Filozof manijak Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 13 minutes ago, radisa said: Taj zaokret bi bio politički i ekonomski fail epskih razmera... Pitanje je koliko Zvončica ima manevarskog prostora da odbije Amere ako traže diversifikaciju
radisa Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 15 minutes ago, djeneralche said: Bitno je da imas mogucnost vise dobavljaca, pa ko ponudi manje. Rusi i najeftiniji gas a bili bi vlasnici gasovoda, potpuni monopol, sutra mogu da kazu 10000 samo bi u nebesa gledali. Slažem se, samo kod nas cena u smislu para, čini mi se, neće biti relevantna... Druge će tu ucene i dogovori biti... No, na stranu to, mi tehnički još godinama, nećemo moći da imamo gas iz USA, mi nemamo odakle da ga dobijemo... A i nema ga dovoljno... https://www.danas.rs/ekonomija/americki-gas-ne-moze-da-udje-u-srbiju/ Dakle, u ovom trenutku, napad na Bajtovića, nema veze sa diversifikacijom... Čisto je politički pokušaj sečenja SPS grane... odnosno, ako ima veze sa diversifikacijom, onda su ovi na vlasti ljudi koje toliko bole kurac za sve, pa i za sebe same... Nije to nemoguće, s obzirom ko su, ali... 1
djeneralche Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Kroz turski tok ce moci da se gura bilo ciji gas. Ima veze sa tim zasto juzni tok nije mogao a ovaj moze. Sto ne znaci da ruski gas nece biti najeftiniji, samo ne mogu da ucenjuju.
SNARC Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Zar Lalatovic ne moze samo da kuka zbog neisplacenih plata igracima i osoblju..bez politicke pozadine ?
radisa Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 17 minutes ago, SNARC said: Zar Lalatovic ne moze samo da kuka zbog neisplacenih plata igracima i osoblju..bez politicke pozadine ? Ne može, tako se ne ulazi u čmar...
Valk Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 A i kad bi tako neodređeno kukao, neko bi (ne daj bože) pomislio da kuka na vlast što ne rešava pozivom™
Time Crisis Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 44 minutes ago, SNARC said: Zar Lalatovic ne moze samo da kuka zbog neisplacenih plata igracima i osoblju..bez politicke pozadine ? Vidi čovek da jedno okretanje telefona™ sve rešava, što bi gubio vreme
Time Crisis Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ima još Quote Molio sam dva, tri puta lepo. Molim još jednom gradonačelnika Miloša Vučevića i ljude zaposlene u klubu: sedite, dogovorite se, problem možete da rešite za jedan minut. Ako ne možete, žao mi je što to moram da kažem, ali molim gospodina Vučića, koji je našu Srbiju napravio velikom i moćnom, i kome ovi ljudi polažu račune. ----- "Ako vi ne možete, molim Vučića da okrene te ljude. Samo jedan njegov poziv će biti dovoljan da se dozovu pameti, da stotinu porodica ima pun frižider. Šta me briga za sve njih, njihove ratove. Samo gledam Vojvodinu. Ako je vole i ako vole zaposlene neka reše problem. Ako ne vi, onda će onaj ko je iznad svih nas, iznad svih njih, a to je gospodin Vučić. Možda on i ne zna za ove probleme. Ko zna šta njemu pričaju. Plaše se da mu kažu istinu. Predsedniče naš, kad ih vi okrente neće im biti dobro, već će se dozvati pameti i Vojvodina će opet funkcionisati", poruka je Nenada Lalatovića.
SNARC Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Da li iko ovde sumnja da ce Lalatovic u najskorijem roku postati selektor ? I da ce to biti obasjano srpstvom...bukom..inatom..i da ce proci kao Moka sa moskitosima.
omiljeni Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Uopste nije iskljuceno da je taj Lalatovic ovde samo obican loose cannon. Lik je veoma kritican. Taj epski fajt koji ce da oblikuje gasovode i energetske strategije citave Evrope se najavljuje vec 8-9 godina i nikad nista se ne desi. A ako se nekad i bude desavao, ne verujem da ce 1 Lalatovic biti nekakav faktor, pa makar to bila i uloga prethodnice koja ce slavno da izgine prvog dana rata.
pbg12345 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 2 hours ago, radisa said: Slažem se, samo kod nas cena u smislu para, čini mi se, neće biti relevantna... Druge će tu ucene i dogovori biti... No, na stranu to, mi tehnički još godinama, nećemo moći da imamo gas iz USA, mi nemamo odakle da ga dobijemo... A i nema ga dovoljno... https://www.danas.rs/ekonomija/americki-gas-ne-moze-da-udje-u-srbiju/ Dakle, u ovom trenutku, napad na Bajtovića, nema veze sa diversifikacijom... Čisto je politički pokušaj sečenja SPS grane... odnosno, ako ima veze sa diversifikacijom, onda su ovi na vlasti ljudi koje toliko bole kurac za sve, pa i za sebe same... Nije to nemoguće, s obzirom ko su, ali... ili je ono najjednostavnije resenje, a to je da neko drugi treba da bude bajat umesto bajata ogromne se tu pare vrte a on je na tom izvoru bas dugo 1
pt 2.0 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 9 hours ago, pbg12345 said: ili je ono najjednostavnije resenje, a to je da neko drugi treba da bude bajat umesto bajata ogromne se tu pare vrte a on je na tom izvoru bas dugo Ovo sam i ja pomislila, ali rekoh sebi - ćuti pt, naivna si. Meni deluje kao preotimanje plena od SPS. 1
SNARC Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 Oni Zoranu koja je navodno povezana sa US embassy ne mogu da sklone godinama a imam utisak da je niko u SNS-u ne mirise..a sklonice ovu ispicuturu koja je direktni i najdirektniji Putinov eksponent u Srbiji. No way.
pt 2.0 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 22 minutes ago, SNARC said: Oni Zoranu koja je navodno povezana sa US embassy znam da US ambasada u min. građevine ulazi kao u svoju kuću i preko njih zakazuje sastanke u vladi kad god treba. bila, videla, nisam fan. i nije samo zorana u pitanju, nego i neki drž sek.
Recommended Posts