Moonwalker Posted February 20 Posted February 20 Just now, gospa buba said: vidim ceo dan se bave njim, ko je lik? I o cemu se ovde radi?
Patty Lee Posted February 20 Posted February 20 Ovaj… šta se dešava na onom prvom snimku? Je l to neko porodično nasilje uživo?
Jeremija Posted February 20 Posted February 20 Ne kapiram zašto je ovo za Doom, baš je lepo videti kad se mladi vole...
duda Posted February 20 Posted February 20 3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: Pročitah na X da ovaj lik ima 700 k pratilaca na tik toku Ja sad ne znam da li sam ja luda ili je ovaj narod lud 2
radisa Posted February 20 Posted February 20 11 minutes ago, dùda said: Pročitah na X da ovaj lik ima 700 k pratilaca na tik toku Ja sad ne znam da li sam ja luda ili je ovaj narod lud Hm, ja nemam dilemu, iako te znam samo sa foruma oskurnog imena.... 2 1 2
Mr.Mxyzptlk Posted February 20 Posted February 20 2 hours ago, napadaj said: Ah Mare intelektualac, odavno poznat na internetima ja bukvalno nemam blage ko je lik, natrcao mi klip danas na tw, iako tw koristim samo za ct
Svemir Zeka Posted February 20 Posted February 20 Da li je realno da je neko ovoliko bolestan + objavio ovo javno
jms_uk Posted February 20 Posted February 20 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Da li je realno da je neko ovoliko bolestan + objavio ovo javno Na zalost, da - kacio ja ovde za vikend (vrati se 2-3 strane nazad)... 2 2
warp Posted February 20 Posted February 20 2 hours ago, Jeremija said: Ne kapiram zašto je ovo za Doom, baš je lepo videti kad se mladi vole... ..."Šta je tooo?" .."Ajda ! Arghhmuh !" Na kom jeziku priča ovaj ?
kud u maglu Simoviću Posted February 20 Posted February 20 3 hours ago, pt 2.0 said: Je l ovom DJV neki rod? svi su oni rod 2 1
*edited by mod Posted February 22 Posted February 22 Iscurela radijacija u Temišvaru, nekih 30x jača od očekivane
vememah Posted February 22 Posted February 22 Mapa Evrope sa stanicama za očitavanje: https://remap.jrc.ec.europa.eu/Advanced.aspx
Recommended Posts