svashtabezneshto Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 koliko sam videla, ne prolazi, gledanost je nikakva zato i plasiraju ovaj 'skandal' ne bi li digli popularnost 3
kud u maglu Simoviću Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 2 minutes ago, svashtabezneshto said: koliko sam videla, ne prolazi, gledanost je nikakva zato i plasiraju ovaj 'skandal' ne bi li digli popularnost pa i nije da nije, bar je start kviza obećavao 1
Tpojka Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Da bi se pobjeglo od gladnog lava ne treba biti najbrži već brži od najsporijeg.
Time Crisis Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 67 god. i epileptičar? vozi autobus pun dece jer tako smo u mogućnosti Quote Autobus koji je probio zaštitnu ogradu na autoputu BIO PUN ĐAKA Vozaču autobusa koji se zakucao u zaštitnu ogradu, M. P. (67), prema prvim nezvaničnim informacija, slošilo se zbog epileptičnog napada. https://www.blic.rs/vesti/hronika/vozac-autobusa-punog-daka-koji-je-probio-ogradu-kod-kragujevca-imao-epi-napad/3hjx3h9 1
arheolog1981 Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Ne mora da znači. Epi napad može da se desi a da čovek nikad ranije nije bolovao. Čak bi i za nas bilo mnogo da čovek koji ima dijagnozu epilepsije i redovne napade vozi autobus 1 1
gospa buba Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 komentari su vrhunski sent from my not bubamoto
jms_uk Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 19 minutes ago, gospa buba said: komentari su vrhunski sent from my not bubamoto Pogotovo onaj o alavom dedi penzioneru kome nije dosta njegova i babina penzija, nego hoce jos pa vozi... 1
SNARC Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 35 minutes ago, gospa buba said: komentari su vrhunski sent from my not bubamoto Kud me navabi da otvorim..Saznao sam da mladi ne stizu da voze od deda kojima je zinulo dupe da rade..Videh da se neka sponzorusa uselila u novu kucu sa muzem..A i da se neka fuksa skida u Denveru. Nisam dogurao do vremenske prognoze i horoskopa...doduse, za ovo drugo svakako imam Milosicu.
francuski sobar Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Ne znam jeli bilo ovo od danas sa kristijanom na nekom topiku https://www.instagram.com/reel/CrOMHQ9qK47/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Mene neako najviše rastužiše ova ćelava deca, mada smo mi imali i irokezice u prvom drugom srednje. Pokušavam se setiti sličnih vannastavnih aktivnosti, u osnovnoj nam dolazio valjda se kaže zmijar, lik sa koferom punim živim zmija i onda vadio najveću išo od klupe do klupe ko će opiati, vriska i adrenalin, bio jednom i jedan glumac, poeta, kantautor i u svom nastupu u tački nekog monologa provuko sećam se stiha devojke su nas raspoznavale po sitnim razlikama između naših penisa, pokvarenjak neki posle predstave organizovan razgovor s glumcem uglavnom neke napredne klinke ostale. Najsličnije Kristijanu bilo u osnovnoj gostovanje lokalnog prvoborca da priča događaje iz rata ali bilo je opšte razočaranje, nit je bogzna koga ubijo nit je bio nešto ubijan. 1 1
Sara Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Malopre mi ukucani citali vajkanje direktorke te skole i pri tom umiru od smeha. Navodno "namestila" je Srna Lango ali ni ona kao nije znala da ce u spotu koji je u skoli snimao taj tinejdz bend da glumi Kristijan. I tako, desilo se....
ragasto Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 A Crni Cerak je inače teenage boy band pa nikome ne bi ni palo na pamet da bi tu bilo nečeg malo eksplicitnijeg, how yes no... 1
Milošica Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 „Kristijan nije bio ni na kakvom predavanju ili poseti škole, kako navodite, učionica je bila isključivo lokacija za snimanje, sa akterima koji nisu iz te škole i koji su za to dobili dozvole od roditelja. Snimanje je sprovedeno za vreme nastave, najsuptilnije što smo mogli, bez prethodnog najavljivanja u javnosti. Hvala što brinete za decu CCuri uskoro“, stoji u objavi na Instagram profilu sastava Crni Cerak. 1
Jimmy Kowalski Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Ako nije ispricao deci poucne i korisne price kako izbeci metke pravljenjem salta i spage, bolje da nije dolazio.. 1 2
Ratamahatta Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Ako deca uce prvih 5 slova i beskrajne mogucnosti kombinovanja istih, imalo ga je smisla dovoditi Spoiler dagada dagada dagada 1
Recommended Posts