Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, vememah said:

Ali ove lične drame po twitteru :puke:

Sve razumem, i stres i brigu, ali čini mi se da deca ovakvih roditelja imaju većih problema od pešačenja u koloni (Ej!) 1200 metara :isuse: i polaganja u drugoj školi :cry:.

• +1 7
  • Hvala 1
  • Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
5 hours ago, vememah said:

ova mi je stalno iskakala na tviteru, morao sam da ju blokiram, njene kuknjave na sve moguce teme su nepodnosljive. i evo je sada na ppp :D cisto da se uverim da nisam pogresio sto sam ju blokirao.

Edited by Nikodije
  • Haha 2
Posted
5 minutes ago, Nikodije said:

ova mi je stalno iskakala na tviteru, morao sam da ju blokiram, njene kuknjave na sve moguce teme su nepodnosljive. i evo je sada na ppp :D cisto da se uverim da nisam pogresio sto sam ju blokirao.

Koji joj je nik?

Posted
Just now, Milošica said:

Koji joj je nik?

Moje_siroto_dete

• Haha 2
  • Hvala 1
Posted
21 minutes ago, Valkyrie said:

I ja gledam ovo zapomaganje na Twitteru i grozim se ovakvih roditelja koji bukvalno prave decu na nesposobne za hodanje a kamoli nešto složenije. Čuj, ne može da prošeta kilometar sa drugarima ali zato za dve godine od sad može da polaže vozački i aj da se kupi detetu auto da ima nešto da se kotrlja.

Jadna deca jesu, ali zbog takvih roditelja a ne organizacije polaganja testa. Bukvalno bi neki izgleda hteli sa se to i ukine, pošto ne može da se polaže "bez stresa po dečicu". 

ja ne vidim nikakvu svrhu ovog testa. al, dobro, ne vidim svrhu za polovinu stvari koje se rade u osnovnoj skoli.

Posted (edited)
2 hours ago, gospa buba said:

jeste, morace da ustanu pola sata ranije.

Ovi što polažu u svojim školama moraju tamo da budu u 8?

2 hours ago, gospa buba said:

jeste neki ce i da hodaju.

...jer ne mogu da se angažuju busevi da razvezu par tura kako bi se smanjila startna prednost onih koji polažu u svojim školama.

Edited by vememah
Posted

u 8 u 15 moraju svi da udju. identifikuju se, uparuju brojeve lokacija, lichne id brojeve, popunjavaju prvu stranu, sve se proverava u nekoliko nivoa i dobijaju instrukcije. tako su rekli.

moje dete ce hodati 10 minuta duze, sve ukupno 20 minuta, po ravnici urbanog predela. iz duchica i radoja da dodju do laze, ili gundulica i ratka do dushka, to je tachno svuda po jedan blok hodanja, takva je situacija kod nas.ne znam kako ce biti svuda po srbiji, sigurno komplikovanije, neke ce sigurno morati i da razvezu.

nemojte da zaboravljamo, sve je posledica nasheg nechinjenja deceniju i duze. i histerisanja oko zdrave dece koja probleme realno nemaju.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 3
Posted
56 minutes ago, munze said:

ja ne vidim nikakvu svrhu ovog testa. al, dobro, ne vidim svrhu za polovinu stvari koje se rade u osnovnoj skoli.

Nema to sad veze, da nije mala matura bilo bi nešto drugo. Prijemni za srednju, faks, kontrolni/pismeni, polaganje vožnje... Šta god

• +1 1
Posted
Nema to sad veze, da nije mala matura bilo bi nešto drugo. Prijemni za srednju, faks, kontrolni/pismeni, polaganje vožnje... Šta god
apsolutno. sve je problem.

Posted
18 minutes ago, vememah said:

Ovi što polažu u svojim školama moraju tamo da budu u 8?

...jer ne mogu da se angažuju busevi da razvezu par tura kako bi se smanjila startna prednost onih koji polažu u svojim školama.

Pa ne trče na 100 m pa će imati startnu prednost.

• +1 1
Posted
Pa ne trče na 100 m pa će imati startnu prednost.
nema startne prednosti, u 8 su u dvorishtu svi, u 8 i 15 su unutra svi. nekima je tudja shkola i bliza od svoje, blokovi su to, mnogo shkola, bilo je izbora pa se i birkalo.

• Hvala 1
Posted

Ma normalno da nema, neko živi prekoputa škole, neko na drugom kraju grada.

Svi počinju u isto vreme i imaju isto vreme na raspolaganju. I to je jedino bitno.

Posted
6 minutes ago, gospa buba said:

nekima je tudja shkola i bliza od svoje

Realno džabe ako prvo moraju u svoju.