morgana Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) Zasto ja tek danas saznajem za Baku Prasea? Ko je jos zvijezda za nejac, hocu da se doobrazujem? Btw spram Jale brata i onog njegovog subilmeza Baka je taman ok mjera nuznog buntovnistva u desetogodisnjaka. Ne vidim opasnost u njemu. Edited January 22, 2019 by morgana
radnik Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Iggy plejer, CeriX, Baka prase, Mudja, SerbiangamesBL, Full burazeri, MilosHD, Sanee, Dex Rock evo morgana ovo je iskucao moj klinja (nepunih 11g) spec. za tebe, da se obrazujes
morgana Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Tenks! Klinja ima subscribe&like od mene kad napravi Youtube kanal
InvisibleLight Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 evo ja 20 minuta gledam kanal dunje jovanic, bila na n1 da prokomentarise ovog decka , ona je tjuberka za tinejdjerke, meni je simpaticna nije za doom naravno, al kad je tema a nemamo topik za tjubere
morgana Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) Hvala E, da danas imas, sta znam, 15 g, bi li bila autorski aktivna na Youtubeu? Mislim sad ekstrapoliram istoriju unazad. Razmisljam cemu bih bila sklona. Edited January 22, 2019 by morgana
InvisibleLight Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) mozda bih, pogotovo zbog elemenata snimanja i editovanja. al ne kao zenski vlog tipa dunja, neki drugi sadrzaj. super sto klinci imaju besplatni teren da to rade, a i zarade.. ups, dunja ima 30 godina... i drugarica je sare jo deluje mnogo mladje. al svejedno, prate je mladje tinejdjerke Edited January 22, 2019 by InvisibleLight
Aion Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) Problem sa jutjuberima je Goole-ov nacin na koji obracunava naknadu za ove kanale. Zarada ne zavisi samo od broja pregleda, nego i od regiona iz koga dolaze pregledi. Ovaj kanal https://www.youtube.com/user/EEVblog/featured (bavi se elektronikom, nije zabavnog karaktera) je prosle godine dao analizu svoje zarade. Koliko se secam, 2017. je zaradio nesto manje od 60.000$, pri cemu je ovo cista zarada od Googla, kanal koristi i za direktnu reklamu (prodaje neke instrumente) i to nije uracunato u ovu sumu. Na zalost, ovaj baka prase i drugi nasi tjuberi, sa dosta vise pratilaca i pregleda ne zaradjuju ni preiblizno ovome. EDIT: ovaj EEVblog nema reklame ubacene u sam video sadrzaj. Ovo sto dobija od Googla je samo na osnovu pregleda i reklama sa strane. Edited January 22, 2019 by Aion
Time Crisis Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 29 minutes ago, radnik said: Iggy plejer, CeriX, Baka prase, Mudja, SerbiangamesBL, Full burazeri, MilosHD, Sanee, Dex Rock evo morgana ovo je iskucao moj klinja (nepunih 11g) spec. za tebe, da se obrazujes + kukuruzna tresnja, isto jako popularan
ToniAdams Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 8 minutes ago, Aion said: Problem sa jutjuberima je Goole-ov nacin na koji obracunava naknadu za ove kanale. Zarada ne zavisi samo od broja pregleda, nego i od regiona iz koga dolaze pregledi. Ovaj kanal https://www.youtube.com/user/EEVblog/featured (bavi se elektronikom, nije zabavnog karaktera) je prosle godine dao analizu svoje zarade. Koliko se secam, 2017. je zaradio nesto manje od 60.000$, pri cemu je ovo cista zarada od Googla, kanal koristi i za direktnu reklamu (prodaje neke instrumente) i to nije uracunato u ovu sumu. Na zalost, ovaj baka prase i drugi nasi tjuberi, sa dosta vise pratilaca i pregleda ne zaradjuju ni preiblizno ovome. EDIT: ovaj EEVblog nema reklame ubacene u sam video sadrzaj. Ovo sto dobija od Googla je samo na osnovu pregleda i reklama sa strane. mislis da je to problem, tojest da bake prasad i ostali degeni zasluzuju vise novaca?
morgana Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) @Time Super, tenks, sad se osjecam spremnom da postanem roditelj Edited January 22, 2019 by morgana
djeneralche Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 9 minutes ago, Aion said: 2017. je zaradio nesto manje od 60.000$, Na zalost, ovaj baka prase i drugi nasi tjuberi, sa dosta vise pratilaca i pregleda ne zaradjuju ni preiblizno. Cifre koje su meni poznate iz dva izvora, grand pevaljka i zarada od youtuba i poznati vloger i zarada youtube + sponzorstva su otprike ova koju si naveo
Recommended Posts