mlatko Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Jednom udario grom kod bake u oooogromnu lipu u centru sela. Ja nisam videla više vrabaca u životu, more mrtvih vrabaca je popadalo dole. Kada su ih skupili, bilo jedno 5 džakova, velikih, do struka, puni. Od letnje oluje sa grmljavinom.pa naravno, ako je grom jačine veće od 10 miliona volti udario na manje on 1km od neke 3G antene stvara se 5G efekatInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
ObiW Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 2 hours ago, mlatko said: pa naravno, ako je grom jačine veće od 10 miliona volti udario na manje on 1km od neke 3G antene stvara se 5G efekat Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Samo ti loži mustang ovakvim pričama, malo joj fali da shvati ozbiljno.
mustang Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 (edited) 3 hours ago, ObiW said: Samo ti loži mustang ovakvim pričama, malo joj fali da shvati ozbiljno. zato i pitah. mislim inace ne verujem u sve te mreze, stete zdravlju ako si bas blizu al to je i normalno. plus je ovde neko pametan to bas lepo tehnicki a za plavusu objasnio i samo potrvdilo da se ispravnom drzim hvala @JozoMujica bubo bez nervoze. zato pitam. nisam presla u njihov tabor Edited July 4, 2020 by mustang
Redoran Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 On 3.7.2020. at 17:37, napadaj said: Brt pod kojim uglom se ulazi na taj parking ako štemovanje zida pravi razliku
napadaj Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Najveći problem u celom tvitu je to što Žaklina piše: "sa novim autom".
jms_uk Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 13 minutes ago, napadaj said: Najveći problem u celom tvitu je to što Žaklina piše: "sa novim autom". Mozda je u tome poenta, jer je stari auto bio manji i mogao je da prodje?
Hamlet Strašni Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Kaže se novim autom. Instrumental sredstva valjda 2
levi Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 (edited) pa i nije, pošto za radnju nije bitan prolazak komšije, nego auta. znači auto je subjekat radnje, a ne sredstvo Edited July 4, 2020 by levi
Svarog Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 (edited) 11 hours ago, Redoran said: Brt pod kojim uglom se ulazi na taj parking ako štemovanje zida pravi razliku Pa pod takvim uglom da ga komša nije oštemovao verovatno bi ga sve komšije uglačale na tu debljinu u roku od godinu dana. Imao ja u prošlom stanu sličnu situaciju, svi smo ostavili po malo boje na ćošak zgrade i okrnjili fasadu. Edited July 5, 2020 by Svarog
Filozof manijak Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 Ne znam koliko su validni ti brojevi. Drugim rečima, ič ne verujem Žexovoj propagandi.
Lezilebovich Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 @JumanjiA i da je tako, sta sam taj broj pokazuje ?
Lezilebovich Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 (edited) Trose ljudi svoje pare. I ? Edited July 12, 2020 by Lezilebovich
Recommended Posts