namenski Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 19 hours ago, morgana said: ja ne znam sta je sljedece u ovoj drzavi, imamo radne logore, valjda su sve stavke sa spiska ovjerene Nije to taj pravac,to je za totalitarizme, danas je sofisticiranije, k'o u kasnim fazama kolonijalizma: eksteritorijalnost, takozvane koncesije u koje domoroci nemaju pravo pristupa... 4
morgana Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 (edited) ima smisla, a na kraju, svejedno 8 minutes ago, gospa buba said: pa shta ce drugo, nisu glupi da ribaju svakog dana. trebalo je samo da sami napishu rukopisom. ali pretpostavljam da bi ih onda kaznjavali. za to isto, neshto ono. ne bi me chudilo da su u obavezi da sklone. a sad praktichno i jesu ma meni je ovo odlicno Edited November 17, 2021 by morgana 2
Milošica Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 51 minutes ago, Frank Pembleton said: https://rs.n1info.com/vesti/kod-murala-mladicu-osvanuli-i-draza-i-misic/ ... Shiit has hit the fan I to je Mišić stavljen umesto Miše Tumbasa... @radisa Šta smo pisali ti i ja skoro...
gospa buba Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 47 minutes ago, morgana said: ima smisla, a na kraju, svejedno ma meni je ovo odlicno tako je, predsednik republike i njegovi pipci govore tako i to je to. sad nek oni kazu da nije. 1
morgana Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Nova.rs: Aktivisti izvukli iz Linglonga uzbunjivača, sprečavalo ih obezbeđenje Zrenjaninski aktivisti oko podneva su iz kruga fabrike "Linglong" u kojem su smešteni vijetnamski radnici izveli jednog od zaposlenih koji je zbog izjava koje je davao medijima dobio otkaz, javlja sa lica mesta reporterka Nova.rs. ... Situacija je bila na ivici incidenta, jer su istovremeno iz baraka izleteli i ostali radnici iz Vijetnama, koji su fizičkom snagom odgurali radnike obezbeđenja i držali ih dok automobil sa njihovim kolegom nije izašao iz kruga fabrike. Oni su se trenutno uputili do advokata sa kojim će otići u policiju – da pokušaju da vrate pasoš ovom uzbunjivaču, javlja Nova.rs. 3 5
slepa živana Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 sad se ana lalić javlja iz zrenjanina na n1 1
copkillah Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 1 minute ago, napadaj said: Šta im je Pekić zgrešio? ovog lika možeš da kačiš eventualno na dnevnog tupana 1 2
slepa živana Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 1 minute ago, napadaj said: Šta im je Pekić zgrešio? kome?
napadaj Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Kog? Ovog sa Tvitera? Nemam pojma ko je, videh tvit u tekstu o tome da je i Pekićev mural uništen.
napadaj Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Just now, slepa živana said: kome? Ovima koji su napisali "smrt četnicima" preko Pekića. 1
copkillah Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 3 minutes ago, napadaj said: Ovima koji su napisali "smrt četnicima" preko Pekića. mi i dalje ne znamo ko su ti, zar ne?
Filozof manijak Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Evo ja ne znam, nemam nikakvo predznanje o uticajnim tviterašima i šurnjajest levičarskih pokreta i stranaka.
Recommended Posts