Milosh76 Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 10 hours ago, radnik said: Valjda trka u puzanju, ne hodaju jos. Cuvena Puzijada.. genijalna stvar... cerka mog drugara je osvojila trece mesto pre 4-5 godina
Svarog Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 (edited) zašto se lupanje po guzici beba puzača smatra skandalom?! to je upravo ono što našim sportistima i timovima treba. tolika priča o nedostatku muda i letargije kod košarkaša. da je tu bio Teodosić, da nije oteran, on bi bio taj koji bi trgnuo ekipu, on bi bio taj koji bi "lupio po guzi" ostale saigrače. mislim da je jasno da pričamo o sistematskom problemu u srpskom sportu. a to nije bilo tako u SFRJ i dok su sistemi napravljeni u toj državi koliko toliko postojali u državama naslednicama bilo je uspeha. u SFRJ su deca puzala po ceo dan po kući, dok sad s ovim modernim roditeljstvom koje je uzelo maha imamo to da se bebe nosaju i "navikavaju na ruke". pa jasno da onda kada izađu na teren za puzanje rezultati izostaju. i to je ono čime PSS (Puzajući Savez Srbije) treba da se bavi, a ne smenjivanjem nazovi odgovornih selektora (btw. ja trenutno ni ne znam ko nam je selektor) i bacanjem prašine u oči sa perifernim temama tipa da naše bebe su navikle samo na puzanje po parketu. ono što niko ne spominje je i naturalizacija beba koje bi puzale pod našom zastavom. ja ne vidim problem da se uradi kao što je već ne tako davno rađeno i sa Severinom i sa Nikolinom Pišek, da se žene Hrvatice pa da njihova deca budu naša. imamo Sirijce u prolazu, Bugare u komšiluku... ako velike sportske nacije nisu alergične na naturalizacije ne vidim što bi mi bili. ukoliko se nešto ne preduzme puzanje nam očekuje ista sudbina koja je već zadesila rukomet, i koja se izgleda sprema košarci i odbojci. Edited September 13, 2022 by Svarog 1 5
Filozof manijak Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Puzimo mi veće deceniju pred Gospodarom. 3
Kursadžija Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 dali je ovo realno? u-srbiji-se-godisnje-ubije-oko-900-ljudi-suicid-je-pitanje-obaveze-svakog-od-nas-da-pomognemo-osobama-koje-o-tome-razmisljaju 1
gospa buba Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 jeste realno.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
gospa buba Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 deco parada je sooou juche, trebace nam nov topik za popis, popis je pravo zlo, oni hoce da znaju sve o nama! i da nas posle chipuju. ako budemo.imali srece, bice spektakl mozda bude i litija protiv popisa sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 4
Ptica trkacica Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 5 minutes ago, gospa buba said: deco parada je sooou juche, trebace nam nov topik za popis, popis je pravo zlo, oni hoce da znaju sve o nama! i da nas posle chipuju. ako budemo.imali srece, bice spektakl mozda bude i litija protiv popisa sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Videh na tw. Izneverovah.
Profesionalac Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Pa jeste, čuo sam da će jedan od zahteva biti da se da i dnk uzorak
Filozof manijak Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Ja sam spreman da priložim uzorak svog semena. Jel se to računa?
munze Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 3 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam spreman da priložim uzorak svog semena. Jel se to računa? 1
Filozof manijak Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Nemoj mi reći da si se prijavio za popisivača? 2
Lord Stef Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Ajd' popisivac i nekako, al' zamisli jadne instruktore koji to sve moraju da provere...
mustang Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 Moj skolski ce da bude popisivac. On to mnogo voli, vec je prihvacen ore par meseci
gospa buba Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 kad.malo razmislim, mogla sam i ja sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
mraki Posted September 16, 2022 Posted September 16, 2022 (edited) Prijavili se i neki moji koji misle da će moći uz posao. Naravno, stranački vojnici su dobili grad, a njima sve dopala neka udaljena sela, iako je kao trebalo ići po mestu stanovanja. Biće problem jer su ti stranački prilično informatički nepismeni. Kažu da je previše ljudi odustalo, pa su zvali i sve ispod crte, ali džabe. Inače, plaćaju sad 82 din po popisnom listiću🐅, pre 11 godina su žuti lopovi plaćali 80. Instruktori su uglavnom opštinski službenici. Edited September 16, 2022 by mraki
Recommended Posts