Filozof manijak Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 To sam pokušavao da iskopam, ali nisam uspeo. Ako neko od kolega forumaša uspe da pronađe, bilo bi super. Pa da vidimo je li fejk njuz ili se zahuktava situacija......
renne Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 opet :( Quote Radnik koji je radio na obnovi krovne konstrukcije na zgradi Istorijskog arhiva na Novom Beogradu pao je sa visine u zgradi u kojoj je radio.
đorđe geprat Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 On 3.12.2018. at 15:28, Caligula said: NIje blek miror mene je ovo podsetilo na "person of interest".
renne Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 pocrkali dabogda Quote ZAMENIK GRADONAČELNIKA BORA BRANKO PERIĆ (60) LJUBIO MALOLETNICU U USTA! Neviđeni skandal trese Bor, pala i ostavka! A tek kako je pokušao da se opravda...
gospa buba Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 pa kako se majkumu pravdao? nosila je usta? sent from bubamoto
Filozof manijak Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 2 minutes ago, gospa buba said: pa kako se majkumu pravdao? nosila je usta? .......da je starija od 14 godina i da je sve bilo dobrovoljno, bez prisile Da čovek poželi da se vrate suptilne jakobinske metode reforme pravosuđa
Caligula Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) Mozda je nosila mini usta pa ga isprovociralo Procitao ovo danas, nije mi dobro. Ne od njega no od sistema Edited December 6, 2018 by Caligula
Caligula Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) Koliko vidim, tabloidi kazu da je "navodno" ljubio maloletnicu jebes fotke, iako na njima nista nije navodno. Bitno je da govna zastite govno Edited December 6, 2018 by Caligula
mraki Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) Navodno navodno, to što je ona okačila slike na fejsbuk da se pohvali nije dovoljno. Starija je od 14 kažu pa nije obljuba nad “detetom”. edit: sklonio sliku i iz spojlera, uznemirujuće je stvarno. Edited December 6, 2018 by mraki
Caligula Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 ovaj ladno dobio dan za svako kilo kokaina jbt i jos se zali ali bukvalno, kilo kokaina - jedan dan zatvora a onaj nesrecnik zaglavio ozbiljan zatvor zato sto je za bolesnu majku estrahovao ulje kanabisa. Neka propadnemo.
Redoran Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Maksimalna zatvorska kazna koju je moguće izreći u Srbiji je 40 godina. Da su mu izrekli tu kaznu to bi bilo dva i po dana zatvora za svaki kilogram koksa. Da li bi tebi takva kazna zvučala mnogo prihvatljivije i odmerenije u odnosu na kaznu od jednog dana po kilogramu? Sudske presude se ne izriču po kilogramu, po komadu, pa čak ni po jednom životu u onim najcrnjim slučajevima. Merenje ove presude po kilogramu koksa ima taman onoliko smisla koliko i one tabloidne reakcije kada neko pijan u saobraćaju skrivi smrt četvoro ljudi, pa dobije maksimalnih 12 godina zatvora, pa tabloidi pozovu rodbinu pokojnih da besno konstatuje kako jedan život u Srbiji vredi tri godine zatvora dočim u svakoj normalnoj zemlji počinioce takvih dela žive sahranjuju u termitnjaku.
Caligula Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 (edited) Aman naravno da se ne meri po tome, ali petnaest godina za ovoga i (cini mi se) godinu dana za coveka koji je pravio THC ulje za bolesnu majku je 1bolestina kao takva. Interesantno je sto kada se stavi u digitron ispadne tacno dan po kilogramu, divna slucajnost. Bas me interesuje koliko dobijaju narko dileri ovog kalibra po svetu Edited December 11, 2018 by Caligula
ragasto Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 @RedoranKako komentarišeš nedavnu presudu Zarubici? 11 godina po sporazumnom priznanju krivice (posebno mi ovaj sporazum bode oči, šta se koj moj iko sporazumeva sa njim) a čovek kontinuirano pravi fabrike, distribuira sintetiku...
Hamlet Strašni Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Šarić je dobio najvišu moguću kaznu koja može za drogu da se dobije. Ne može više i da je prodao milijardu miliona tona droge.
Recommended Posts