Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Mislim na id, a za one u denialu recimo ponasanje u javnosti 17. i 18. Sta god da izaberes , pakao
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 4 minutes ago, Tsai said: Mislim na id, a za one u denialu recimo ponasanje u javnosti 17. i 18. Sta god da izaberes , pakao da ... ne znam da li si ispratio moj post kada je to objavljeno ... cini mi se da sam se nadovezao na harperovo "ako je istina, nemam reci" opsovao, rekao da ga treba tretirati kao teroristu ... razmisljamo slicno .. dve godine pritisnuti teretom cuvaja zivota nasih roditelja, baba, deda i tko zna koliko ljudi koje zaista treba cuvati i to je dobro ... mi jesmo odgovorni a onda, kada te prodje bes, jer se jebeno osetis nemocan u moru istog, ili goreg ponasanja tvoje okoline, politicara, drzava shvatis da se taj novak ne razlikuje od mnogo drugih i da njegova krivica ni priblizno nije ista onome sto je australija, imho, ucinila njemu jasna pravila ne postoje rules are rules, ali ne bas za sve novak jeste budala, ovo sto je uradila australija je zlo
Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 a ne mislis da su mu mozda rekli da je ovo bolja opcija.. a da je losija da krene istraga oko pcr-a?
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 8 minutes ago, Tsai said: a ne mislis da su mu mozda rekli da je ovo bolja opcija.. a da je losija da krene istraga oko pcr-a? mislim da se oseca kao android i da mu titule na gred slemovima znace nesto manje nego njegova deca i da je zato postao laka meta isto tako mislim da je zakacio koronu, javio se tajliju, on sve organizovao dole, ovaj organizovao ovde (tacno po datumima ili ne), spoj biznisa i ambicije respektivno sve ostalo nam je poznato naravno ne znaci da je moja interpretacija u pravu, ali i dalje smatram da je mnogo manje gresan od ozilenda
Leia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 18 minutes ago, cedo said: ovo sto je uradila australija je zlo Jes vala, realno bi bilo da vlada Australije da ostavku zbog ove nesagledive nepravde 2 1
Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 (edited) 7 minutes ago, cedo said: mislim da se oseca kao android i da mu titule na gred slemovima znace nesto manje nego njegova deca i da je zato postao laka meta isto tako mislim da je zakacio koronu, javio se tajliju, on sve organizovao dole, ovaj organizovao ovde (tacno po datumima ili ne), spoj biznisa i ambicije respektivno sve ostalo nam je poznato naravno ne znaci da je moja interpretacija u pravu, ali i dalje smatram da je mnogo manje gresan od ozilenda meni je sada najlogicnija opcija da su brnaba i morison peglali medjusobno kako da reshe test. obrati paznju na razliku u tonu pre i nakon sto su izasli testovi na videlo. do testova kletve i nepravde, nakon testa "novak ce morati da objasni neke stvari..." ispalo je grozno ali on je kao istrajao do kraja, mediji ce ga satrti ali nije odustao, test ce se zaboraviti i to je to btw ocekujem pritisak na tajlija nakon turnira da se i on malo preznoji Edited January 19, 2022 by Tsai
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 22 minutes ago, Leia said: Jes vala, realno bi bilo da vlada Australije da ostavku zbog ove nesagledive nepravde jako je smesno videti da jedno dete koje ce sve uciniti da dodje do sampite samaraju neki odrasli. pritom su neki drugi odrasli dali dozvolu da dete dodje i pojede kolac na kraju to dete em ostane bez kolaca em ga ismeva tko stigne u gradu smesno u picku materinu pozovi drugare na zabavu
vememah Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 (edited) 41 minutes ago, Leia said: Jes vala, realno bi bilo da vlada Australije da ostavku zbog ove nesagledive nepravde Ma da, dešava se svaki dan da neka država izda vizu i druga dokumenta za ulazak jednom od najpoznatijih svetskih sportista (koji je pritom skoro polovinu svojih najvećih uspeha ostvario upravo u toj zemlji), a zatim ga na aerodromu u stranoj državi pripadnik njene granične službe pusti da poleti jer ima urednu dokumentaciju pa mu tek kad sleti preti 3-godišnjom zabranom ulaska i trpa ga u imigracioni pritvor. Edited January 19, 2022 by vememah
Leia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Joj bre Cedo... Novak nije ni maloletan ni malouman, mogao je proceniti da se nece najesti kolaca ako domacinu gura prst u oko i hvali se celom svetu da se nije vakcinisao Mogu misliti kako bi prosao tek da je izasao na teren i tamo ga publika izvizdala, kakva bi tek to trauma bila za tu cistu detinju dusu Ali ali imao je vizu, imao je potpis, imao je precat... jebiga, niko nije racunao na ovaj nivo beslovesne arogancije
Leia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 7 minutes ago, vememah said: Ma da, dešava se svaki dan da neka država izda vizu i druga dokumenta za ulazak jednom od najpoznatijih svetskih sportista (koji je pritom skoro polovinu svojih najvećih uspeha ostvario upravo u toj zemlji), a zatim ga na aerodromu u stranoj državi pripadnik njene granične službe pusti da poleti jer ima urednu dokumentaciju pa mu tek kad sleti preti 3-godišnjom zabranom ulaska i trpa ga u imigracioni pritvor. Ne desava se svaki dan ni da taj sportista pred sam dolazak likuje po drustvenim mrezama kako stize nevakcinisan, sve u svemu bas jedinstven dogadjaj 1
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 7 minutes ago, Leia said: Joj bre Cedo... Novak nije ni maloletan ni malouman, mogao je proceniti da se nece najesti kolaca ako domacinu gura prst u oko i hvali se celom svetu da se nije vakcinisao Mogu misliti kako bi prosao tek da je izasao na teren i tamo ga publika izvizdala, kakva bi tek to trauma bila za tu cistu detinju dusu Ali ali imao je vizu, imao je potpis, imao je precat... jebiga, niko nije racunao na ovaj nivo beslovesne arogancije rekla je flavia penetta sta bi napravila ... i pametno je rekla to samo pokazuje koliko je njemu stalo da igra i osvaja gren slemove i prilicno sam siguran da je to mnogo verovatnije od toga da je arogantni promoter antivakserstva no dozvoljavam da mozes tako da gledas
đorđe geprat Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 @cedo da zamoliš moderaciju da sve postove o novaku (mahom tvoje) prebaci na topik o novaku protiv australije? pored toga ima i jedan na deponiji
Leia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 @cedo Pa dobro zasto je onda uopste imao potrebu da objavi da nije vakcinisan? Cemu to sluzi? Ima neke veze s tenisom a ja ne razumem?
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 6 minutes ago, djordje geprat said: @cedo da zamoliš moderaciju da sve postove o novaku (mahom tvoje) prebaci na topik o novaku protiv australije? pored toga ima i jedan na deponiji a sto ?
đorđe geprat Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 preglednosti radi a i nije baš da se jedna tema kači posvuda. postoji topik o sporu novaka i australije, što bi se kačile karikature na tu temu na ovom topiku. a zbog čega to ne i trebalo da se objedini.
Recommended Posts