mraki Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 2 hours ago, vememah said: Neka i ovde: https://www.naxi.rs/kamere Radnici Fijata?
Valk Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Ja moram u centar za jedno 45 min, da se spremim na tri dana jahanja preko Brankovog.. 1
gsb Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Ja sad prosla. Poslednj ulaz na Gazelu iz Jurija G. Nije strasno
Valk Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 30 minutes ago, Milosh76 said: Bukvalno i kreni ranije Pokušavam da se uključim iz NTesle, katastrofa koja kolona je... Tek sam kod Ušća.
msv Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 (Nova.rs) Na školskoj priredbi deca đuskala uz pesmu o ratnim zločinima i živim lomačama
gospa buba Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 nije njeno da priča o tome [emoji99]imam sad info zvanichni iz shkole, zena jeste u nekom formatu u pravu, raspisacu vam posle shta je bilo, bar za beograd. sad moram da budem majka i cerka istovremeno, pa ce to da potraje malo sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
gospa buba Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 dakle. da neb bilo chudo oko mature, jer su svi svesni osetljivosti situacije, da se ne bi igrali sa teroristima zabavljachima, za beograd je resheno ovo: 200 i neshto shkola je rasporedjeno na 60 osnovnih shkola koje su odabrane po kapacitetu i 'preglednosti'. shkole ce biti pregledane i 'konzervirane' preko vikenda i nadzirane 24h od tog trenutka do kraja mature. unutra ulaze samo djaci po spiskovima, u pratnji razrednih stareshina, dezuraju im tudji nastavnici unakrst, prisustvuju uprave svih shkola koje su unutra, svi izlaze istovremeno kad zavrshe, testovi se pregledaju, shkola ponovo zatvara i chuva do sutra. za pokushaje prepisivanja, korishcenja telefona i slichno se izbacuje odmah, po novom, nema pregvora, ranije je bilo. istina je da su mejlovi shkola stavljeni van upotrebe i otvoreni drugi, nedostupni javnosti, za potrebe komunikacije ka ministarstvu tokom tih nekoliko dana, posle se sve vraca u neku normalu...sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 2
Ptica trkacica Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 13 minutes ago, gospa buba said: dakle. da neb bilo chudo oko mature, jer su svi svesni osetljivosti situacije, da se ne bi igrali sa teroristima zabavljachima, za beograd je resheno ovo: 200 i neshto shkola je rasporedjeno na 60 osnovnih shkola koje su odabrane po kapacitetu i 'preglednosti'. shkole ce biti pregledane i 'konzervirane' preko vikenda i nadzirane 24h od tog trenutka do kraja mature. unutra ulaze samo djaci po spiskovima, u pratnji razrednih stareshina, dezuraju im tudji nastavnici unakrst, prisustvuju uprave svih shkola koje su unutra, svi izlaze istovremeno kad zavrshe, testovi se pregledaju, shkola ponovo zatvara i chuva do sutra. za pokushaje prepisivanja, korishcenja telefona i slichno se izbacuje odmah, po novom, nema pregvora, ranije je bilo. istina je da su mejlovi shkola stavljeni van upotrebe i otvoreni drugi, nedostupni javnosti, za potrebe komunikacije ka ministarstvu tokom tih nekoliko dana, posle se sve vraca u neku normalu... sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Jadna deca, samo ih dodatno stresiraju. A blokiranje mejlova, kao da će to nešto da promeni... Nego, je l' juniorka nastavlja s baletom i u srednjoj? Držimo fige, u svakom slučaju.
gospa buba Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 (edited) 9 minutes ago, Ptica trkacica said: Jadna deca, samo ih dodatno stresiraju. A blokiranje mejlova, kao da će to nešto da promeni... Nego, je l' juniorka nastavlja s baletom i u srednjoj? Držimo fige, u svakom slučaju. hudinijeva je polozila prijemne za... vishe umetnichkih shkola , tako da mora da bira, shto nije bilo planirano, bilo je planirano da kosmos reshi tako shto ce da se polozi samo jedno, pa da se prepusti sudbini a nastavlja svakako, negde, shta god da odluchi. mislim da nije nikakvo stresiranje za decu, nisu oni toliko svileni niti nesposobni da se prilagode situaciji. osim onih koji ce da se oduzmu i zaborave kako se zovu ono, jebiga, u datoj situaciji se i drzava snalazi kako moze, a da ne pokvari vishe, uradili su shta mogu a da je relativno brzo i jednostavno. nemam realno mnogo primedbi na reshenje, tako je kako je, kad se vec nisu odvazili da uhvate jednog makar genija i osmude ga po turskom receptu na nekim terazijama, pa da se ostali zapitaju*** (ja, nejmli, i dalje chvrsto verujem da je i to iz partijske kuhinje. znachi drzavne) Edited June 22, 2022 by gospa buba 5
Ptica trkacica Posted June 22, 2022 Posted June 22, 2022 Just now, gospa buba said: hudinijeva je polozila prijemne za... vishe umetnichkih shkola , tako da mora da bira, shto nije bilo planirano, bilo je planirano da kosmos reshi tako shto ce da se polozi samo jedno, pa da se prepusti sudbini a nastavlja svakako, negde, shta god da odluchi. Divno Javi šta je odabrala. 1
aram Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 10 hours ago, gospa buba said: nemam realno mnogo primedbi na reshenje ja i dalje ne razumem šta im znači ukidanje mejlova i na koji tačno način to pomaže...
copkillah Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 3 minutes ago, aram said: ja i dalje ne razumem šta im znači ukidanje mejlova i na koji tačno način to pomaže... pa nema pretećeg mejla - nema bombe - nema problema 2
Milosh76 Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 A onda posalju mail nekoj drugoj instituciji da jave ovima u skoli da postoji pretnja. 1 5
Recommended Posts