J-♣ Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 3 hours ago, Filozof manijak said: Ko u ovoj zemlji do sad nije poludeo, taj nije normalan ili Kad normalan poludi, neće se ni primetiti.
zmanic Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) Dogadjaj od pre par sati. Kafana na kraju sveta, zadimljna atmosfera, petak rano popodne u provinciji, cirka se retko kroz zube i dogovaraju aktivnosti za vikend, gleda se TV, tj. danasnja parada. Većina uživa u prizorima na TV-u. - Jaki smo bre. Gle, gle ovo! - Stvarno, odlično izgleda. - Rusi pa MI! - To je ista škola. - 'bem li ga. S's nji se nesmo tepali još uvek do sa'! Edited May 10, 2019 by zmanic
JozoMujica Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 13 hours ago, SNARC said: Cuo sam skoro da se bensici izdaju bez recepta, samo na dobru volju. I idu kao alva. Vec 30ak godina.
SNARC Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 1 hour ago, JozoMujica said: Vec 30ak godina. Cekaj, gresim li ja ako mislim da se neko vreme bar vodilo racuna o tome i islo na recept..da ne ide to bas kao da se na trafici prodaje ?
JozoMujica Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 29 minutes ago, SNARC said: Cekaj, gresim li ja ako mislim da se neko vreme bar vodilo racuna o tome i islo na recept..da ne ide to bas kao da se na trafici prodaje ? Pa jeste, ali manje vise se uvek prodavalo... U jednom periodu par ortaka mi se, srecom privremeno, navuklo na bensedine u kombinaciji sa alkoholom, tamo 94-95... Onako odvaljeni su ih opusteno kupovali u apotekama. A vidjam i gospodje u godinama, cela kancelarija navucena na nejebavajuće kako ih zovu. Dobro, ne rade se ko sto su se ovi radili, pocepaju po jednu ujutru uz kaficu...
J-♣ Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Što bi rekao "Mile", tek oni kojima je istekao rok su bingo, ispoljavaju nepredviđene efekte.
duda Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Neko ludilo u NS. Automobil bomba ali izgleda sa "malo više" eksploziva.
Aleksija Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 + napali setace u ns + tuca u autobusu na zelenom vencu sve u svemu, fin jedan dan... jedan od mnogih koji ce tek doci...
kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 45 minutes ago, dùda said: Neko ludilo u NS. Automobil bomba ali izgleda sa "malo više" eksploziva. po tw ide priča da je povredjen sns vojnik, stričev saradnim
ragasto Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 10 hours ago, zmanic said: Dogadjaj od pre par sati. Kafana na kraju sveta, zadimljna atmosfera, petak rano popodne u provinciji, cirka se retko kroz zube i dogovaraju aktivnosti za vikend, gleda se TV, tj. danasnja parada. Većina uživa u prizorima na TV-u. - Jaki smo bre. Gle, gle ovo! - Stvarno, odlično izgleda. - Rusi pa MI! - To je ista škola. - 'bem li ga. S's nji se nesmo tepali još uvek do sa'! Pre par godina, tokom prenosa slične parade, komentar u kafani u Zlatiborskom okrugu na kadar neke kamiončine: "U, al u ovome mogu da se voze 'čele". (Pčele, za one sa jeftinijim ulaznicama).
copkillah Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: po tw ide priča da je povredjen sns vojnik, stričev saradnim onda je ovo za love topic
Hamlet Strašni Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 5 hours ago, miki.bg said: Za ovo može da ode u zatvor.
Recommended Posts