darling Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 ko je go, taj se ne uzima u obzir. eventualno ako je u crnim tangama, pa da ih racunamo kao crni konac.
Mr.Mxyzptlk Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Tihomir HajdukovićH.A.A.R.P. - Ljudi ne shvataju da je ovo sve djelo HAARP-a. Reći ćete da je ovo izmišljotina i da ja fantaziram -NE nije fantazija i izmišljotina. Vrijeme se neće popraviti i kiša će padati i biće sve gore i gore. A kako crkve mogu sada da pomognu. Lijepo, treba da sve crkve zvone dan i noć bez prestanka i samo tako će se poremetiti frekvencija koju HAARP pravi i utiče na vrijeme. :ph34r:
Dr Arslanagić Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nije da sam imao ikakvih iluzija da država Srbija zaista i postoji osim na papiru ali ovo što se dešava u poslednja dva dana bi svima trebalo da otvori oči.
MancMellow Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Svega mi nisam mislio da će bilo kako drugačije da izgleda u slučaju da se ovako nešto dogodi. Čak sam mislio da će biti i gore...
Lezilebovich Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Nije da sam imao ikakvih iluzija da država Srbija zaista i postoji osim na papiru ali ovo što se dešava u poslednja dva dana bi svima trebalo da otvori oči. i ja pokušavam da skontam da li će konačno ljudima da dođe iz dupeta u glavu da je sve trulo, da sve od sitnih bahaćenja by have_funov komšija, do toga da je velja ministar za vanredne situacije - kad tad dođu na naplatu. sa druge strane, potpuna mi je nepoznanica koliko ljudi će pozitivno reagovati na ovu vučićevu današnju histeriju "neće reć da ćujem". nisam u srbiji već nekoliko dana, pa uopšte nemam osećaj iz prodavnica i iz taksija i sl. Edited May 16, 2014 by Lezilebovich
Mr.Mxyzptlk Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 (edited) Слобода Србија Ускоро ће те добити резултате да ли је ХААРП инсталиран у мост на Ади! УПРАВО ЕКИПА ВРШИ ИСПИТИВАЊЕ! jesu ovi ozbiljni? Edited May 17, 2014 by extragluv
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Слобода Србија Ускоро ће те добити резултате да ли је ХААРП инсталиран у мост на Ади! УПРАВО ЕКИПА ВРШИ ИСПИТИВАЊЕ! jesu ovi ozbiljni? nisu, nema šanse da je tu instaliran, znaš li ti kolika je to skalamerija!
Muwan Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 A ti kao ne znaš da postoji portabl verzija i kao slučajno je vrh pilona od metala...
Mr.Mxyzptlk Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 plus vrh nikad nije zapecacen. sumnjivo u najmanju ruku <_<
kgmr Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 da i ovde prijavim: crtica iz prihvatnog centra zeleznicar. dobar dan, mi smo psiholozi. o dobar dan, ja sam ispred kabineta gradonacelnika. a ja sam socijalna radnica. potonja: 'sa ciganima nemojte da pricate'. prva: 'jao ja sam bas jednoj ciganki sad rekla alo sto ti je dete budno u ovo doba'.
Аврам Гојић Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 hoće li biti totalne osvete, naravno u granicama zakona? spreman sam da se stavim na raspolaganje, onoliko koliko je u mojoj moci.
Lrd Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 da i ovde prijavim: crtica iz prihvatnog centra zeleznicar. dobar dan, mi smo psiholozi. o dobar dan, ja sam ispred kabineta gradonacelnika. a ja sam socijalna radnica. potonja: 'sa ciganima nemojte da pricate'. prva: 'jao ja sam bas jednoj ciganki sad rekla alo sto ti je dete budno u ovo doba'. Da li si ih gledala pogledom mrtvog čoveka bez ikakve grimase na licu dok nisu pobegle?
kgmr Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 bice, zato i objavljujem, da se javno ponizim ako ne ispunim
Recommended Posts