Hamlet Strašni Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Мислим да је и то кажњиво прекршајно. 600 до 1500 хиљада по уговору би требало. Плус нека казна за директора.
gospa buba Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 to bi bilo bash mnogo hiljada. sent from novi mnogo jak bubamoto.
ragasto Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Kažu li nešto političke stranke ili se plaše svemoćnih lanaca samoposluga?
gospa buba Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 mislim da vec mozemo polako da znamo unapred kad ce da se prave mrtvi. ipak su to 'burzoaske' partije sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
ragasto Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ništa, nemoj posle da bude iznenađenja kad Vučić kao bude apelovao na Maksi da se umilostivi a oni kao hoće ali ne mogu.
gospa buba Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Pre bih upotrebio izraz "libekovske"...patka, gega, kvache...sent from novi mnogo jak bubamoto.
Leia Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 2 hours ago, radisa said: Problem je što mnogi iz ove kategorijje misle da su neki dobitnici... I onda podržavaju one koji su stvarni dobitnici, i to ne iz interesa, nego zato što misle da je to ok... Zato sto ne postoje proleteri i prekarijat, nego samo temporarily embarrased millionaires, ta cigla je uspesno prodata u Americi u vreme kada je jos i postojala neka vertikalna mobilnost ali se i dalje dobro drzi valjda po inerciji i prima cak i na najneverovatnijim mestima poput Srbije. Nema veze sto je taj slobodni svet pun mogucnosti patentirao i termin “working poor”, znaci ljudi koji od svoje zarade ne mogu da obezbede egzistencijalni minimum. Ako to treba da nam bude uzor, neka hvala 9
morgana Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 i inace je nevjerovatno sta se sve iz amerike prevodi, a ne prilagodjava u rezonu o ekonomiji, drustvu, kulturi itd. a srbija u odnosu na ameriku nidje veze. 3
Leia Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 I to se po pravilu bukvalno prevodi samo ono najgore, daj lakocu otpustanja radnika ali zaboravi na efikasan pravni sistem, postovanje zakona i mogucnost da te radnik tuzi i dobije odstetu u razumnom roku. 4
Popular Post Hermetico Posted January 5, 2022 Popular Post Posted January 5, 2022 Mene primaju na neodređeno u školi posle samo 5 i po godina patite žohari A škole ništa da se bojkotuju ;/ 5 4 9
Svemir Zeka Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, Hermetico said: Mene primaju na neodređeno u školi posle samo 5 i po godina patite žohari A škole ništa da se bojkotuju ;/ Čestitam Nadam se da ću i ja imati priliku uskoro da se pohvalim 1 1
Hermetico Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, Svemir Zeka said: Čestitam Nadam se da ću i ja imati priliku uskoro da se pohvalim Navijamo! 1 1
Desmond Bojčinski Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Drugarov drugar iz Laćarka, počeo da radi u Bošu u Šimanovcima kao magacioner. 40 sati nedeljno, tri smene, plaćen prevoz i hrana. Početna plata 55k, ugovor na mesec dana, obećavaju sledeći na tri a posle za stalno.
Recommended Posts