Krcun Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Kvota 1.05 da ce sirom grada da nicu novi murali, u svakom kraju + ce ovaj biti popravljen vec danas 2
copkillah Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 39 minutes ago, Frank Pembleton said: Ostaće zapamćeno ono čerečenje Aide Ćorović i Jelene Jaćimović. I lepo bi bilo da se ne zaboravi Jaćko devojka ima srce lavice! I nije joj prvi put! ali su propuštali da je pominju u mnogim vestima, pogotovo na N1, samo Aidu
Božo Crveni Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Ovde kod meneTM, sve uvek dobija obličje karikature. Bradati i kosati Radovan je pička izdajnička, preti mu po imenu Imike Fabijan...
James Marshall Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Moram priznati da me fenomen ljubavi za Ratka Mladića, pogotovo u BG, uvijek iznenadi. Ono, po svemu što do sad znam, njega uglavnom podržavaju likovi koji bi ga se lično vrlo rado odrekli da im je u komšiluku - zadrigli Hercegovac vojno lice, vjerovatno bi im po NBG bušio lopte jer ga ometaju da uživa u svojoj vojnoj stančini, da im je pod nosom vjerovatno bi ga maltretirali na sve moguće načine. Ali ovako, kao imaju u glavi da je on neki heroj, iako je, ovako iz ličnog iskustva, bio jedna sirovina koja je maltretirala između ostalog i sunarodnike Srbe, neotesana seljačina koja nije imala nikakvih oficirskih niti vojničkih kvaliteta i koji je na kraju završio kako je završio kad su se karte okrenule pa je umesto vojne nadmoći došao u situaciju da svoju nemoć demonstrira i kompenzuje ratnim zločinima. Mislim da sam ovaj post već napisao prije koju godinu kad smo o istom ovom drvili prošlom prigodom, vjerovatno kad mu je izrečena presuda. 6 1 2
morgana Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 20 minutes ago, levi said: jadni analiticari, pa i forumski tj mi, situacija se mijenja iz sata u sat 1
Djuro Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 28 minutes ago, Božo Crveni said: Ovde kod meneTM, sve uvek dobija obličje karikature. Bradati i kosati Radovan je pička izdajnička, preti mu po imenu Imike Fabijan... Fabian Imre, po zanimanju srbin.
James Marshall Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Pa ako neko hoće da se deklariše kao Srbin, Nigerijac, čili papričica ili kao idiot, ko smo mi da mu to zabranimo.
Božo Crveni Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Ovaj baja je ubitačni miks zilota, neočetnika, doslednog radikala i nekadašnjeg break dance uličnog plesača. Glasao bih ga, naravno.
munze Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 evo kokan ide u gerilu Quote Vi nas terate u gerilu i dobićete gerilu! Do pobede! Je suis Aida Ćorović! 2
morgana Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 46 minutes ago, James Marshall said: Moram priznati da me fenomen ljubavi za Ratka Mladića, pogotovo u BG, uvijek iznenadi. Ono, po svemu što do sad znam, njega uglavnom podržavaju likovi koji bi ga se lično vrlo rado odrekli da im je u komšiluku - zadrigli Hercegovac vojno lice, vjerovatno bi im po NBG bušio lopte jer ga ometaju da uživa u svojoj vojnoj stančini, da im je pod nosom vjerovatno bi ga maltretirali na sve moguće načine. Ali ovako, kao imaju u glavi da je on neki heroj, iako je, ovako iz ličnog iskustva, bio jedna sirovina koja je maltretirala između ostalog i sunarodnike Srbe, neotesana seljačina koja nije imala nikakvih oficirskih niti vojničkih kvaliteta i koji je na kraju završio kako je završio kad su se karte okrenule pa je umesto vojne nadmoći došao u situaciju da svoju nemoć demonstrira i kompenzuje ratnim zločinima. Mislim da sam ovaj post već napisao prije koju godinu kad smo o istom ovom drvili prošlom prigodom, vjerovatno kad mu je izrečena presuda. postao je simbol za srpstvo da ne kazem prazan oznacitelj, u univerzumu u kojem je rat devedesetih samo alternativni naziv za pad krajine i bombardovanje tj u stanju vjecitog jasenovca 1
gospa buba Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 (edited) huh dobro je hocu da kazem, bezbedna putanja je nadjena, slava partenonu, moze da se odahne dan prodje a niko da premosti Edited November 10, 2021 by gospa buba 6
Frank Pembleton Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 ali su propuštali da je pominju u mnogim vestima, pogotovo na N1, samo AiduI mnogo mi žao zbog toga... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts