Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Leia said:

Meni je ovo najupadljivije, kako je Vucic ne samo jos jednom maestralno preveslao “gradjaniste’ i preuzeo im narativ o bespogovornom priznanju kosovske nezavisnosti, nego i podvukao sa “ako vam je do Kosova, niste nista bolji od Levijatana

Ovo!

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Au, preli se kosovo po svima temama vreme je da pošaljem decu na neki drugi forum. 

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted

Nisam ispratila ko je šta pričao ovih dana, bila sam u haosu. Pa i ne znam. Komentarisala sam generalno, nezavisno od situacije. I to uglavnom mislim defanzivno, pošto me teraju 30 godina, sve što sam mogla jeste da nekima takvim salonskim nacionalistima kažem, jesi ikada otišao dole, i hoćeš li.

• +1 1
Posted
Just now, Kenji said:

Au, preli se kosovo po svima temama vreme je da pošaljem decu na neki drugi forum.

Ne salji ih tamo!! Nema vise mesta i bezveze je.

• Haha 3
Posted
3 minutes ago, Svemir Zeka said:

, pošto me teraju 30 godina,

... i eto kako je Svemir Zeka zavrsila u podavalskim selima, ali i spoznala lepotu i skriveni sarm tih malih zatvorenih tradicionalnih zajednica...

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, Mel said:

Pa takvi saltoi su klasika, ali ja necu da me bude sramota da makar kazem kako to sve vidim da zaboga ne podpadnem pod Vucicev setup.

Vucicev setup ima tacno odredjenu agendu, u tome i jeste razlika izmedju tvog misljenja i njegovog manipulantskog narativa

E sad sto je nama preostalo samo to nase ubogo misljenje kao neki ventil za frustracije dok se realne odluke i strategije prave u glavi jednog sociopate…to je ta tragedija

I onda vidis ovakvog nekog beslovesnog lika koji nesto trtlja u kameru, nesto mu je uznemirilo tu jednu funkcionalnu mozdanu celiju pa je pao u trans, pa ne treba mi to, cemu uopste sluzi osim za neko retardirano egzibicionisanje

Nekakav artikulisan glas i politicki stav drustveno odgovorne javne licnosti sigurno nije

• +1 4
Posted

ako hoces da oslobadjas kosovo, ne oslobadja se u beogradu

ako hoces da skines vucica, ne skida se na twiteru

i jedni i drugi skacu obicnom coveku po glavi

ne znam sta vam nije jasno i ne znam sto vam smeta toliko covek koji je to rekao

• Hvala 1
Posted
5 minutes ago, Leia said:

E sad sto je nama preostalo samo to nase ubogo misljenje kao neki ventil za frustracije dok se realne odluke i strategije prave u glavi jednog sociopate…to je ta tragedija

Jako sam svesna ovoga nazalost

• +1 1
Posted
1 minute ago, cedo said:

i jedni i drugi skacu obicnom coveku po glavi

Ma samo da se tzv. obicni covek ne uznemiri i ne zamisli

Da ga se pusti da mota kablove ili glumata po mediocre serijama i odradjuje kojekakve tezge na miru, da posteno doprinosi rastu GDP ukratko

I da gleda opustajuci content po Instagramu a ne da mu tu neki politizuju 

Jebote ovog Vucic bukvalno ne mora ni da placa, radi mu kampanju volonterski :lolol:

• +1 1
Posted
14 minutes ago, Leia said:

Ma samo da se tzv. obicni covek ne uznemiri i ne zamisli

Da ga se pusti da mota kablove ili glumata po mediocre serijama i odradjuje kojekakve tezge na miru, da posteno doprinosi rastu GDP ukratko

I da gleda opustajuci content po Instagramu a ne da mu tu neki politizuju 

Jebote ovog Vucic bukvalno ne mora ni da placa, radi mu kampanju volonterski :lolol:

nije toliko vremena proslo od .... hihihi ... ostavimo vucicu da zavrsi ono sto je slobo poceo

pa mi kazi tko je taj sto hoce da bude ostavljen na miru

i ... opet podmeces ...  boldove

Posted (edited)

Cedo izvini ali stvarno pojma nemam sta si hteo reci, ko je spominjao Slobu, sta hihihi :huh:

Ne podmecem nista, mislim da je vrlo jasno i direktno sve sto pisem, ako ti nesto nije jasno pitaj slobodno

Edited by Leia
Posted
2 minutes ago, Leia said:

Cedo izvini ali stvarno pojma nemam sta si hteo reci

Ne podmecem nista, mislim da je vrlo jasno i direktno sve sto pisem, ako ti nesto nije jasno pitaj slobodno

nemam ni ja pojma zasto je netko tko ono govori/misli vucicev besplatni bot + ne zeli da razmislja

sve moze ... danas ovako, sutra onako

minimum zajednickog ne postoji

nivo poverenja nula

svakome se nadje nesto sto ga diskvalifikuje i to se jos podvodi pod razmisljanje :D ... neces ti mene zajebati

sizofrenija koja vlada u srbiji (a ne mislim tu samo na predsednika) je nesto strasno

• +1 2
Posted
10 minutes ago, cedo said:

nemam ni ja pojma zasto je netko tko ono govori/misli vucicev besplatni bot + ne zeli da razmislja

Pa napisano je vise puta, i ja i Point, evo ne znam kako razumljivije da objasnim

Ti si nezadovoljan onako generalno jer se navodno svima nesto nadje da ga diskvalifikuje, mi ti pisemo sta konkretno ovoga diskvalifikuje i da to nije tek tako neka sitnica nego bas kardinalna stvar. A najvaznije od svega, nije ni da se on nudi da uradi nesto pa ga mi sitnicari guramo u stranu, momak bukvalno samo lupeta na drustvenim mrezama.

Elem, ti pricas uopsteno, mi o ovom konkretnom slucaju, i onda ko u klin ko u plocu naravno da nema diskusije

• +1 1
Posted (edited)

pa nek lupeta, njegova stvar

Meni su mnogo zanimljivije reakcije na njegovu izjavu, nego sama njegova izjava.

Svako učitava ono što ga svrbi

Sećam se reakcije na Kalinićevu izjavu o Kosovu onomad. Stidim se priznati, da sam i sam pogrešno reagovao,

Edited by Filozof manijak
  • +1 6
Posted

Meni je najvise od svega deprimirajuce sto ovakvo lupetanje uopste izaziva ovolike reakcije i nekakva ozbiljna razmatranja

Cedimo suvu drenovinu i ucitavamo neki dublji smisao necemu pored cega samo treba proci uz lagan transfer neprijatnosti

• +1 4