Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

bio je. u prošlom sastavu vlade.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ko je go, taj se ne uzima u obzir. eventualno ako je u crnim tangama, pa da ih racunamo kao crni konac. 

Posted

Tihomir Hajduković

H.A.A.R.P. - Ljudi ne shvataju da je ovo sve djelo HAARP-a. Reći ćete da je ovo izmišljotina i da ja fantaziram -NE nije fantazija i izmišljotina. Vrijeme se neće popraviti i kiša će padati i biće sve gore i gore. A kako crkve mogu sada da pomognu. Lijepo, treba da sve crkve zvone dan i noć bez prestanka i samo tako će se poremetiti frekvencija koju HAARP pravi i utiče na vrijeme.

:ph34r: :ph34r:

Posted

Nije da sam imao ikakvih iluzija da država Srbija zaista i postoji osim na papiru ali ovo što se dešava u poslednja dva dana bi svima trebalo da otvori oči.

Posted

Svega mi nisam mislio da će bilo kako drugačije da izgleda u slučaju da se ovako nešto dogodi. Čak sam mislio da će biti i gore...

Posted (edited)

Nije da sam imao ikakvih iluzija da država Srbija zaista i postoji osim na papiru ali ovo što se dešava u poslednja dva dana bi svima trebalo da otvori oči.

i ja pokušavam da skontam da li će konačno ljudima da dođe iz dupeta u glavu da je sve trulo, da sve od sitnih bahaćenja by have_funov komšija, do toga da je velja ministar za vanredne situacije - kad tad dođu na naplatu. sa druge strane, potpuna mi je nepoznanica koliko ljudi će pozitivno reagovati na ovu vučićevu današnju histeriju "neće reć da ćujem".

nisam u srbiji već nekoliko dana, pa uopšte nemam osećaj iz prodavnica i iz taksija i sl.

Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

Слобода Србија

Ускоро ће те добити резултате да ли је ХААРП инсталиран у мост на Ади!

УПРАВО ЕКИПА ВРШИ ИСПИТИВАЊЕ!

jesu ovi ozbiljni? :mellow:

Edited by extragluv
Posted

Слобода Србија

Ускоро ће те добити резултате да ли је ХААРП инсталиран у мост на Ади!

УПРАВО ЕКИПА ВРШИ ИСПИТИВАЊЕ!

jesu ovi ozbiljni? :mellow:

nisu, nema šanse da je tu instaliran, znaš li ti kolika je to skalamerija!

Posted

A ti kao ne znaš da postoji portabl verzija i kao slučajno je vrh pilona od metala...

Posted

plus vrh nikad nije zapecacen. sumnjivo u najmanju ruku <_<

Posted

da i ovde prijavim:

crtica iz prihvatnog centra zeleznicar. dobar dan, mi smo psiholozi. o dobar dan, ja sam ispred kabineta gradonacelnika. a ja sam socijalna radnica. potonja: 'sa ciganima nemojte da pricate'. prva: 'jao ja sam bas jednoj ciganki sad rekla alo sto ti je dete budno u ovo doba'.

Posted

hoće li biti totalne osvete, naravno u granicama zakona?

spreman sam da se stavim na raspolaganje, onoliko koliko je u mojoj moci.

Posted

da i ovde prijavim:

crtica iz prihvatnog centra zeleznicar. dobar dan, mi smo psiholozi. o dobar dan, ja sam ispred kabineta gradonacelnika. a ja sam socijalna radnica. potonja: 'sa ciganima nemojte da pricate'. prva: 'jao ja sam bas jednoj ciganki sad rekla alo sto ti je dete budno u ovo doba'.

Da li si ih gledala pogledom mrtvog čoveka bez ikakve grimase na licu dok nisu pobegle?

Posted

bice, zato i objavljujem, da se javno ponizim ako ne ispunim