Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, James Marshall said:

Meni je nevjerovatno da je neko ko ovako izgleda i priča ikad imao dodira sa ozbiljnom službom. Stalno neka percepcija kako tamo sjede neki mastermajnd igrači 4d šaha a ono zapravo brljavi stric sa slave naređuje ubistva. Užas.

Ja znam finog dekicu, penzioner, voli i da popije sa ekipom ispred dragstora...

Penzionisan kao general, ako se ne varam, bio u VBA, 70ih i 80ih čistio™ iredentu i hrvatsku emigraciju po Zapadnoj Evropi... Nikad ne bi rekao...

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jbt dobro je ostao koji hrvatski emigrant kolko su ih rokali

Posted
27 minutes ago, radisa said:

Ja znam finog dekicu, penzioner, voli i da popije sa ekipom ispred dragstora...

Penzionisan kao general, ako se ne varam, bio u VBA, 70ih i 80ih čistio™ iredentu i hrvatsku emigraciju po Zapadnoj Evropi... Nikad ne bi rekao...

Bilo ih je, nije da nije: tako je u 27. marta ispred zgrade i okolnih prodavnica imao obicaj da sedi 1 prijatan cikica koga su svi postovali - takav covek bio...

Penzioner, narodni heroj, general, svasta nesto...

I jedna jedina na glas izgovorena izjava koja se cula od njega, jedan jedini put, a vezana za desavanjatm, bila je:

'Nasao sam ja coveka koji mi je '42. ubio 2 brata...'

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt dobro je ostao koji hrvatski emigrant kolko su ih rokali

Rokala ih i Kraljevina i Republika, al' taj nakot je tesko istrebljiv...

K'o i sve bubasvabe i slicna gamad... :sleep:

• +1 2
Posted

sećam se da je pokojni miloš vasić pisao kako su  spasića u gradu zvali boža šeherezada.

• +1 2
Posted (edited)

Sećam se, još dok je Sloba bio na vlasti, kad je Vuk Drašković (u jednoj emisiji) rekao Spasiću da je loš čovek, i da bi mu na njegovom mestu bilo sramota da se pojavi u emisiji.

Užasno je kakve smo sve ljude imali na tim najvišim pozicijama, pitanje je (ako su i drugi degenerisani kao Spasić) da li su uvek ubijali "državne neprijatelje" ili je tu palo i mnogo nevinih ljudi samo zato što su Hrvati, Albanci, pa i Srbi ("četnička emigracija").

Inače, sem tih zločina, i toga što su dobrim delom doprineli da se razbije Jugoslavija, ne treba zaboraviti njihov doprinos stvaranju najgorih mogućih kriminalaca i zločinaca (koji su radili za UDBU), od Arkana pa nadalje.

Edited by Jeremija
Posted
2 hours ago, James Marshall said:

Meni je nevjerovatno da je neko ko ovako izgleda i priča ikad imao dodira sa ozbiljnom službom. Stalno neka percepcija kako tamo sjede neki mastermajnd igrači 4d šaha a ono zapravo brljavi stric sa slave naređuje ubistva. Užas.

Ih nisi izgleda upoznao bezbednjake JNA,Spasić malo dete za njih.

Posted

bezbednjaci jna

:rolf:

daj brt bambula, raspao im se sistem u roku od 6 meseci i to ga je demontiralo par šumara iz slovenije. lično sam prisustvovao raspadu, i to iz prvog reda

gomila nesposobnjakovića koji nisu bili u stanju ni pešadijske prepreke da pređu, a kamo li da sačuvaju zemlju za kaju su se zavetovali(ako se ne varam bio je i deo “ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život”)

da su ono za šta se u mitovima predstavljaju drugačije bi devedesete izgledale

Posted

E ovo ce izgleda biti pocetak necega zanimljivog..evo samo da napravim cajkovski i vi nastavite :)

• Haha 3
Posted

ta priča je ispričana za ovih 30 godina ziliontm puta

štos mene tiče ne arči struju na čaj

Posted
14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

bezbednjaci jna

:rolf:

daj brt bambula, raspao im se sistem u roku od 6 meseci i to ga je demontiralo par šumara iz slovenije. lično sam prisustvovao raspadu, i to iz prvog reda

gomila nesposobnjakovića koji nisu bili u stanju ni pešadijske prepreke da pređu, a kamo li da sačuvaju zemlju za kaju su se zavetovali(ako se ne varam bio je i deo “ne žaleći da u toj borbi dam i svoj život”)

da su ono za šta se u mitovima predstavljaju drugačije bi devedesete izgledale

E sad ako si razumeo moj post kao pohvalu za iste onda si pogrešio :D

• +1 3
Posted
Just now, Bambula said:

E sad ako si razumeo moj post kao pohvalu za iste onda si pogrešio :D

sad mi je lakše

:lolol:

🤝

Posted

Ja sam ih pomenuo na konto zgražavanja nad Spasićem,koji je mala beba naspram nekih koji su i visoke činove imali,a prati ih ta fama da su bili deo službe™

Još 90ih se svako muvao po tim službama,mogu samo da zamislim kakvo je sad stanje :fantom:

• +1 1
Posted

Moj deda je bio služba ali je pričao da je statističar (bio je i to, doduše) dok nije posenilio, mantra 90tih mu je bila 'čim neko priča za novine znači da nema pojma da zna nešto ćutao bi'.

• +1 6
Posted
48 minutes ago, Bambula said:

Ih nisi izgleda upoznao bezbednjake JNA,Spasić malo dete za njih.

Ziv bio, javio se. Prijavi se koronasima pitali za tebe.

• +1 3