Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Žena Vladana Radosavljevića puštena iz bolnice, stanje joj je ok, fizičko.

• +1 7
  • Hvala 1
  • Replies 41.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

KONAČNO REŠENA MISTERIJA PRIJAVE SILOVANJA U NIŠU Policija saopštila detalje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, nakon detaljnih provera u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom utvrdili su da je dvadesetdevetogodišnja devojka iz Leskovca lažno prijavila da je silovana 30. decembra prošle godine.

Piše: Blic 
05.01.2023. 21:59
17
Slušaj vesti
0:00/0:36

image.webp.3a0958ef12c54a634bc7283452f9632e.webpFOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER *

Ona je u razgovru pre poligrafskog ispitivanja priznala policiji da je lažno optužila dvadesetdevetogodišnjeg muškarca za silovanje, kao i mesta gde je navodno silovana, saopštio je MUP.

• Hvala 1
Posted

onda smo i to reshili.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 2
Posted

kod nas jesmo.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 3
Posted (edited)

Procitah da ono grupno silovanje u Nisu nije se dogodilo. Devojka je priznala da je izmislila. 

Edited by Arkadija
Posted

Me, too
Za sirotinju

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted (edited)
18 minutes ago, Uskebasi said:

Shvatila je da je ulazak u neki sudski postupak u zemlji Srbiji sam po sebi silovanje, pa da joj ne treba još i ta muka u životu. 

Pored toga, hajkači nisu pomogli raznim peticijama, medijskim praćenjem slučaja i svim što uz to ide. 

Imaš nesposobno i korumpirano pravosuđe i medije koji bi objavili snimak silovanja ako bi im to podiglo broj klikova, pa kao rezultat toga dobiješ da se žrtva "predomisli". 

Srbija odavno nije država i ne treba je tako doživljavati

+100

To.

Čekala sam da neko drugi kaže.

Edited by Svemir Zeka
Posted

Ovaj slučaj je specifičan , jer je potpuno izostala medijska pažnja. Ja sam za ovo informisana na tvitetu.

A mediji koji, inače vole da sami sprovode krivične istrage i imaju prodavače informacija svuda, su se pravili mrtvi. Tek danas se piše i to vrlo šturo, bukvalno u stilu, aj da objavimo samo agencijsku vest i da arhiviramo ovo.

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, Uskebasi said:

Srbija odavno nije država i ne treba je tako doživljavati

ja je odavno doživljavam kao narko kartel

znači strategija je sledeća: svaka pomoć samo onoliko koliko sam sebi možeš da pomogneiš i držati se ispod radara po svakom pitanju

edit: što se slučaja u NIšu tiče iskreno se molim da se nije dogodio

Edited by Sara
  • +1 3
Posted

sad kad je ad acta, mogu da kazem da mi se (bilo sta da je bio ishod situacije, istinita, lazna ili povucena prijava) savo manojlovic i njegove histrionske peticije dosta gade, oduvijek

• +1 3
Posted
1 hour ago, Uskebasi said:

Shvatila je da je ulazak u neki sudski postupak u zemlji Srbiji sam po sebi silovanje, pa da joj ne treba još i ta muka u životu. 

Ne razumem, tvrdiš da je ipak bila silovana ali da je odustala od gonjenja? Na osnovu čega smatraš da je tako?

• +1 1
Posted
53 minutes ago, Sara said:

ja je odavno doživljavam kao narko kartel

znači strategija je sledeća: svaka pomoć samo onoliko koliko sam sebi možeš da pomogneiš i držati se ispod radara po svakom pitanju

edit: što se slučaja u NIšu tiče iskreno se molim da se nije dogodio

100% i 100%.