Greek Freak Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Ježeva kućica je divna priča, meni jedna od najdražih i najupečatljivijih iz tog perioda. Moj kumić, koji nije baš lud za čitanjem i školom (bar za sada), je prošle godine kao predškolac baš uživao u istoj, oduševljeno je učio neke delove i recitovao nam. 8
Popular Post Mel Posted January 18, 2023 Popular Post Posted January 18, 2023 Arhaicno... arhaicno je i da se ide u skolu ali kapiram da mamike ne bi znale gde bi sa decom da je nema... 13 1
radisa Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) 24 minutes ago, Greek Freak said: Ježeva kućica je divna priča, meni jedna od najdražih i najupečatljivijih iz tog perioda. Moj kumić, koji nije baš lud za čitanjem i školom (bar za sada), je prošle godine kao predškolac baš uživao u istoj, oduševljeno je učio neke delove i recitovao nam. Moj klinja od 5 zna napamet, celu, često se i igra, jer ima male figurice ježa, lije, vuka, medveda i onda pravi priču... Nego, što nije jež hteo da prenoći kod lije, a ona navalila... Nije mu bilo do toga? I vidiš šta tio je osvetoljubivio žensko, on je odbije, a ona odmah da ga blamira u društvu... Sajana pričica, na puno nivoa... Edited January 18, 2023 by radisa 5 2
Valk Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Lija bi se popišala na njega dok spava i kad se odmota ona bi ga pojela. Zar ti nisi gledao Svet koji nestaje, jbt, s kim ja živim (na forumu) 6
Popular Post morgana Posted January 18, 2023 Popular Post Posted January 18, 2023 branko copic, naravno da je vrh ti roditelji su retardi 10
Popular Post vememah Posted January 18, 2023 Popular Post Posted January 18, 2023 Apsolutno, od sve dečje literature osporavati Ćopića, koji je među najtoplijim i najkvalitetnijim autorima, baš je ogroman greh. 14
radisa Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) 7 minutes ago, Valkyrie said: Lija bi se popišala na njega dok spava i kad se odmota ona bi ga pojela. Zar ti nisi gledao Svet koji nestaje, jbt, s kim ja živim (na forumu) Ne znam, kaže se u pesmi da lija hvali ježa jer ima 300 kopalja, tako da, sumnjiva mi tvoja teorija, moja mi bolje zvuči... Edited January 18, 2023 by radisa
radisa Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Just now, vememah said: Apsolutno, od sve dečje literature osporavati Ćopića, koji je među najtoplijim i najkvalitetnijim autorima, baš je ogroman greh. Čakaj da krenu i Radovića da osporavaju... Pa Plavi Zec bude težak i dugačak... 2
morgana Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 pretpostavljam da je egzotika poput sume striborove odavno anihilirana?
Valk Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 6 minutes ago, radisa said: Ne znam, kaže se u pesmi da lija hvali ježa jer ima 300 kopalja, tako da, sumnjiva mi tvoja teorija, moja mi bolje zvuči... ti si manijak tj mamijak, zvučiš kao ove mamike sa chata, učitavaju u Ćopića. 1
radisa Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) 4 minutes ago, Valkyrie said: ti si manijak tj mamijak, zvučiš kao ove mamike sa chata, učitavaju u Ćopića. Nemoj da krenem o bajkama.... Crvenkapa i vuk, Trnova ružica, Pepeljuga... To sve odiše seksom... Sve to da se zabrani deci... Edited January 18, 2023 by radisa 1
gospa buba Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 pretpostavljam da je egzotika poput sume striborove odavno anihilirana?bog stobom zeno to nije nashe! [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
radisa Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) 4 minutes ago, Valkyrie said: Kad kupuješ crvena brza kola, Radiša? Crna i velika sam naručio.... To bolje sad prolazi... Edited January 18, 2023 by radisa
Valk Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 1 minute ago, radisa said: Crna i velika sam naručio.... To bolje sad prolazi... once you go black.. 1
Recommended Posts