nera Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 On 6.10.2022. at 9:22, Svemir Zeka said: To je sigurno trans rasprava, već vidim. Ja sam isto smatrala™ da je rod konstrukt, ali ako biolog kaže da je urođen, svakako bolje zna, pa ću da prihvatim. Inače, u knjizi iz koje predajem za 2.razred gimnazije piše isto jasno i lepo (niko se ne buni) Ako pitas geneticara reci ce ti da to urodjeno ima sto nijansi i nije uopste crno bela podela xx/xy. Ljudi se zapravo radjaju neretko sa drugacijim rasporedom hromozoma vs. “spoljni organi”. Probacu da nadjem tekstove koje sam citala. Jedan je o zeni koja nema receptore za bol, kad su poceli da kopaju po njenoj genetici nasli su da ima xy kombo ali ima sve fizicke karakteristike zene, rodila je i decu. Sto se bola tice tu su utvrdili da joj nedostaju neki delovi koda za bol, i da su njena deca nasledila delimicno isti gen. Kapiram da sam sad napisala salatu necega izvinjavam se. 1
cedo Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 11 minutes ago, mraki said: Samo jedan oglas za posao… moj trominutni video bi imao ovako neke detalje Dejane .. Trenutno moj ... i ja rastemo NEVEROVATNO brzo i tražimo našeg sledećeg saradnika za blowjob poslove Ako imate jake blowjob veštine i neverovatno ste organizovani, vođeni procesima i dobri sa rukama i jezikom... ovo bi mogao biti vaš posao iz snova. VAŽNO*: Morate posvetiti veliku pažnju detaljima i razumeti sisteme/procese. Veliki deo ovog posla je da uvek budete spremni za akciju i promene. Kompenzacija: Na ovoj poziciji je 50.000 dinara. Ako ste došli do ovog dela teksta, to znači da ste i dalje zainteresovani za ovu poziciju. AKO budem zadovoljan dobicete i podsticajne bonuse koji će povećati vaš prihod za 10-30 hiljada dinara, kao i preporuku drugim klijentima. 3 3
Ratamahatta Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 5 hours ago, Time Crisis said: Lično ne bih ni želeo da preživim "pravi" atomski rat, za potpuni oporavak će ionako biti potrebni vekovi Zamisli prezivis, krenes okolo da vidis sta ima, kad ono Dod'k i dalje vlada 1 2
Lezilebovich Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 1 hour ago, mraki said: Samo jedan oglas za posao… Iskrenost izgleda nije na ceni :( 2
mraki Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Kažu da je bio ok lik dok nije počeo da praktikuje NLP. Ima YT kanal gde deli mudrosti. https://youtube.com/c/Sistemisurešenje
Patty Lee Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Direktor Dejan se oglasio i uputio izvinjenje Aj što mu je izvinjenje u stilu sorry you were offended/sorry I got caught, ali nigde ni reči o poslovnoj praksi opisanoj u onom oglasu, kao da to zapravo nije bio glavni problem, nego što se digla kuka&motika na društvenim mrežama 8
Frank Pembleton Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Taj NLP to je ono čime se bavi i ona Tatjana Vojtehovski?....shiit has hit the fan.
makondo Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Jeste, to su sve ista life couching sranja. New age transformisan iz veselih 80ih sa dodatkom novih tehnologija i novog govora. 1
adam Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 meni ovo deluje kao lose preveden zapadnjacki oglas. da li je neki veselnik otvorio neki americki/uk sajt pa krenuo da prevodi od reci do reci ili su ga provukli kroz neki prevodilacki program, nije bas najjasnije al to je to. jadno al bolje da se navikavamo jer ce za koju godinu svi oglasi ovako izgledati kako god nakaradno i rogobatno delovali. tako smo se i mi prvo cudili pa zajebavali a sad niko ne trepne na ove budalastine. a mladji i ne znaju za drugacije. 3
Popular Post radisa Posted October 13, 2022 Popular Post Posted October 13, 2022 11 minutes ago, adam said: meni ovo deluje kao lose preveden zapadnjacki oglas. da li je neki veselnik otvorio neki americki/uk sajt pa krenuo da prevodi od reci do reci ili su ga provukli kroz neki prevodilacki program, nije bas najjasnije al to je to. jadno al bolje da se navikavamo jer ce za koju godinu svi oglasi ovako izgledati kako god nakaradno i rogobatno delovali. tako smo se i mi prvo cudili pa zajebavali a sad niko ne trepne na ove budalastine. a mladji i ne znaju za drugacije. Sa oglasom, bar meni, je najveći problme što bi lik da mu neko radi prekovremeno, ostavlja dušu na poslu, bude deo tima u dinamičnom okruženju (što bi Milaković u onom skeču rekao "rokovi danas za juče") za 400€ + dođem ti... Jbg, to ni u Srbiji ne bitrebalo da više može... Bar ne u 2-3 najveća grada... 7 4
mraki Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 40 minutes ago, adam said: meni ovo deluje kao lose preveden zapadnjacki oglas. da li je neki veselnik otvorio neki americki/uk sajt pa krenuo da prevodi od reci do reci ili su ga provukli kroz neki prevodilacki program, nije bas najjasnije al to je to. jadno al bolje da se navikavamo jer ce za koju godinu svi oglasi ovako izgledati kako god nakaradno i rogobatno delovali. tako smo se i mi prvo cudili pa zajebavali a sad niko ne trepne na ove budalastine. a mladji i ne znaju za drugacije. Ma jok, 100% domaći mozak sastavljao, gazda lično. 2
adam Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 1 hour ago, mraki said: Ma jok, 100% domaći mozak sastavljao, gazda lično. Sta znam... bas mnogo lici.
mraki Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Dramatična scena desila se jutros u blizini Manastira Jovanje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, kada je pukao viseći mostić dok su ga prelazili posetioci koji su krenuli ka manastiru. Čak 20 osoba je upalo u nabujalu reku, a u toku je akcija spasavanja. 1
Recommended Posts