Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

A Gašić, ostavka..ovo-ono?

Užas! 

Ima li kraja ovom nizu smrti?

• +1 1
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
3 hours ago, Carolostadien said:

I to i 12-godišnje dijete se ubilo u Lazarevcu.

Grozne stvari. Ja ne znam jel netko od nas sa 12 godina uopće znao za pojam samoubojstva. Sve je poremećeno.

Bilo je.

Tu negde od 6.-7. razreda kreće najrizičniji period.

Posted
Bilo je.
Tu negde od 6.-7. razreda kreće najrizičniji period.
zato shto nisu dovoljno veliki da ih puste da slobodno vitlaju okolo bez nadzora, a ne mogu da se obuzdaju, niko ih ne obuzdava i sve im se pushta kao da su maloumni, jer hormoni. ja mislim da shkolsko nasilje kulminira od nove godine u 6om razredu do nove godine u 7om. ako hocete da chekate pochetak nekog problema, to vam je satnica. i posle, ako cete da se chudite shto je neshto nekako, tu vam je bilo seme, klica i pochetak.

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
5 hours ago, noskich said:

Ne moze ime kad je "ugledan".

Moze samo ime deteta kada pobije drugu decu jer to da znamo ime i prezime je od vitalnog znacaja, kao i imena njegovih roditelja, njihova zanimanja, prosek plate... kada nema institucija sve je i moguce i normalno.

Bukvalno sve.

Posted (edited)

Edited by vememah
  • Tužno 3
Posted

Svaka cast AV napravio je Ceceniju za samo 11 god...

• +1 5
  • Haha 2
Posted (edited)
2 hours ago, gospa buba said:

zato shto nisu dovoljno veliki da ih puste da slobodno vitlaju okolo bez nadzora, a ne mogu da se obuzdaju, niko ih ne obuzdava i sve im se pushta kao da su maloumni, jer hormoni. ja mislim da shkolsko nasilje kulminira od nove godine u 6om razredu do nove godine u 7om. ako hocete da chekate pochetak nekog problema, to vam je satnica. i posle, ako cete da se chudite shto je neshto nekako, tu vam je bilo seme, klica i pochetak.

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Neverovatna je promena na letnjem raspustu izmedju 6. i 7. razreda, ponasanje, glas kod decaka, ma sve. Svake godine me to fascinira, i uvek im napomenem da ce se to desiti i da zapamte za septembar kad krenemo u skolu

Edited by de Sisti
Posted
Bure baruta.
Ja sam sličnu situaciju imao 90-ih. Čekao sam sa tadašnjom devojkom tramvaj na stanici kod Bajlonijeve pijace, zimski period, prilično hladno, i vidim lika koji preko puta ide samo u majici kratkih rukava i gledam kako mu nije hladno. Lik me primeti, preÄ'e ulicu i pita "Å ta gledaÅ¡?" i pre nego Å¡to sam bilo Å¡ta rekao matori koji je već uÅ¡ao u tramvaj izlazi na stanicu i kaže ovom "Å¡ta je bilo, bre" i iz unutraÅ¡njeg džepa jakne vadi ni manje ni viÅ¡e nego jebenu kamu. Ovaj se odmah povukao i mi uÅ¡li u tramvaj zajedno sa Rambom koji nam posle pričao Å¡ta bi mu radio.
  • Haha 3
Posted (edited)

Ej zivote lutalico :cry: 

Edited by Moonwalker