Popular Post đorđe geprat Posted January 16, 2022 Popular Post Posted January 16, 2022 ovaj forim je sasvim OK i meni je zadovoljstvo da ovde "popričam"sa ljudima. čak više nego u RL. ima, bar 15 sa kojima bih voleo da sam u RL kotaktu. za na prste je nabrojati izuzetke no, tu je "ignor" opcija. 14
mustang Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Vise mi nista nije jasno sta ko prica Neke forumase sto sam upoznala bas su fini, iako nam se pogledi razlikuju. Taj respektabilan odnos mi znaci mnogo u ovom iskljucivom ludom svetu. Treba imati balans u svemu. Civilizacija bi stagnirala da su svi istog misljenja. 1
Milosh76 Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Druga havarija, koja je ispitana, dogodila se u pogonu “Sušara”, 19. decembra 2021. godine, koju takođe prati neverovatan sled događaja. - Sve počinje u drugoj smeni kada je sistem pokazao da postoje smetnje u pražnjenju jedne od 16 postojećih sklopova za sušenje uglja. Tada radnik D.D. najpre pokušava automatski da obavi pražnjenje ali pošto je došlo do ponovnih smetnju vezanih za zatvaranje donjeg poklopca sklopova za sušenje uglja on to radi nepropisnim radnjama. Upotrebio je metalnu šipku kojom je više puta udarao po klinu osigurača a konačan efekat je postigao guranjem menjeg neidentifikovanog predmeta u prostor između klina i senzora nakon čega je sistem registrovao da su smetnje otklonjene - stoji u istražnim dokumentima u koje je "Blic" imao uvid. https://www.blic.rs/biznis/privreda-i-finansije/otkrivamo-sta-se-desilo-u-tentu-kada-je-srbija-ostala-bez-struje-ovo-su-detalji/0x6d2g4 Milion posto sam siguran da je ovo tacno. Ne, ne znam nikog u TENTu niti sam agent BIA samo mi ovo lici na bahate SNS aktiviste zaposlene preko veze
Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 On 16.1.2022. at 12:35, Lezilebovich said: Ova saga sa Djokovicem je bas lepo otkrila kako se lako budi "mrze nas jer smo Srbi", "pa sta , to je njegov izbor", "a i te vakcine nisu nesto" cak i na ppp. Brzo se vidi da je izmedju Mileta, Slavice i ppp forumasa razlika uglavnom u okidacu Toeto. Svako ima svoj point of no return
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 a nije to to ... barem ne svuda i ne vazi za svakoga ako netko moze izolovati delovanje jednoga i delovanje drugoga, sagledati uzajamno delovanje/interakciju i izraziti se o svakome ponaosob to nuzno ne znaci samo ovo sto je lezilebovic naveo sagledavanje celine opet ne znaci da ne postoji neki drugi kontekst koji moze dati za pravo jednoj ili drugoj strani samo je pitanje do gde treba ici da bi se objasnilo lezilebovo se odnosi na ljude koji sageledavaju samo jednu stranu, nebitno koju
Leia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Cedo mogu da se opkladim da ni ti ne znas sta si sad rekao 2 3
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 5 minutes ago, Leia said: Cedo mogu da se opkladim da ni ti ne znas sta si sad rekao za tebe 1 elektorski glas
Leia Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Just now, cedo said: za tebe 1 elektorski glas Vazi
Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 8 minutes ago, Leia said: Cedo mogu da se opkladim da ni ti ne znas sta si sad rekao Dzivdzan
mraki Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Ovu situaciju bi valjalo grafički prikazati na onom shiba inu memeu.
Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 primio sam tri doze, ali is the new nisam desnicar, ali 6 2
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 ako treba pojasnjenje onoga sto sam napisao ... nije problem delovanje jednoga = delovanje novaka delovanje drugoga = delovanje australije (gde radi jednostavnosti ne izdvajam ta, viktoriju i federaciju) drugi kontekst = pandemija i reakcija drzav(e)a ukoliko treba dodatno objasnjenje stojim na raspolaganju inace ... mene trigeruje nepravda i bahato ponasanje ... tada se spusta roletna
Tsai Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 I mene. Al zar nije onda polazna tacka novakovo ponasanje u decembru? Hronoloski
cedo Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 5 minutes ago, Tsai said: I mene. Al zar nije onda polazna tacka novakovo ponasanje u decembru? Hronoloski konkretno mislis na sta ... id pcr testa ?
Recommended Posts