Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Мислим да је и то кажњиво прекршајно. 600 до 1500 хиљада по уговору би требало. Плус нека казна за директора. 

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

to bi bilo bash mnogo hiljada.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

Kažu li nešto političke stranke ili se plaše svemoćnih lanaca samoposluga?

Posted

mislim da vec mozemo polako da znamo unapred kad ce da se prave mrtvi. ipak su to 'burzoaske' partije hihi.gif

• +1 1
Posted

Pre bih upotrebio izraz "libekovske"...

Posted

Ništa, nemoj posle da bude iznenađenja kad Vučić kao bude apelovao na Maksi da se umilostivi a oni kao hoće ali ne mogu.

:sleep:

Posted
Pre bih upotrebio izraz "libekovske"...
patka, gega, kvache...

Posted
2 hours ago, radisa said:

Problem je što mnogi iz ove kategorijje misle da su neki dobitnici... I onda podržavaju one koji su stvarni dobitnici, i to ne iz interesa, nego zato što misle da je to ok...

Zato sto ne postoje proleteri i prekarijat, nego samo temporarily embarrased millionaires, ta cigla je uspesno prodata u Americi u vreme kada je jos i postojala neka vertikalna mobilnost ali se i dalje dobro drzi valjda po inerciji i prima cak i na najneverovatnijim mestima poput Srbije. 

Nema veze sto je taj slobodni svet pun mogucnosti patentirao i termin “working poor”, znaci ljudi koji od svoje zarade ne mogu da obezbede egzistencijalni minimum. Ako to treba da nam bude uzor, neka hvala

• +1 9
Posted

i inace je nevjerovatno sta se sve iz amerike prevodi, a ne prilagodjava u rezonu o ekonomiji, drustvu, kulturi itd. a srbija u odnosu na ameriku nidje veze.

• +1 3
Posted

I to se po pravilu bukvalno prevodi samo ono najgore, daj lakocu otpustanja radnika ali zaboravi na efikasan pravni sistem, postovanje zakona i mogucnost da te radnik tuzi i dobije odstetu u razumnom roku.

• +1 4
Posted
1 minute ago, Hermetico said:

Mene primaju na neodređeno u školi posle samo 5 i po godina patite žohari 

A škole ništa da se bojkotuju ;/

Čestitam :ziga:

Nadam se da ću i ja imati priliku uskoro da se pohvalim :kecman:

• +1 1
  • Wub 1
Posted
Just now, Svemir Zeka said:

Čestitam :ziga:

Nadam se da ću i ja imati priliku uskoro da se pohvalim :kecman:

Navijamo!

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Drugarov drugar iz Laćarka, počeo da radi u Bošu u Šimanovcima kao magacioner. 40 sati nedeljno, tri smene, plaćen prevoz i hrana. Početna plata 55k, ugovor na mesec dana, obećavaju sledeći na tri a posle za stalno.

Posted

to su ok uslovi za taj posao

• +1 1