Jumanji Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 ma potpuno nebitno sta je i ko je juric (iako bih rekao da u najboljem slucaju nije bas normalan), ali ovo sto je ona izgovorila je skandaloznoApsolutno. Danas neko ispisao na tvidzi neku skakljivu storiju o gosin' Ivkovicu, pa taj je neki silni jebac (c kao cipela) bokte.Elem kaze taj/ta da je svojevremeno doveo mamu Kisic u Bg (razumela sam sa cerkom), da mu je ona bila skolska ljubav.
renne Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 7 hours ago, ToniAdams said: ma potpuno nebitno sta je i ko je juric (iako bih rekao da u najboljem slucaju nije bas normalan), ali ovo sto je ona izgovorila je skandalozno +bilion
Bambula Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 8 hours ago, ToniAdams said: ma potpuno nebitno sta je i ko je juric (iako bih rekao da u najboljem slucaju nije bas normalan), ali ovo sto je ona izgovorila je skandalozno A koja njihova izjava nije skandalozna, veći je fenomen kako je SNS uspeo ovoliki šljam da okupi.
Tihajeza Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 2 hours ago, radisa said: Bane Ivković ima 68 nepunih... 😲😲😲 Bane Ivković kada je postao ministar imao je godina ko ja sada. O maj gad. Da me je neko pitao jutros, rekla bih da je tad bio čilager i da sada ima min 80 godina.
radisa Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Bane je meni uvek bio mladolik, uopšte nisam imao predstavu koliko godina ima, dok danas nisam našao da je 52. godište...
halloween Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 (edited) Kako se prepoznaje rukopis- mator čovek koji se fenira, oženjen mlađom ženom koja pokušava da ga podmladi atraktivnim šalovima. Pošto je dobila sve što je htela od njega, ostao je samo dezorijentisani čilager kog se pomalo stidi i da teši neudate drugarice koje se nisu zeznule kao ona. Edited May 31, 2020 by halloween
beta Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 (edited) 5 hours ago, halloween said: Kako se prepoznaje rukopis- mator čovek koji se fenira, oženjen mlađom ženom koja pokušava da ga podmladi atraktivnim šalovima. Pošto je dobila sve što je htela od njega, ostao je samo dezorijentisani čilager kog se pomalo stidi i da teši neudate drugarice koje se nisu zeznule kao ona. čitam atraktivni šal pa tek onda gledam sliku žena je neotesana gadura koja drugarice u provod vozi službenim kolima pod rotacijom. Edited June 1, 2020 by beta kentauri
slepa živana Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 12 hours ago, halloween said: Kako se prepoznaje rukopis- mator čovek koji se fenira, oženjen mlađom ženom koja pokušava da ga podmladi atraktivnim šalovima. Pošto je dobila sve što je htela od njega, ostao je samo dezorijentisani čilager kog se pomalo stidi i da teši neudate drugarice koje se nisu zeznule kao ona. kako ti umeš da ocrniš čoveka
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 kako sam se naježio videvši ovu fotku danas govori više od hiljadu reči
Jumanji Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 Stomak da ti se prevrne, jos Bajtovic, mislim svi da se razumemo, alii on special, koliko ono ima meseceno oko 25mil? Meni ovo neverovatna cifra, da nisam zarez trebala da stavim posle dvojke??Ufffff da mogu taj odvratan uzraz lica da mu skinem!!
Filozof manijak Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 Mislim da ima oko 2,5 miliona dinara mesečno redovnih prihoda. Ali to ne menja ništa što se tiče ove fotke.
Fakundo Sava Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 Ja Desanke se sećam po Krvavoj bajci iz osnovne škole i Ne nemoj mi prići mislim da je isto osnovna. A u gimnaziji stvarno mi je izvetrilo da smo je radili.mada mi je izvetrilo i dve godine latinskog i četiri nemačkog...
Joe D Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 ni ja ne bih rekao da se desanka radila u srednjoj (no pun intended).
Recommended Posts