Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

koliko sam videla, ne prolazi, gledanost je nikakva zato i plasiraju ovaj 'skandal' ne bi li digli popularnost

• +1 3
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, svashtabezneshto said:

koliko sam videla, ne prolazi, gledanost je nikakva zato i plasiraju ovaj 'skandal' ne bi li digli popularnost

pa i nije da nije, bar je start kviza obećavao

• Hvala 1
Posted

Da bi se pobjeglo od gladnog lava ne treba biti najbrži već brži od najsporijeg.

Posted

Ne mora da znači. Epi napad može da se desi a da čovek nikad ranije nije bolovao. Čak bi i za nas bilo mnogo da čovek koji ima dijagnozu epilepsije i redovne napade vozi autobus

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

komentari su vrhunski :isuse:

sent from my not bubamoto

Posted
19 minutes ago, gospa buba said:

Pogotovo onaj o alavom dedi penzioneru kome nije dosta njegova i babina penzija, nego hoce jos pa vozi...

• Haha 1
Posted
35 minutes ago, gospa buba said:

Kud me navabi da otvorim..Saznao sam da mladi ne stizu da voze od deda kojima je zinulo dupe da rade..Videh da se neka sponzorusa uselila u novu kucu sa muzem..A i da se neka fuksa skida u Denveru. Nisam dogurao do vremenske prognoze i horoskopa...doduse, za ovo drugo svakako imam Milosicu.

Posted

Ne znam jeli bilo ovo od danas sa kristijanom na nekom topiku

https://www.instagram.com/reel/CrOMHQ9qK47/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Mene neako najviše rastužiše ova ćelava deca, mada smo mi imali i irokezice u prvom drugom srednje.

Pokušavam se setiti sličnih vannastavnih aktivnosti, u osnovnoj nam dolazio valjda se kaže zmijar, lik sa koferom punim živim zmija i onda vadio najveću išo od klupe do klupe ko će opiati, vriska i adrenalin, bio jednom i jedan glumac, poeta, kantautor i u svom nastupu u tački nekog monologa provuko sećam se stiha devojke su nas raspoznavale po sitnim razlikama između naših penisa, pokvarenjak neki posle predstave organizovan razgovor s glumcem uglavnom neke napredne klinke ostale. Najsličnije Kristijanu bilo u osnovnoj gostovanje lokalnog prvoborca da priča događaje iz rata ali bilo je opšte razočaranje, nit je bogzna koga ubijo  nit je bio nešto ubijan.

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Malopre mi ukucani citali vajkanje direktorke te skole i pri tom umiru od smeha.

Navodno "namestila" je Srna Lango ali ni ona kao nije znala da ce u spotu koji je u skoli snimao taj tinejdz bend da glumi Kristijan. I tako, desilo se....

Posted

A Crni Cerak je inače teenage boy band pa nikome ne bi ni palo na pamet da bi tu bilo nečeg malo eksplicitnijeg, how yes no...:isuse:

• +1 1
Posted

„Kristijan nije bio ni na kakvom predavanju ili poseti škole, kako navodite, učionica je bila isključivo lokacija za snimanje, sa akterima koji nisu iz te škole i koji su za to dobili dozvole od roditelja. Snimanje je sprovedeno za vreme nastave, najsuptilnije što smo mogli, bez prethodnog najavljivanja u javnosti. Hvala što brinete za decu CCuri uskoro“, stoji u objavi na Instagram profilu sastava Crni Cerak.

• +1 1
Posted

Ako nije ispricao deci poucne i korisne price kako izbeci metke pravljenjem salta i spage, bolje da nije dolazio..

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Ako deca uce prvih 5 slova i beskrajne mogucnosti kombinovanja istih, imalo ga je smisla dovoditi

Spoiler

dagada dagada dagada 

• Haha 1
Posted

Može da ih nauči mlinarstvu.

• +1 1
  • Haha 2