Frank Pembleton Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Krenulo je kao grassroots inicijativa, koliko sam skontao. Pa je ovo sad neka vrsta sns-damage controla.Da, da, grassroots... ... Shiit has hit the fan 2
mackenzie Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Just now, Frank Pembleton said: Da, da, grassroots... Ne mislim na patuljka sa slike, već klince iz blokova koji su prvi počeli da skidaju zastave.
Frank Pembleton Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Ne mislim na patuljka sa slike, već klince iz blokova koji su prvi počeli da skidaju zastave.Pa klinci imaju svoje Vaciće, Bihaljije i ostale... ... Shiit has hit the fan
djeneralche Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 58 minutes ago, Frank Pembleton said: Ostalo od "samita nesvrstanih"... ... Shiit has hit the fan Nesto nisam siguran, isao je niz, crnogorske, albanske, makedonske, mislim da nisam video ni jednu drugu osim ovih iz okruzenja. 2
Skyhighatrist Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Open Balkan Initiative, bilo u Skoplju u septembru. za neki dan je kod nas. 1
renne Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Ostalo od "samita nesvrstanih"... ... Shiit has hit the fan nije, balkanski samit, ovo su nove zastave
slepa živana Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 u mojoj ulici još se vije zastava gabona na nekom hotelu. baš sam milslila da svratim da ih pitam dokle će da je drže.
morgana Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 na tanjugu se vije pocijepana zastava srbije ima vec sto godina al ok, mozda je prosla kroz neku znacajnu bitku pa zato
mackenzie Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 37 minutes ago, morgana said: na tanjugu se vije pocijepana zastava srbije ima vec sto godina al ok, mozda je prosla kroz neku znacajnu bitku pa zato Koje Srbije?
mlatko Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 1 hour ago, mackenzie said: Koje Srbije? Bitku prve Srbije protiv druge
đorđe geprat Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 6 hours ago, Fakundo Sava said: Čemu zastave? Mislim kojim povodom su okačene danas čuh na TV da On okuplja ramu, zaeva(?) i montenegrina na zajedničke dogovore o ko zna čemu. zastave su zbog toga.
Delija67 Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Srpske zastave na autoputu su ostale od nesvrstanih, nisu oprane, pa umesto bele imaju sivu boju. Ali to je skroz u redu jer se na topicu o reprezentaciji utvrdilo da boje na drzavnim simbolima nisu bitne i da mogu da se menjaju po potrebi
precog Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 ne znam gde da stavim, pa ajde ovde. Quote European manhunt for £26m London celebrity raids suspect A European manhunt is under way for a man accused of one of the biggest burglaries in English legal history, a BBC investigation has found. ... Lindley is believed to be in Belgrade. The 40-year-old Peruvian national has a criminal record in Italy for scams and burglaries under multiple identities dating back to 1995, according to court documents obtained by the BBC. Information shows in the past decade Lindley has used at least 19 aliases - including Daniel Vukovic, Ljubomir Romanov and Ljubomir Radosavlejic. ... He is listed as the co-owner of a construction business in the centre of the city. According to his Serbian Government-issued ID, his home address is in the town of Obrenovac, a municipality of Belgrade. 2
Recommended Posts