Profesionalac Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 2 hours ago, vememah said: Ali ove lične drame po twitteru Sve razumem, i stres i brigu, ali čini mi se da deca ovakvih roditelja imaju većih problema od pešačenja u koloni (Ej!) 1200 metara i polaganja u drugoj školi . 7 1
Popular Post gospa buba Posted June 23, 2022 Popular Post Posted June 23, 2022 naravno da ce da peshache organizovano, najbolje da im pogube decu. nego se ovo sve shkolovalo po internatima valjda, nobl. vishe ono kad ne znash na shta da kukash. jeste, morace da ustanu pola sata ranije. jeste neki ce i da hodaju. procedura na licu mesta je vrlo slozena, samo zato da bi se obezbedilo da dete u prvih pola sata tachno popuni svoje podatke na testu i da i stareshine i dezurni nastavnici ponaosob provere da svako ispravno ulazi u proces. jer posle isto vriska. realno mnogo seru ljudi, ovo sad mora ovako, ne moze drugachije i mora sad da se zavrshi. mislim, iz 28 u 23 se objektivno ide peshke, preko dve ulice, celih 10 minuta. shto oni po ceo dan rade sami, jurcajuci tamo vamo. drugo, ako je dete pod stresom, uzmimo da jeste, kenjanje po sistemu i organizaciji definitivno nije produktivno. ne treba da slusha 2 meseca kako je pod stresom i kako je sve strashno. jer nije tako i ne uchi ih se tako nishta korisno sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 12
Popular Post Valk Posted June 23, 2022 Popular Post Posted June 23, 2022 (edited) I ja gledam ovo zapomaganje na Twitteru i grozim se ovakvih roditelja koji bukvalno prave decu na nesposobne za hodanje a kamoli nešto složenije. Čuj, ne može da prošeta kilometar sa drugarima ali zato za dve godine od sad može da polaže vozački i aj da se kupi detetu auto da ima nešto da se kotrlja. Jadna deca jesu, ali zbog takvih roditelja a ne organizacije polaganja testa. Bukvalno bi neki izgleda hteli sa se to i ukine, pošto ne može da se polaže "bez stresa po dečicu". Edited June 23, 2022 by Valkyrie 15
Nikodije Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 (edited) 5 hours ago, vememah said: ova mi je stalno iskakala na tviteru, morao sam da ju blokiram, njene kuknjave na sve moguce teme su nepodnosljive. i evo je sada na ppp cisto da se uverim da nisam pogresio sto sam ju blokirao. Edited June 23, 2022 by Nikodije 2
Milošica Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 5 minutes ago, Nikodije said: ova mi je stalno iskakala na tviteru, morao sam da ju blokiram, njene kuknjave na sve moguce teme su nepodnosljive. i evo je sada na ppp cisto da se uverim da nisam pogresio sto sam ju blokirao. Koji joj je nik?
Nikodije Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Just now, Milošica said: Koji joj je nik? Moje_siroto_dete 2 1
munze Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 21 minutes ago, Valkyrie said: I ja gledam ovo zapomaganje na Twitteru i grozim se ovakvih roditelja koji bukvalno prave decu na nesposobne za hodanje a kamoli nešto složenije. Čuj, ne može da prošeta kilometar sa drugarima ali zato za dve godine od sad može da polaže vozački i aj da se kupi detetu auto da ima nešto da se kotrlja. Jadna deca jesu, ali zbog takvih roditelja a ne organizacije polaganja testa. Bukvalno bi neki izgleda hteli sa se to i ukine, pošto ne može da se polaže "bez stresa po dečicu". ja ne vidim nikakvu svrhu ovog testa. al, dobro, ne vidim svrhu za polovinu stvari koje se rade u osnovnoj skoli.
vememah Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 (edited) 2 hours ago, gospa buba said: jeste, morace da ustanu pola sata ranije. Ovi što polažu u svojim školama moraju tamo da budu u 8? 2 hours ago, gospa buba said: jeste neki ce i da hodaju. ...jer ne mogu da se angažuju busevi da razvezu par tura kako bi se smanjila startna prednost onih koji polažu u svojim školama. Edited June 23, 2022 by vememah
gospa buba Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 u 8 u 15 moraju svi da udju. identifikuju se, uparuju brojeve lokacija, lichne id brojeve, popunjavaju prvu stranu, sve se proverava u nekoliko nivoa i dobijaju instrukcije. tako su rekli.moje dete ce hodati 10 minuta duze, sve ukupno 20 minuta, po ravnici urbanog predela. iz duchica i radoja da dodju do laze, ili gundulica i ratka do dushka, to je tachno svuda po jedan blok hodanja, takva je situacija kod nas.ne znam kako ce biti svuda po srbiji, sigurno komplikovanije, neke ce sigurno morati i da razvezu.nemojte da zaboravljamo, sve je posledica nasheg nechinjenja deceniju i duze. i histerisanja oko zdrave dece koja probleme realno nemaju. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 3
Valk Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 56 minutes ago, munze said: ja ne vidim nikakvu svrhu ovog testa. al, dobro, ne vidim svrhu za polovinu stvari koje se rade u osnovnoj skoli. Nema to sad veze, da nije mala matura bilo bi nešto drugo. Prijemni za srednju, faks, kontrolni/pismeni, polaganje vožnje... Šta god 1
gospa buba Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Nema to sad veze, da nije mala matura bilo bi nešto drugo. Prijemni za srednju, faks, kontrolni/pismeni, polaganje vožnje... Šta godapsolutno. sve je problem.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Profesionalac Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 18 minutes ago, vememah said: Ovi što polažu u svojim školama moraju tamo da budu u 8? ...jer ne mogu da se angažuju busevi da razvezu par tura kako bi se smanjila startna prednost onih koji polažu u svojim školama. Pa ne trče na 100 m pa će imati startnu prednost. 1
gospa buba Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Pa ne trče na 100 m pa će imati startnu prednost.nema startne prednosti, u 8 su u dvorishtu svi, u 8 i 15 su unutra svi. nekima je tudja shkola i bliza od svoje, blokovi su to, mnogo shkola, bilo je izbora pa se i birkalo. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Profesionalac Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Ma normalno da nema, neko živi prekoputa škole, neko na drugom kraju grada. Svi počinju u isto vreme i imaju isto vreme na raspolaganju. I to je jedino bitno.
vememah Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 6 minutes ago, gospa buba said: nekima je tudja shkola i bliza od svoje Realno džabe ako prvo moraju u svoju.
Recommended Posts