Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Joe D said:

to ne postoji 

Ok, onda potez Paracin-Zajecar. Ili neki drugi potez :heart:

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
10 minutes ago, Filozof manijak said:

Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel.

Ima logike :fantom:  

titel_bogdana_veljko_24112019_0045.jpg

Edited by Caligula
Posted

Dačić kapira ovo za titel. Zato je posadio tamo kvadrilion jabuka. 

Posted (edited)
13 minutes ago, Filozof manijak said:

Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel.

ahahah. je li dao neko obrazlozenje?

aha sad vidjeh odgovor.

Edited by BWA
Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

Al super je kad ljudi koji zive u bg kukaju kako ne treba svi da se presele u njega

Sad jbg to sto se ljudi doseljavaju jer nemaju pre svega posla i ostalih elementarnih uslova, pa jbg...

I ne, niko nije duzan da voli beograd, zapravo ga je vrlo tesko voleti ovakvog kakav je danas, niti se vecina doseljava zbog te ljubavi vec iz nuzde

promaklo mi je. pretpostavljam da se ovo zamašćeno odnosi na mene. 

ne kukam nego smatram da ne treba cela srbija da se preseli u beograd. iz milion razloga. recimo, mentalno je nezdravo, ostatak zemlje postaje pustara. ima milion razloga.

Posted
1 minute ago, djordje geprat said:

ne kukam nego smatram da ne treba cela srbija da se preseli u beograd. iz milion razloga. recimo, mentalno je nezdravo, ostatak zemlje postaje pustara. ima milion razloga.

Prethodno Srbija mora da se decentralizuje, a decentralizacija dolazi odozgo, ne odozdo. Tek poslije moze takav sistem da se proliferuje bottom up.

Posted (edited)
6 minutes ago, djordje geprat said:

Samo je slabo ko spreman to da primeni na sebi ili da posavetuje svoju decu da to urade, vec se obicno govori o nekim drugim ljudima kao da su brojevi

Sustina je da je za vecinu nas obicnog sveta zivot u srbiji patnja, a opet za dobar deo te vecine najmanja patnja u beogradu

Jer beograd na prvom mestu nudi poslove a onda i brojne druge stvari na visem nivou nego ostatak ove tuzne drzave skolstvo, zdravstvo itd itd

I sve to mi svi jako dobro znamo, ali opet eto poneko ima potrebu da provuce kako bi bilo dobro da se neki drugi ne dosele, jer srbija...

Edited by pbg12345
Posted
23 minutes ago, napadaj said:

Novi Sad je tu, Beograd je tu, Zrenjanin je tu, ravnica, Dunav, infrastruktura... Nije potpuna budalaština. :D

Da nije brega bilo bi 0/10, ovako 2/10. 

Posted

ima i breg? :unsure:

jel konkurishe vrshachkom bregu? ja generalno imam problem sa vojvodjanskim planinama :hihi:

sent from bubamoto

Posted
36 minutes ago, Filozof manijak said:

:rolf:

Posted

Kakve su mi teorije ne čudi me da je bivši. :fantom:

Posted

Ja sam zapravo čuo da je Perlez lokacija u kojoj su se skućili pojedini internet personaltiji, a to je na pljuc od Titela. Mislim da je i Jevrosimović tamo napravio neki salaš.

Mesto je uglavnom sablasno, naravno.

Posted

Da, taj perlez je odavno na glasu u tom smislu

Zasto nemam ideju

Posted

Zbog radi Garavog sokaka :D

U Perlezu stao voz zbog velikog snega...

Posted
11 minutes ago, gospa buba said:

ima i breg? :unsure:

jel konkurishe vrshachkom bregu? ja generalno imam problem sa vojvodjanskim planinama :hihi:

sent from bubamoto

Cemo da se uozbiljimo malo ili sta cemo ?