May 21, 20231 yr 3 hours ago, Carolostadien said: I to i 12-godišnje dijete se ubilo u Lazarevcu. Grozne stvari. Ja ne znam jel netko od nas sa 12 godina uopće znao za pojam samoubojstva. Sve je poremećeno. Bilo je. Tu negde od 6.-7. razreda kreće najrizičniji period.
May 21, 20231 yr Bilo je. Tu negde od 6.-7. razreda kreće najrizičniji period.zato shto nisu dovoljno veliki da ih puste da slobodno vitlaju okolo bez nadzora, a ne mogu da se obuzdaju, niko ih ne obuzdava i sve im se pushta kao da su maloumni, jer hormoni. ja mislim da shkolsko nasilje kulminira od nove godine u 6om razredu do nove godine u 7om. ako hocete da chekate pochetak nekog problema, to vam je satnica. i posle, ako cete da se chudite shto je neshto nekako, tu vam je bilo seme, klica i pochetak.Sent from my RMX3710 using Tapatalk
May 21, 20231 yr 5 hours ago, noskich said: Ne moze ime kad je "ugledan". Moze samo ime deteta kada pobije drugu decu jer to da znamo ime i prezime je od vitalnog znacaja, kao i imena njegovih roditelja, njihova zanimanja, prosek plate... kada nema institucija sve je i moguce i normalno. Bukvalno sve.
May 21, 20231 yr 2 hours ago, gospa buba said: zato shto nisu dovoljno veliki da ih puste da slobodno vitlaju okolo bez nadzora, a ne mogu da se obuzdaju, niko ih ne obuzdava i sve im se pushta kao da su maloumni, jer hormoni. ja mislim da shkolsko nasilje kulminira od nove godine u 6om razredu do nove godine u 7om. ako hocete da chekate pochetak nekog problema, to vam je satnica. i posle, ako cete da se chudite shto je neshto nekako, tu vam je bilo seme, klica i pochetak. Sent from my RMX3710 using Tapatalk Neverovatna je promena na letnjem raspustu izmedju 6. i 7. razreda, ponasanje, glas kod decaka, ma sve. Svake godine me to fascinira, i uvek im napomenem da ce se to desiti i da zapamte za septembar kad krenemo u skolu Edited May 21, 20231 yr by de Sisti
May 21, 20231 yr Bure baruta.Ja sam sličnu situaciju imao 90-ih. Čekao sam sa tadašnjom devojkom tramvaj na stanici kod Bajlonijeve pijace, zimski period, prilično hladno, i vidim lika koji preko puta ide samo u majici kratkih rukava i gledam kako mu nije hladno. Lik me primeti, preÄ'e ulicu i pita "Å ta gledaÅ¡?" i pre nego Å¡to sam bilo Å¡ta rekao matori koji je veÄ uÅ¡ao u tramvaj izlazi na stanicu i kaže ovom "Å¡ta je bilo, bre" i iz unutraÅ¡njeg džepa jakne vadi ni manje ni viÅ¡e nego jebenu kamu. Ovaj se odmah povukao i mi uÅ¡li u tramvaj zajedno sa Rambom koji nam posle priÄao Å¡ta bi mu radio.