Sandradjer Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 (edited) Verovatno u svakom istorijskom trenutku ljudi imaju utisak da se sve raspada, pa se opet zivi bolje/gore kako se kome zalomi. Mi cemo pratiti sa zakasnjenjem trendove sto se tice obrazovanja, ove evropske. Svakako je zabrinjavajuce da je eu ucenik po nekim merilima ispred naseg toliko. Mozda je i ranije tako bilo, ja ne znam. Posto se pominje kako je bilo nekada veoma bitan je taj odnos prema skoli. Dete je nekada bilo po zanimanju ucenik i sve se vrtelo oko skole. Cela drzava je zivela u skolskom ritmu, spavanje tada, ustajanje tada. Sad imamo masovno aktivnosti koje se jos i placaju u npr 20-21. Kako to dete da ustane u 7 i fokusirano prati nastavu. Roditelji su pod ogromnim pritiskom da pruze detetu sve sto i drugi rade i pokleknu. Pocinje da biranjem vaspitacice, uciteljice, nema se poverenja u psihologa/pedagoga da odluci koji tip nastavnika je dobar izbor za to dete. @gospa buba Citam tvoju viziju buducnosti, kao neki film da gledam. Super je Edited September 11, 2022 by Sandradjer 4
Sestre Bronte Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 organizuju trke beba i žale se na nešto 3
Ratamahatta Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 (edited) Jos uvek majke radjaju Djokovice! Spoiler A sad ozbiljno, koji kurac s tom kompetitivnoscu nekog ko jos uvek ne moze ni da stoji/hoda samostalno, cemu Edited September 12, 2022 by Plajvi
Sestre Bronte Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 ja bih to organizovao samo da po'apsim sve koji prijave decu da učestvuju 7
Jimmy Kowalski Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Sve je to posledica opste nediscipline i haosa. Posteni ljudi moraju da crvene i gledaju u zemlju.. 2
Filozof manijak Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Onda ja nisam pošten, gledio sam pravo di treba 1
Filozof manijak Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 14 minutes ago, Braća Strugacki said: ja bih to organizovao samo da po'apsim sve koji prijave decu da učestvuju Prvo da pobijemo reoditelje, pa onda da miru odgajamo decu. Tako bih ja 1
Lancia Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sve je to posledica opste nediscipline i haosa. Posteni ljudi moraju da crvene i gledaju u zemlju.. Ima i u Spaniji rialiti soua, ali ovo se ozbiljno granici sa bolescu. Dark TV. 1
I*m with the pilots Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 6 hours ago, Braća Strugacki said: organizuju trke beba i žale se na nešto Ne otvara mi taj tviter pa en kapiram dobro o kakvoj je trci reč. Stvarno nešto za bebe/sveže prohodale? 1
radisa Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 To ima i na NS maratonu, kao zajebancija... Dok sma redovno pohodio manifestaciju, stvarno je bila zajebacija i niko bebe nije nigde terao, puste ih i one bauljaju, pa ko pređe prvi prešao, svi se smeju i bude sprdnja... Da neko forsira bebe da pozaju i da ih lupa po guzi, je za 3
đorđe geprat Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 7 hours ago, Jimmy Kowalski said: Sve je to posledica opste nediscipline i haosa. Posteni ljudi moraju da crvene i gledaju u zemlju.. ovo isto kaže mile kada je prajd u pitanju. ali, ozbiljno.
Jimmy Kowalski Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Ne sumnjam. Mile zato voli disko zadrugu. 1
Recommended Posts