aram Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Žena Vladana Radosavljevića puštena iz bolnice, stanje joj je ok, fizičko. 7 1
3opge Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 KONAČNO REŠENA MISTERIJA PRIJAVE SILOVANJA U NIŠU Policija saopštila detalje Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, nakon detaljnih provera u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom utvrdili su da je dvadesetdevetogodišnja devojka iz Leskovca lažno prijavila da je silovana 30. decembra prošle godine. Piše: Blic 05.01.2023. 21:59 17 0:00/0:36 FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER * Ona je u razgovru pre poligrafskog ispitivanja priznala policiji da je lažno optužila dvadesetdevetogodišnjeg muškarca za silovanje, kao i mesta gde je navodno silovana, saopštio je MUP. 1
gospa buba Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 onda smo i to reshili.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
Glass Joe Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Pa i nismo bash https://en.wikipedia.org/wiki/Disclosure_(1994_film)
gospa buba Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 kod nas jesmo.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 3
Svemir Zeka Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 3 hours ago, Glass Joe said: Pa i nismo bash https://en.wikipedia.org/wiki/Disclosure_(1994_film) Sve je to sviranje kurcu.
Arkadija Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 (edited) Procitah da ono grupno silovanje u Nisu nije se dogodilo. Devojka je priznala da je izmislila. Edited January 6, 2023 by Arkadija
Popular Post Uskebasi Posted January 6, 2023 Popular Post Posted January 6, 2023 Shvatila je da je ulazak u neki sudski postupak u zemlji Srbiji sam po sebi silovanje, pa da joj ne treba još i ta muka u životu. Pored toga, hajkači nisu pomogli raznim peticijama, medijskim praćenjem slučaja i svim što uz to ide. Imaš nesposobno i korumpirano pravosuđe i medije koji bi objavili snimak silovanja ako bi im to podiglo broj klikova, pa kao rezultat toga dobiješ da se žrtva "predomisli". Srbija odavno nije država i ne treba je tako doživljavati 16
Rumpelstiltskin Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Me, tooZa sirotinju Sent from my MI 6 using Tapatalk
Svemir Zeka Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 (edited) 18 minutes ago, Uskebasi said: Shvatila je da je ulazak u neki sudski postupak u zemlji Srbiji sam po sebi silovanje, pa da joj ne treba još i ta muka u životu. Pored toga, hajkači nisu pomogli raznim peticijama, medijskim praćenjem slučaja i svim što uz to ide. Imaš nesposobno i korumpirano pravosuđe i medije koji bi objavili snimak silovanja ako bi im to podiglo broj klikova, pa kao rezultat toga dobiješ da se žrtva "predomisli". Srbija odavno nije država i ne treba je tako doživljavati +100 To. Čekala sam da neko drugi kaže. Edited January 6, 2023 by Svemir Zeka
Arkadija Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Ovaj slučaj je specifičan , jer je potpuno izostala medijska pažnja. Ja sam za ovo informisana na tvitetu. A mediji koji, inače vole da sami sprovode krivične istrage i imaju prodavače informacija svuda, su se pravili mrtvi. Tek danas se piše i to vrlo šturo, bukvalno u stilu, aj da objavimo samo agencijsku vest i da arhiviramo ovo. 1
Sara Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 (edited) 1 hour ago, Uskebasi said: Srbija odavno nije država i ne treba je tako doživljavati ja je odavno doživljavam kao narko kartel znači strategija je sledeća: svaka pomoć samo onoliko koliko sam sebi možeš da pomogneiš i držati se ispod radara po svakom pitanju edit: što se slučaja u NIšu tiče iskreno se molim da se nije dogodio Edited January 6, 2023 by Sara 3
morgana Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 sad kad je ad acta, mogu da kazem da mi se (bilo sta da je bio ishod situacije, istinita, lazna ili povucena prijava) savo manojlovic i njegove histrionske peticije dosta gade, oduvijek 3
JozoMujica Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 1 hour ago, Uskebasi said: Shvatila je da je ulazak u neki sudski postupak u zemlji Srbiji sam po sebi silovanje, pa da joj ne treba još i ta muka u životu. Ne razumem, tvrdiš da je ipak bila silovana ali da je odustala od gonjenja? Na osnovu čega smatraš da je tako? 1
Mel Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 53 minutes ago, Sara said: ja je odavno doživljavam kao narko kartel znači strategija je sledeća: svaka pomoć samo onoliko koliko sam sebi možeš da pomogneiš i držati se ispod radara po svakom pitanju edit: što se slučaja u NIšu tiče iskreno se molim da se nije dogodio 100% i 100%.
Recommended Posts