January 7, 20223 yr 3 minutes ago, James Marshall said: Ja evo kandidujem tebe za moderaciju, pošto vidim da ti je licna za sarkazam i sprdnju pregorila, ti bi bio idelan moderator. Ja licnu mogu jos i da promenim, ti neke hardvere i softvere neces moci ni preko alija da obezbedis, nema jebiga... Obaska sto, vidim, podrazumevas da su za pos'o idealnog moderatora sarkazam i sprdnja suvisni... Aj' lepo nastavi da moderiras, ponovicu ti po ko zna koji put: da se nesto trebetm moderatori - ti bi na pravdi boga zaginuo..
January 7, 20223 yr Koliko si naporan, guslaš tri posta evo već pola godine, ali dobro, ima humora, to je bitno, nego si samo dosadan ko stjenica.
January 7, 20223 yr Just now, James Marshall said: Koliko si naporan, guslaš tri posta evo već pola godine. Aham, evo stopovah ti vreme, trebalo ti je manje od minuta da se naslonis: BTW, jel' ti to kao moderator ili kao forumas? Ili ces da odlucis naknadno, posle konsultacija? Aj me se mani, 'leba ti...
January 11, 20223 yr 11 minutes ago, Lezilebovich said: Jos nisu nasli decka iz Splita ... Bljuc danas ima jedan izvnredan™ text na temu... Jebo im mater...
January 12, 20223 yr https://interestingengineering.com/a-turkish-farmer-tests-out-vr-goggles-on-cows-to-get-more-milk?utm_source=Facebook&utm_medium=Article&utm_campaign=organic&utm_content=Jan11&fbclid=IwAR329AVwMFqF3l-AtdDWNQOZ1d1aafufi560kVpTqzyKWkCd6O8YnxRZJcc