February 20, 20241 yr Just now, gospa buba said: vidim ceo dan se bave njim, ko je lik? I o cemu se ovde radi?
February 20, 20241 yr Ovaj… šta se dešava na onom prvom snimku? Je l to neko porodično nasilje uživo?
February 20, 20241 yr 3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: Pročitah na X da ovaj lik ima 700 k pratilaca na tik toku Ja sad ne znam da li sam ja luda ili je ovaj narod lud
February 20, 20241 yr 11 minutes ago, dùda said: Pročitah na X da ovaj lik ima 700 k pratilaca na tik toku Ja sad ne znam da li sam ja luda ili je ovaj narod lud Hm, ja nemam dilemu, iako te znam samo sa foruma oskurnog imena....
February 20, 20241 yr 2 hours ago, napadaj said: Ah Mare intelektualac, odavno poznat na internetima ja bukvalno nemam blage ko je lik, natrcao mi klip danas na tw, iako tw koristim samo za ct
February 20, 20241 yr 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Da li je realno da je neko ovoliko bolestan + objavio ovo javno Na zalost, da - kacio ja ovde za vikend (vrati se 2-3 strane nazad)...
February 20, 20241 yr 2 hours ago, Jeremija said: Ne kapiram zašto je ovo za Doom, baš je lepo videti kad se mladi vole... ..."Šta je tooo?" .."Ajda ! Arghhmuh !" Na kom jeziku priča ovaj ?
February 22, 20241 yr Mapa Evrope sa stanicama za očitavanje: https://remap.jrc.ec.europa.eu/Advanced.aspx