Caligula Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 3 minutes ago, Joe D said: to ne postoji Ok, onda potez Paracin-Zajecar. Ili neki drugi potez
Caligula Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) 10 minutes ago, Filozof manijak said: Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel. Ima logike Edited January 16, 2020 by Caligula
nisam ja Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Dačić kapira ovo za titel. Zato je posadio tamo kvadrilion jabuka.
BWA Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) 13 minutes ago, Filozof manijak said: Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel. ahahah. je li dao neko obrazlozenje? aha sad vidjeh odgovor. Edited January 16, 2020 by BWA
đorđe geprat Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 2 hours ago, pbg12345 said: Al super je kad ljudi koji zive u bg kukaju kako ne treba svi da se presele u njega Sad jbg to sto se ljudi doseljavaju jer nemaju pre svega posla i ostalih elementarnih uslova, pa jbg... I ne, niko nije duzan da voli beograd, zapravo ga je vrlo tesko voleti ovakvog kakav je danas, niti se vecina doseljava zbog te ljubavi vec iz nuzde promaklo mi je. pretpostavljam da se ovo zamašćeno odnosi na mene. ne kukam nego smatram da ne treba cela srbija da se preseli u beograd. iz milion razloga. recimo, mentalno je nezdravo, ostatak zemlje postaje pustara. ima milion razloga.
morgana Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 minute ago, djordje geprat said: promaklo mi je. pretpostavljam da se ovo zamašćeno odnosi na mene. ne kukam nego smatram da ne treba cela srbija da se preseli u beograd. iz milion razloga. recimo, mentalno je nezdravo, ostatak zemlje postaje pustara. ima milion razloga. Prethodno Srbija mora da se decentralizuje, a decentralizacija dolazi odozgo, ne odozdo. Tek poslije moze takav sistem da se proliferuje bottom up.
pbg12345 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) 6 minutes ago, djordje geprat said: promaklo mi je. pretpostavljam da se ovo zamašćeno odnosi na mene. ne kukam nego smatram da ne treba cela srbija da se preseli u beograd. iz milion razloga. recimo, mentalno je nezdravo, ostatak zemlje postaje pustara. ima milion razloga. Samo je slabo ko spreman to da primeni na sebi ili da posavetuje svoju decu da to urade, vec se obicno govori o nekim drugim ljudima kao da su brojevi Sustina je da je za vecinu nas obicnog sveta zivot u srbiji patnja, a opet za dobar deo te vecine najmanja patnja u beogradu Jer beograd na prvom mestu nudi poslove a onda i brojne druge stvari na visem nivou nego ostatak ove tuzne drzave skolstvo, zdravstvo itd itd I sve to mi svi jako dobro znamo, ali opet eto poneko ima potrebu da provuce kako bi bilo dobro da se neki drugi ne dosele, jer srbija... Edited January 16, 2020 by pbg12345
Desmond Bojčinski Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 23 minutes ago, napadaj said: Novi Sad je tu, Beograd je tu, Zrenjanin je tu, ravnica, Dunav, infrastruktura... Nije potpuna budalaština. Da nije brega bilo bi 0/10, ovako 2/10.
gospa buba Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 ima i breg? jel konkurishe vrshachkom bregu? ja generalno imam problem sa vojvodjanskim planinama sent from bubamoto
slepa živana Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 36 minutes ago, Filozof manijak said: Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel.
napadaj Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Ja sam zapravo čuo da je Perlez lokacija u kojoj su se skućili pojedini internet personaltiji, a to je na pljuc od Titela. Mislim da je i Jevrosimović tamo napravio neki salaš. Mesto je uglavnom sablasno, naravno.
pbg12345 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Da, taj perlez je odavno na glasu u tom smislu Zasto nemam ideju
Filozof manijak Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Zbog radi Garavog sokaka U Perlezu stao voz zbog velikog snega...
SNARC Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 11 minutes ago, gospa buba said: ima i breg? jel konkurishe vrshachkom bregu? ja generalno imam problem sa vojvodjanskim planinama sent from bubamoto Cemo da se uozbiljimo malo ili sta cemo ?
Recommended Posts