Jimmy Kowalski Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Nisam iz sobe mogao da odredim odakle dolazi (ima 5 zgrada oko moje). Kad sam izasao na terasu, prestalo je..
I*m with the pilots Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 58 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jebote, cujem vrisku i tresku u nekoj od susednih zgrada. Tip urla, psuje i udara zenu.. Ja sam u takvom slučaju pre dosta godina zvala policiju, i izgleda da je Jos neko od komšija to uradio sudeći po reakciji policajca na vezi. Brzo je dosao neko.
MadMax Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Ovo nije za doom, ali pošto ne mogu da pišem na politici (i bolje) čisto jedna crtica iz autobusa na bulevaru.Od 60 putnika, samo je jedan pokisao i to voÄ'a puta koji je morao da odnese spisak Å¡efu tamo na trg.Svi ostali su bili u okolnim kafiÄima za vreme mitinga. Naravno gledam i gomilu koja ide iskisla ali mi se Äini da je to manjina, tako da možda ipak ima nade za ovu zemlju... 1
Popular Post slepa živana Posted May 26, 2023 Popular Post Posted May 26, 2023 16 minutes ago, MadMax said: Ovo nije za doom, ali pošto ne mogu da pišem na politici (i bolje) čisto jedna crtica iz autobusa na bulevaru. Od 60 putnika, samo je jedan pokisao i to voÄ'a puta koji je morao da odnese spisak Å¡efu tamo na trg. Svi ostali su bili u okolnim kafiÄima za vreme mitinga. Naravno gledam i gomilu koja ide iskisla ali mi se Äini da je to manjina, tako da možda ipak ima nade za ovu zemlju... u suši baru na lionu, ceo dan neka totalno antisušijevska ekipa 16
3opge Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 39 minutes ago, slepa živana said: u suši baru na lionu, ceo dan neka totalno antisušijevska ekipa po sushi mokri? 3
Zli Gli Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 https://24sedam.rs/hronika/vesti/219538/u-sremskoj-mitrovici-pobegao-kriminalac-sa-izdrzavanja-kazne/vest Sve se zna za muljanje u sudu i nikom nista, klasika. Juce mi rece inspektor da misle da je pobegao u Bosnu pa ce verovatno dalje preko i vratice se posle par godina kao da nista nije bilo, neki dogovor posle, itd itd. 1
oyashirazu Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Opet dojave o bombama. Gde?
Recommended Posts