Академија дефектолошко- безбеднoсних студија; Сенат Универзитета Аврамов, проф.др Смиља, почасна председницаРакочевић, проф.др Милоје, председникАмфилохије, митрополит црногорско- приморскиАтанасије, епископ захумско-жички,(не)умировљени ЈефтићБубањ, проф.др РадославВасилије, епископ сремскиДавид (Перовић), епископ крушевачко-расинскиДраговић проф.др БранкоИларион, митрополит волоколамски,руководилац иностраних послова Руске православне црквеЈован (Пурић), епископ нишкиКрестић, академик ВасилијеМаројевић проф.др РадмилоМетодије, игуман хиландарскиПеровић,академик СлободанРакочевић, књижевник и издавач,ТомиславСтриковић проф.др ЈованТанасковић проф.др ДаркоТерзић проф.др Славенко
Eraserhead Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Meni je ovo najbolje Академија дефектолошко- безбеднoсних студија Kako se uopste spoje ova dva? :D
nera Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Meni najbolja psihijatrologija za zdravo drustvo :D Edit, pa njima je adresa www.ssss. U nazivu primecujem samo tri 's' Edited May 22, 2015 by nera
radisa Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Meni ovo Услови Студирања ЦЕНЕ И БЕНЕФИТИ СТУДИРАЊА НА НАЈБОЉЕМ УНИВЕРЗИТЕТУЈедноставнозахваљујући благодети да је Научна књига (један од најстаријих и најпознатијих издавача универзитетских уџбеника у овом делу Европе) оснивач универзитета “Симпозион”,цена основних и мастер студија:-код свих других универзитета 1500 односно 1900 евра, без уџбеника;-“под нашим кровом” биће “иста”, али са свим уџбеницима бесплатно, писаним из пера најбољих аутора и објављеваним од најугледнијег издавача...Посебно, доследно бринући о социо-економским могућностима својих студената, изузетним бенефитом излазимо у сусрет својим докторандима , тиме што докторске студије, које су, на огромној већини факултета, чак и 9000 евра,на свим студијским програмима нашег Универзитета (укључив и биоинформационе системе и Студиј геофизике, математике и астрономије!?!) биће 5000 евра, чиме обезбеђујемо да не мора докторирати “само” који “може да плати студије”, но, пре и изнад свега, ОНАЈ КОЈИ ТРЕБА ДА ДОКТОРИРА...- у атар и на ползу својега народа, породице и државно друштвене заједнице.
Dagmar Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 ako, super je to, tržište i tako, na polzu ponude i potražnje
morgana Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) pa bog te jebo, sta je ovo Edited May 22, 2015 by morgana
radisa Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 pa bog te jebo, sta je ovo Parvo blago nepismenosti, vrljavosti i ljudske pohlepe, začinjeno sa malo gluposti...
boshoku Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 meni posebno simpa ovo ćirilično "т" jedva skapirah ^_^
Recommended Posts