Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)
10 minutes ago, ToniAdams said:

sve sve, al stvarno mi je nadrealno o cemu se prica ovih dana, cuj izbacivanje iz skole, pa u moje vreme su jednom dnevno nekog izbacivali i nikom nista :fantom:

elem, jasno je bilo da u toj skoli vise nema mesta i za nastavnicu i za malisane, tako da sam zbilja verovao da ce ovo da se dogodi.

nikakva kazna za mali otpad, ali jebiga, kapiram najbolje sto moze u ovom momentu.

prvo, dripci od 17 i 18 godina nisu mališani

drugo, na žalost moguće je da i nastavnic napusti tu školu. nije u redu ali je u skladu sa našom iščašenom "realnošću".

Edited by djordje geprat
  • Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

809

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
E, blago i meni i tebi i nama dok nas ima dok mislimo boldovano, ovo bez zezanja....[emoji4]
Samo, bice da ono nije uradjeno, jos manje postavljeno na mrezetm zarad pokazivanja kako ne treba i kako se ne sme, nego zarad uveseljavanja publike...
A sto se ostalog tice, ti kako 'oces [emoji4], tek zdravih i pravih :isuse: tog tipa imao koliko 'oces: eno ih sede u vladi, skupstini, institucijama, novinama, televizijama..., glasaju, kunu se u vucica, zasejani su vecinski po zemlji Srbiji i - mozes da se kladis da im - gledajuci video ponizavanje drugog ljudskog bica im na pamet nije palo...

I, da, bolje da su je istukli: u/iz Beograda imaju smisla price o advokatima, psiholozima, policijama, u nekim tamo trstenicima ta zena ce koliko sutra tek da bude ponizavana prekornim pogledima, ako ne i jace sopstvenih sugradjana kao krivac za upropastavanje mladih zivota...
prestani, gadjacu te laserom! [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
Posted

Pa da,cim je Ruzic dao onakvu izjavu,izbacili su ih.

Posted
1 hour ago, djordje geprat said:

sad čuh da je ono u subotici trebalo da bude "igra sa tik toka". pokenjam se na sve koji ga praktikuju. zlo.

Ćerka koleginice je, pokušavajući da izvede challenge sa tik-toka povredila kičmu.

Maloumnici željni klika i slave.

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Ja mislim da bi trebalo na državnom nivou rešiti, možda neradni dani ili tako nešto.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, mraki said:

Šta kažu prosvetari na ovo? :fantom:
FiUzdpTXgAAKKLa?format=jpg&name=medium

žaba, voda

šta će da kažu

:covid19:

što je ovo na doom-u?

• Haha 1
  • -1 1
Posted

kad je zvezda igrala u bariju 1991. svi smo pusteni sa casa (koliko se sjecam, imala sam matematiku) i nagurali se u zbornicu da gledamo

• +1 3
  • Wub 2
Posted
1 minute ago, SNARC said:

Jel to onaj sto komentarise sudjenje na Tv ?

jeste, direktor je II ekonomske

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Realno, nece mnogo deca da izgube..svakako ce jednog dana vrteti pljeske, emigrirati, motati kablove ili jesti svoje sline i to pokazivati na tiktoku za cash

• +1 7
Posted (edited)

Ovo je i u Hrvatskoj juče ili prekjuče bila vest, jer je njihovo Ministarstvo reklo da škole to same reše, da l će da puste decu kući ili će u školi da se organizuje gledanje.
Tamo gde su se sami organizovali glavni lik za vezu je uvek neki nastavnik tijelovježbe koji insistira da je i on “nekad bežao sa časa da gleda Dinamo pa šta mi sad fali” :laugh: i “čak i da ih nateraju da sede na času, deca bi svakako drndala mobitele ili razmišljala o tekmi”.

S druge strane su svi ostali sagovornici koji su iz fazona “ako se časovi pravdaju iz razloga više sile, i ako je nogomet viša sila, onda je sve viša sila”. 

Edited by Patty Lee
Posted
47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

žaba, voda

šta će da kažu

:covid19:

što je ovo na doom-u?

Zato sto umesto da se promovise nauka i ucenje, deci se porucuje da je od toga vaznije gledanje neke 22-ce kako jurcaju za loptom.

I onda se pitamo zasto smo dosli dokle smo dosli..

• +1 1
Posted

ok nama je predsednik debil navijač, a koji je njihov izgovor