sherman Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 dry ice se koristi valjda na ludim zurkama kad hoces da bude bas luda zurka, mozda su komunalni radnici hteli da razbiju sahransku monotoniju i malo dignu atmosferu
mirjam Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Na ludoj zurci u Rusiji troje tako umrlo, ubacili suvi led u bazen pa skocili za njim i otrovali se. Influenserka slavila rodjendan i muz joj nastradao. https://metro.co.uk/2020/02/29/three-dead-dry-ice-stunt-bloggers-party-goes-tragically-wrong-12323759/
gospa buba Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 oce sad da omalterishe to coshe? ko u onom vicu sa konjem?mislim bio bi red, estecki sent from bubamoto
ragasto Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Ne vidim problem u potpisivanju svih komšija ključevima po njegovom automobilu. Slučajno, naravno.
Lancia Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 1 hour ago, napadaj said: Samo nastavite da kacite ovakve stvari, ovo mi dodje ko terapija, nista me posle nece iznenaditi u zivotu. Kakvo govedo
Tihajeza Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 I naravno moderni urbanizam gde se dozvoljava sve, pa i kolski ulaz sa radijusom skretanja za fiću. Jel imate ulaz? Ima. Jel može da uđe auto? Može. Nije bitno koliki auto, bitno da ima. Najmanje dozvoljene mere u projektovanju (svega, ne samo parkinga) nisu menjane duuugo, a nešto je i smanjivano. Da stane više.
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 sasvim sigurno je investitor ispoštovaotm sve mere sa projekta nije nabudžio 30cm ovde, 40cm onde +1etaža, a i potkrovlje pride
Lancia Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Za sve imate opravdanja, nije ni cudo sto se zapatio Vucic.
sherman Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 jel kod tebe nema ovakvih zanimljivosti? svi ste na note i po pesu? pre neki dan vido lika u borci kako cupa retrovizore na dva auta koja su ga zagradila.lik je bio van sebe od besa. bila su mi pomesana osecanja. zagradjivanje mi je stvarno bahatost vredna prezira jednom zbog mog zagradjivanja zena umalo da se porodi muzu u autu posto od mene nisu mogli da izadju. srecom pa sam naisao pre pucanja vodenjaka
Recommended Posts