halloween Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Gde da zna, čovek je hodajuća reklama za konkretno mišljenje.
pbg12345 Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 (edited) bjelica opet poplavila po donjem dragacevu pa jbt, dunav da je u pitanju iole ozbiljna drzava bi uradila nesto za sve ove godine Edited June 23, 2020 by pbg12345
Bogotac Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Otac Bobane Momcilovic najavio tuzbe protiv lekara iz Zajecarske bolnice zbog smrti svoje cerke.
halloween Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 (edited) 7 hours ago, pbg12345 said: bjelica opet poplavila po donjem dragacevu pa jbt, dunav da je u pitanju iole ozbiljna drzava bi uradila nesto za sve ove godine Veoma me je potresla vest o starijem bračnom paru koji su se ranom zorom poslednji put čuli sa svojom decom, a danas popodne su uz pomoć sajli i helikoptera ušli u već potopljenu kuću, ali ih nisu našli. Vode se kao nestali. Edited June 23, 2020 by halloween
vememah Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Quote Eksplozija na Srpskom pravoslavnom groblju u Bečeju dogodila se danas oko 11.30 sati, kada je eksplodirao kovčeg u kome se nalazio pokojnik. Usled eksplozije, jedna žena zadobila je lakše povrede. Kako prenosi portal Objektiv.rs, do eksplozije iz mrtvačkog sanduka došlo je iz zasad nepoznatih razloga. Od jačine eksplozije, komadi drveta od kojeg je izrađen sanduk su se razleteli i povredili D.A. (71) iz Žablja, ženu koja se nalazila u blizini. Iako uzrok eksplozije nije poznat, pretpostavlja se da je došlo do reakcije nakon što su komunalni radnici u sanduk sa pokojnikom ubacili suvi led, da bi se telo brže ohladilo. Radnici su odmah zamenili sanduk i sahrana je nastavljena. Istraga je u toku. https://nova.rs/hronika/becej-eksplodirao-kovceg-s-pokojnikom-povredena-zena/?ref=fbnova
SNARC Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Valjalo bi da se odnekuda pojavi Spasoje Vlajic i spoji ovo, koronu i Kosovo u isti kontekst.
JozoMujica Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Ali kakve veze ima suvi led... To je CO2 i potpuno je bezopasan...
Tpojka Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 6 minutes ago, JozoMujica said: Ali kakve veze ima suvi led... To je CO2 i potpuno je bezopasan...
JozoMujica Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 4 minutes ago, Tpojka said: U jebote, nisam imao pojma, cesto sam se sretao njim u gasovitom stanju doduse, nikad u cvrstom...
Tpojka Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 14 minutes ago, JozoMujica said: U jebote, nisam imao pojma, cesto sam se sretao njim u gasovitom stanju doduse, nikad u cvrstom... Sreća prati hrabre i pijane.
JozoMujica Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 1 minute ago, Tpojka said: Sreća prati hrabre i pijane. Očigledno.
Valk Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Meni veći majndfak što “hlade leš” nisu ga valjda čvarili celo pre podne na suncu pa ga podgrejali božemeprosti
Recommended Posts