Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
ma potpuno nebitno sta je i ko je juric (iako bih rekao da u najboljem slucaju nije bas normalan), ali ovo sto je ona izgovorila je skandalozno

Apsolutno. 

Danas neko ispisao na tvidzi neku skakljivu storiju o gosin' Ivkovicu, pa taj je neki silni jebac (c kao cipela) bokte.

Elem kaze taj/ta da je svojevremeno doveo mamu Kisic u Bg (razumela sam sa cerkom), da mu je ona bila skolska ljubav.

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
7 hours ago, ToniAdams said:

ma potpuno nebitno sta je i ko je juric (iako bih rekao da u najboljem slucaju nije bas normalan), ali ovo sto je ona izgovorila je skandalozno

+bilion

Posted
8 hours ago, ToniAdams said:

A koja njihova izjava nije skandalozna, veći je fenomen kako je SNS uspeo ovoliki šljam da okupi.

Posted
2 hours ago, radisa said:

Bane Ivković ima 68 nepunih...

😲😲😲

Bane Ivković kada je postao ministar imao je godina ko ja sada. O maj gad. 

Da me je neko pitao jutros, rekla bih da je tad bio čilager i da sada ima min 80 godina.

Posted

Bane je meni uvek bio mladolik, uopšte nisam imao predstavu koliko godina ima, dok danas nisam našao da je 52. godište...

Posted (edited)

Kako se prepoznaje rukopis- mator čovek koji se fenira, oženjen mlađom ženom koja pokušava da ga podmladi atraktivnim šalovima. Pošto je dobila sve što je htela od njega, ostao je samo dezorijentisani čilager kog se pomalo stidi i da teši neudate drugarice koje se nisu zeznule kao ona.

big_1515660649~~Branislav-Ivkovi%C4%87.j

Edited by halloween
Posted (edited)
5 hours ago, halloween said:

Kako se prepoznaje rukopis- mator čovek koji se fenira, oženjen mlađom ženom koja pokušava da ga podmladi atraktivnim šalovima. Pošto je dobila sve što je htela od njega, ostao je samo dezorijentisani čilager kog se pomalo stidi i da teši neudate drugarice koje se nisu zeznule kao ona.

big_1515660649~~Branislav-Ivkovi%C4%87.j

čitam atraktivni šal pa tek onda gledam sliku :rolf:

žena je neotesana gadura koja drugarice u provod  vozi službenim kolima pod rotacijom.

Edited by beta kentauri
Posted
12 hours ago, halloween said:

:lolol:

kako ti umeš da ocrniš čoveka

Posted

usra ga u jednom pasusu za eone koji dolaze

Posted

AA9AFE20-CB10-454A-9815-0E16A656BC45.jpeg.7810b6dbe7303bd78e6105e774472775.jpeg

kako sam se naježio videvši ovu fotku danas

govori više od hiljadu reči

Posted

Stomak da ti se prevrne, jos Bajtovic, mislim svi da se razumemo, alii on special, koliko ono ima meseceno oko 25mil? Meni ovo neverovatna cifra, da nisam zarez trebala da stavim posle dvojke??

Ufffff da mogu taj odvratan uzraz lica da mu skinem!!

Posted

Mislim da ima oko 2,5 miliona dinara mesečno redovnih prihoda.

Ali to ne menja ništa što se tiče ove fotke.

Posted

Stoka izbacila Desanku Maksimovic iz lektire :fur:

Posted

Ja Desanke se sećam po Krvavoj bajci iz osnovne škole i Ne nemoj mi prići mislim da je isto  osnovna.

A u gimnaziji stvarno mi je izvetrilo da smo je radili.mada mi je izvetrilo i dve godine latinskog i četiri nemačkog...

Posted

ni ja ne bih rekao da se desanka radila u srednjoj (no pun intended).