braca Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Aman sta se cudite, telefonija je danas alat broj 1 svakog policajca, sve istrage danas posle svedoka i materijalnih dokaza krecu od telefonije... i u Srbiji, i u belom svetu...
morgana Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 jel isla ova informacija ranije? Ministru Nebojši Stefanoviću juče je pozlilo kada je preksinoć prisustvovao otkrivanju mesta gde je zakopana devojčica.
harper lee Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 jel isla ova informacija ranije? Ministru Nebojši Stefanoviću juče je pozlilo kada je preksinoć prisustvovao otkrivanju mesta gde je zakopana devojčica. Njemu to pozli retroaktivno ili je toliko glup da tek sutra shvati sta je juce video?
Muwan Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Eno ga Blic, razvlači majku monstruma. Gazda joj naložio da se odmah iseli iz kuće koju iznajmljuje.
morgana Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Njemu to pozli retroaktivno ili je toliko glup da tek sutra shvati sta je juce video? pa da, vadi se za onu glupost od juce. tako reci doslo mu je iz centrale u glavu.
Frau Gabrijela Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) ako bi išta dobro iz ove tragedije moglo da izađe, to je da se suzbije bahatost i, blago rečeno, neukus s kojom ovdašnji tabloidi prate događaj. koliko mi je neshvatljiv konkretan zločin, toliko mi je nejasno i potpirivanje bolesne radoznalosti kod čitateljstva. ima li šanse da se nešto preduzme i da se kuriri, telegrafi, blicevi i ostali malo rebnu po novčaniku? Edited August 8, 2014 by Frau Gabrijela
duda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Eno ga Blic, razvlači majku monstruma. Gazda joj naložio da se odmah iseli iz kuće koju iznajmljuje. bože me zakloni, nas će stvarno neki meteor da udari koliko se zla ovde nakupilo
harper lee Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 bože me zakloni, nas će stvarno neki meteor da udari koliko se zla ovde nakupilo I niko nista ne bi mogao da mu zameri, sve i da udari.
Friend Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ovde u Srbiji situacija i jeste tek nesto bolja od direktnog udara meteora
189- Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/video-komsije-ubio-devojcicu-pa-otisao-na-slavu-kod-prijatelja-clanak-1499853 Izgleda celo selo bilo na poligrafu jel obavezno ici na poligraf?
teacher Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Srpski magični poligraf: Šarić prošao poligraf! Darko Šarić (44), je bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju povodom ranije iznetih tvrdnji da je mu je ceo proces montirao Rodoljub Milović, sada već smenjeni načelnik Uprave kriminalističke policije. Milović prošao poligraf: Nije Papaja!
vathra Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Полиграф није доказ пред судом и није обавезан. Може да се користи као средство за даљи ток истраге. Одређени психолошки профили могу да дају нетачне изјаве и да прођу полиграф, а и обични људи могу да се истренирају да га слажу. ==== У целој овој ситуацији треба поменути да је полиција стварно брзо решила овај злочин. Без сведока и са мало материјалних доказа, ово је било тешко решиво. Да није ухваћен, убица би вероватно убио још неког.
Yoda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Srpski magični poligraf:Informer? Da pafraziramo plemenitog Dona - svako ima informacija na poligrafu, koliko ih sam želi.
Recommended Posts