namenski Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 3 minutes ago, James Marshall said: Ja evo kandidujem tebe za moderaciju, pošto vidim da ti je licna za sarkazam i sprdnju pregorila, ti bi bio idelan moderator. Ja licnu mogu jos i da promenim, ti neke hardvere i softvere neces moci ni preko alija da obezbedis, nema jebiga... Obaska sto, vidim, podrazumevas da su za pos'o idealnog moderatora sarkazam i sprdnja suvisni... Aj' lepo nastavi da moderiras, ponovicu ti po ko zna koji put: da se nesto trebetm moderatori - ti bi na pravdi boga zaginuo..
James Marshall Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Koliko si naporan, guslaš tri posta evo već pola godine, ali dobro, ima humora, to je bitno, nego si samo dosadan ko stjenica.
namenski Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Just now, James Marshall said: Koliko si naporan, guslaš tri posta evo već pola godine. Aham, evo stopovah ti vreme, trebalo ti je manje od minuta da se naslonis: BTW, jel' ti to kao moderator ili kao forumas? Ili ces da odlucis naknadno, posle konsultacija? Aj me se mani, 'leba ti...
James Marshall Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Just now, namenski said: Aj me se mani, 'leba ti...
Leia Posted January 7, 2022 Posted January 7, 2022 Narodna moderacija, shibamo se svi na gomilu pa ko pretekne 1
mustang Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Mi smo jaci u svakom slucaju. Oni bez nas ne mogu, mi bez njih procvetamo
James Marshall Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Zašto samo meni da bude muka pred spavanje 1
gospa buba Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 nema shanse u ovo doba da to kliknem.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 1
jezovuk Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Ja sam kliknuo. Vrag mi mater jebo na današnji dan...
radisa Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 11 minutes ago, Lezilebovich said: Jos nisu nasli decka iz Splita ... Bljuc danas ima jedan izvnredan™ text na temu... Jebo im mater... 1
Caligula Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 https://interestingengineering.com/a-turkish-farmer-tests-out-vr-goggles-on-cows-to-get-more-milk?utm_source=Facebook&utm_medium=Article&utm_campaign=organic&utm_content=Jan11&fbclid=IwAR329AVwMFqF3l-AtdDWNQOZ1d1aafufi560kVpTqzyKWkCd6O8YnxRZJcc
Recommended Posts