omiljeni Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 bar 80% ljudi kad vide podignutu rampu samo prolazi i uspore koliko se mora da ne oštete nešto na autu. i oni što voze audija i oni što voze tristaća
Miljenko Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Ja znam jednu jedinu osobu koja bi stala da proveri; moj cale je to uvek radio kod nas u selu, mada je pregled solidan. Ja bih uradio ovo sto omiljeni kaze.
mraki Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 https://www.danas.rs/drustvo/sud-ili-dom-zdravlja-zloupotrebio-licne-podatke-marije-lukic/
JozoMujica Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 3 hours ago, čekmeže said: Od sad obavezno gledam levo i desno na pružnom prelazu. Ja sam mislio da se ovo uči u auto školi a ne na forumu.
čekmeže Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 18 minutes ago, JozoMujica said: Ja sam mislio da se ovo uči u auto školi a ne na forumu. Neko je pio znanje u školi, neko na ppp-u.
Nesh Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Quote Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije (AMSS) Predrag Đurđev, koji je ubio direktora te organizacije Mirka Butuliju, a potom i sebe, imao registrovanih 10 pištolja, od kojih je za jedan posedovao i dozvolu za nošenje, izdatu 2015. godine. Quote „Sva pocedura je formalno-pravno ispoštovana, ispunjeni su svi uslovi za izdavanje dozvole koje je zakon predvideo za građane“, rekao je Stefanović.
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 jel zna neko uopšte na osnovu čega se izdaje dozvola za nošenje oružja. postoji neki zakon ili je to diskreciono pravo onoga koji tu dozvolu dodeljuje
radisa Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel zna neko uopšte na osnovu čega se izdaje dozvola za nošenje oružja. postoji neki zakon ili je to diskreciono pravo onoga koji tu dozvolu dodeljuje Quote Dozvola za nošenje oružja Fizičkom licu koje ima registrovano oružje za ličnu bezbednost iz kategorije B može se izdati dozvola za nošenje oružja. Lice koje želi da nosi oružje za ličnu bezbednost podnosi zahtev organizacionoj jedinici ovog ministarstva prema mestu svog prebivališta, uz koji je, pored dokaza koji ukazuju da mu je lična bezbednost bitno ugrožena ili bi mogla biti ugrožena, neophodno priložiti sledeća dokumenta: važeća biometrijska lična karta (na uvid); oružni list za oružje za ličnu bezbednost u koji je ugrađen mikrokontroler-čip (na uvid); dokaz o uplaćenoj taksi i naknadama. Nadležni organ po službenoj dužnosti, uz saglasnost stranke, pribavlja: Uverenje od nadležnog Osnovnog i Višeg suda da se protiv lica ne vodi krivični postupak. Građani mogu i sami da pribave, odnosno da prilože navedeni dokument ukoliko im ne odgovara pribavljanje podataka po službenoj dužnosti u roku od 15 dana, a kako bi njihovi zahtevi bili rešeni u što kraćem roku. Napominjemo da će se podaci pribavljati po službenoj dužnosti samo ukoliko se isti nalaze u evidencijama koje vode organi Republike Srbije. Diskreciono pravo... Najjače mi je ovo sa ugroženošću...
copkillah Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 52 minutes ago, radisa said: Diskreciono pravo... Najjače mi je ovo sa ugroženošću... iskoristio diskreciono pravo za kumaru, đe mu sada kumara ...
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 slina rekao da mu nije kumara izbaci onaj smeh, nije mu mesto
djeneralche Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Quote Osumnjičeni S.V, N.R. i M.K. su kao odgovorna lica "Saobraćajnog instituta CIP", koje po osnovu ugovora u ime Srbije obavlja poslove nadzora na navedenim gradilištima, od osumnjičenog M.M. zahtevali taj novčani iznos kako bi uticali da druga službena lica Instituta CIP da tokom vršenja nadzora na terenu ne evidentiraju eventualne propuste u pogledu kvaliteta betona koji se isporučuje i kvaliteta izvedenih radova. http://rs.n1info.com/Vesti/a464743/Uhapsen-zamenik-direktora-CIP-a.html Cekamo trenutak kada mostovi krenu da padaju. Ili autoput kroz grdelicu.
Dankan Ajdaho Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Naprdnjački projekti najbolje odslikavaju sve što je potrebno znati o naprdnjacima.
Recommended Posts