Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Ja nekako mislim da bi matori mufljuz malo teže naseo na priču kako je predsednik himself u tolikim problemima da mora da ga vadi 70godišnji penzioner. Pod pretpostavkom da su novinari tačno preneli, itd.

• Replies 41.9k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kod mene u naselju postoji neki mafijaš koji radi baš takve stvari (doduše to mi nije jedini mafijaški izvor prihoda, razgranao je biznis): nalazi ljude koji imaju neku imovinu ali nisu sasvim svoji (na razne načine) pa ih onda kojekakvim prevarama i pričama navodi da imovinu prepišu na njega. 

• Popular Post

Odbjegli tajkun Josip Gucić (71) kojega Hrvatska traži zbog nekoliko postupaka vezanih uglavnom uz privatizaciju, a koji zadnjih 15-tak godina živi u Srbiji čije državljanstvo ima, u toj zemlji je postao žrtva prevaranta koji mu je, predstavljajući se kao srbijanski obavještajac, uzeo dva stana rekavši kako mu stanovi trebaju za predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

:thumbup:

i to su nam reshili [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Auuuuuuu

:isuse:

Tajkun Josip Gucić bit će prvi kojeg će Srbija izručiti Hrvatskoj
Ukupno dvanaest osoba sa srpskim državljanstvom koje Hrvatska traži potpada pod Sporazum o izručenju.
05. SRPNJA 2010.

https://www.vecernji.hr/vijesti/tajkun-josip-gucic-bit-ce-prvi-kojeg-ce-srbija-izruciti-hrvatskoj-164008

PRONAŠLI SMO GA!Odbjegli tajkun s tjeralice Josip Gucić: 'Kao bjegunac u Beogradu živim sam i bolestan'
Josip Gucić (65), jedan od prvih pet hrvatskih tajkuna iz 90-ih, nekoć vlasnik brojnih tvrtki sa 9000 zaposlenih, već je osam godina u bijegu, a u petak je na splitskom sudu nepravomoćno osuđen na osam godina zatvora zbog kriminala u tvrtkama Amfora i Primorje iz Makarske
31. svibanj 2015.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/pronasli-smo-gaodbjegli-tajkun-s-tjeralice-josip-gucic-kao-bjegunac-u-beogradu-zivim-sam-i-bolestan-391264

Ako para iz kroasanskih ruku predju u srpske ruke...bez obzira na nacin..jel to sad investicija ?

Ove bitange su totalno nezajazljive u svojim svinjarijama i unistavanju apsolutno svega, a posledice su dalekosezne i uglavnom nenadoknadive.
I sta, dobice neku kaznicu, i vozi dalje...

Jedna studentkinja iz Beograda postala je žrtva poznatog astrologa kome je za uslugu platila 500 evra, nakon čega ga više nije videla. Ovo je bila i tema današnje emisije "150 minuta".

"Ja sam to uradila kao poslednju opciju. Znate, kao slamka spasa da olakšate sebi", rekla je studenkinja Marija Bašić.

Poznavali su se dve godine i bio je neko kome može da veruje: "Pre negde oko mesec dana astrolog mi je predložio da bi mogao da mi olakša i predložio energetsko čišćenje. Platila sam unapred. Rekao mi je da će mi sve objasniti, ali nakon 21 dan".

Usluge je platila 500 evra, a astrolog joj je rekao da ima koronu i odlagao je seanse. Kada je tražila da se ponovo vide, on to nije ispunio: "Rekao je da ima kratku konsultaciju", objašnjava Marija.

Foto: Prt scr Prva

https://superzena.b92.net/horoskop/astrozabava/ko-nas-sve-vara-studentkinji-astrolog-uzeo-500-evra-za-energetsko-ciscenje-i-nestao-1868153

Nema ovde prevare, klasično čišćenje čakri... upravo toliko treba da plati onaj ko u to veruje :fantom:

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

+1, ako smatra da nije tako, neka na sudu empirijski dokaže da čakre nisu pročišćene...

ovi doveli u studio atsrologa da objasni kako lažni astrolozi rade sve te prevare

If You Say So Reaction GIF by Identity

ovi doveli u studio atsrologa da objasni kako lažni astrolozi rade sve te prevare

200.gif

tzv. astronomi nameštaju sebi konstalacije ko Rubikona

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

astrologa ili astronoma? mada ni devojka ni pola televizora ne vidi razlili, zvezde, shta sad [emoji38]ol:

nemoj me zbunjujesh :hihi:

sent from bubamoto

šta se dešava sa slobodom čačak? čitam po tw objave u poslednjih 20 min....

Edited by pt 2.0