October 12, 20222 yr 2 hours ago, mustang said: jel treba uzimati jod tablete i sta preporucujete kako najbolje da se pripremimo i ocistimo posle ne daj Boze napada?
October 12, 20222 yr Mene su 3 meseca učili po somborskim pašnjacima, koji su često bili blatnjavi da ako udari bomba čuješ komandira kako kaže "atomski s leva" a ti odmah skočiš u desno (ako je "atomski s desna" onda na levo), u fetus položaj, trudeći se da se što više sklupčaš. Kada organ kaže da je opasnost prošla ti ustaneš, obrišeš uniformu, pregledaš pušku i nastaviš dalje. Na kraju dana ako ti je u toku atomskog napada ušlo blato u pušku a nisi je očistio, znaš da ćeš da čistiš zajednički toalet barem jednu smenu a pušku drnčom dok ne zasija. Ovaj deo posle komande "atomski..." u real lifu bi izgledao kao serija "Lost". Umro si a misliš da nisi.
October 12, 20222 yr Lično ne bih ni želeo da preživim "pravi" atomski rat, za potpuni oporavak će ionako biti potrebni vekovi
October 12, 20222 yr 3 minutes ago, foto said: pa to.... odlazimo kao hedonisti! bolje nego na wc solji sa spustenim gacama Inače, ako neko ne zna to je scena iz filma Don't look up, kad je ljudska pohlepa uništila planetu i da nema dalje, biće uništena za par sati... Film je snimljen, originalno, kao deo borbe protiv globalnog zagrevanja, ali, jebem ga, poprilično može da paše i za ovo što sad gledamo...
October 12, 20222 yr to bese ono sa meteorom, kometom? ako je to, e oni su imali fore da naprave pravu veceru.
October 12, 20222 yr 1 minute ago, foto said: to bese ono sa meteorom, kometom? ako je to, e oni su imali fore da naprave pravu veceru. To, to... Meteor, ljudska pohlepa, smrt planete...
October 12, 20222 yr 13 minutes ago, radisa said: Inače, ako neko ne zna to je scena iz filma Don't look up, kad je ljudska pohlepa uništila planetu i da nema dalje, biće uništena za par sati... Film je snimljen, originalno, kao deo borbe protiv globalnog zagrevanja, ali, jebem ga, poprilično može da paše i za ovo što sad gledamo... Sinoc bas to pricam zeni. Ovo lagano ali nezaustavno prilazenje atomskom scenariju me bas podseca na taj film. U Italiji npr. se isprepleculu vesti o maltretiranju jednog od ucesnika Velikog brata, Totijevog razvoda, uvrede u direktnom prenosu za jednog clana zirija Plesa sa zvezdama, nagadjanja imena buducih ministara i tamo neka razmena atomskim bombama. Ovo poslednje smara najveci deo populacije pa mu i ne daju bas neku paznju u medijima da im ne bi pala gledanost. A i realno, snimci s ratista su u niskoj rezoluciji i nedovoljno jakih boja sa smarackom muzickom pozadinom a cesto i bez nje.
October 12, 20222 yr 1 hour ago, Time Crisis said: Lično ne bih ni želeo da preživim "pravi" atomski rat, za potpuni oporavak će ionako biti potrebni vekovi da se ja i meni dragi nađemo u epicentru i završimo bezbolno.
October 12, 20222 yr 2 hours ago, Zlurad said: Mene su 3 meseca učili po somborskim pašnjacima, koji su često bili blatnjavi da ako udari bomba čuješ komandira kako kaže "atomski s leva" a ti odmah skočiš u desno (ako je "atomski s desna" onda na levo), u fetus položaj, trudeći se da se što više sklupčaš. Kada organ kaže da je opasnost prošla ti ustaneš, obrišeš uniformu, pregledaš pušku i nastaviš dalje. Na kraju dana ako ti je u toku atomskog napada ušlo blato u pušku a nisi je očistio, znaš da ćeš da čistiš zajednički toalet barem jednu smenu a pušku drnčom dok ne zasija. Ovaj deo posle komande "atomski..." u real lifu bi izgledao kao serija "Lost". Umro si a misliš da nisi. Verovao ili ne, upravo to se - ne samo po somborskim pasnjacima nego diljem sveta - vezbalo i stavise s razlogom (ljudi ispitivali, vezbale se vojske masovno) ocekivalo da se otrese prasina/ocisti blato i krene dalje.Benefiti onog istog taktickog nuklearnog oruzja cija sa upotreba ovde i ne samo ovde razmatra kao izbor lubenice iz kamiona parkiranog pored puta...